האתר הרשמי התעדכן!

RedRecords

New member
האתר הרשמי התעדכן!

סורו אל האתר הרשמי, במיוחד אל מדור ה-VIP. חוץ מכל שומרי המסך והרקעים המעולים שיש שם, התווספה, ממש היום, הופעה מיוחדת של First Day Of My Life. מש שמיוחד כ"כ בהופעה הזו, תאמינו או לא, זה שזו ההופעה היחידה, עד היום, שבה מלאני ביצעה את First Day Of My Life על אדמת בריטניה (השיר מעולם לא יצא שם). סה"כ מלאני ביצעה בהופעה הזו 11 שירים (רק FDOML נמצא באתר). זו הייתה הופעה אינטימית שכל הכנסותיה נתרמו לקרן צדקה. בזכות ההופעה נאספו 6000 לירות סטרלינג, שזה המון.

../images/Emo207.gif אני חדשה כאן ../images/Emo140.gif

קוראים לי ליהי, אני בת 12 מראש-העין. האמת היא שאני לא מעריצה ממש את מלאני, אבל פשוט ידיד שלי צביקה ביקש ממני לבוא לכאן ולעזור לו להעיר את הפורום
חוץ מזה, צביקה הבטיח לי שאני אמורה בקרוב להפוך למנהלת של הפורום הזה, ובגלל זה גם אני מוכנה לעזור לכם להעיר את המקום הזה XD

Ana Lyn Newkirk

New member
ברוכה הבאה, אשתי היקרה!

אני שמח לראות שהחלטת לבסוף להצטרף! קבלי ח"ח!
ואל דאגה, תוך כמה ימים אני אדבר עם ענת מנהלת הפורום, ואני אדאג התתן לך להיות מנהלת משנה בפורום. אל דאגה, העניין בטיפול

RedRecords

New member
Nנהלת משנה? חחח

עם כל הכבוד, איך בדיוק מישהי שרק הצטרפה לפורום ובקושי יודעת מי זו מלאני תהיה מנהלת משנה. ביום שבו זה יקרה אני כבר לא אהיה כאן, זה בטוח.

רוני1002

New member
ברוכה הבאה, מקסימה../images/Emo70.gifחבר'ה תנו כבוד

אני שמחה לראות אותך כאן. אני בטוחה שעם הזמן את לאט לאט תלמדי לאהוב את מלאני(כמו שאני התחלתי לאהוב יותר ויותר את אנסטסיה.) בקשר לעניין הניהול, אז את זה את צריכה לשאול את נתוש, המנהלת של הפורום, לא את צביקה כי הוא לא המנהל פה. נ.ב, הכינוי שלך מוכר לי. יכול להיות שכתבת פעם בפורום אנסטסיה אם זכרוני אינו מטעה אותי
חחח

אני לא אני לא אני לא!

א. צביקה אני בת 13! ב. לא אני כתבתי את זה צביקה פרץ לי! ג. אין לי ג'! מה תעשו לי?
ד. צביקה צא לי מהמשתמש!

רוני1002

New member
כפרעלייך, אל תדאגי:

א. לכולם היה ברור שצביקה פרץ לך לכינוי בגלל שהחתימה שלך לא הייתה בהודעה שלו. ב. אני מקווה שאחרי ההודעה של יגאל צביקה למד היום את הלקח שלו בנוגע לפריצות. ג. עכשיו אני יודעת באיזה עיר את גרה... ד. כפרעלייך (סתם רציתי להוסיף...)

כפרע גם עלייך יכפרעלייך! ../images/Emo99.gif

ורק שתדעי שזה שאני גרה בראש העין לא אומר שאני תמניה אני אשכנזיה עיראקיתת.. חחח לשלטון! (או שלא
) האמת שאין לי משהו נגד תמנים הם מאוד חמדודים אבל - אני אשכנזיה!! (וגם עיראקית. אבל מי ששואל אני אשכנזיה!!
)

רוני1002

New member
יו, גם אני אשכנזיה: משני הצדדים....

אל תדאגי, לא חשבתי שאת תימנייה או משהו כזה. (בלי קשר הם אחלה של אנשים).

רוני1002

New member
../images/Emo51.gif.

אני שמחה להודיע לכם שהפוורום שלנו עבר את שלב הניסיון ב
. צביקה שאל בפורום תפוז משוב וענו לו שאנחנו כבר לא ניסיוניים.

gaga

New member
יאללה תתחברי ושלחי לי

ועדיף בהקדם - תןדה :) תתחברי כבר למסנגר דווקא שאני פה את לא פה

למעלה