האתר הרשמי של התאומות

einat16

New member
האתר הרשמי של התאומות

בחודשים האחרונים האתר הרשמי של התאומות ניהיה רק לשימוש מסחרי! פעם היה שם לוח תאריכים שהיה אפשר לראות מה הן עושות באותו חודש, הן היו כותבות מכתב למעריצים, עדכנו את הגלרייה של התמונות... הגלריה האחרונה שעשו עודכנה אולי לפני חצי שנה והתמונות בהן רק מסרטים!(פעם הם היו שמים תמונות שלהן מכל מני מקומות) כשהן היו באוסטרליה ובטקס של ה אם טי וי שמו רק תמונות שלהן אפילו לא כתבו על זה.יותר מידע עליהן אפשר למצוא כמעט בכל אתר אחר!עכשיו כל מה שיש זה זה המוצרים של התאומות! לדעתי זה ממש זילזול במעריצים, ניצול שלהם לכסף ולא יותר מזה!!!!

motib4

New member
האתר הוא כבר בקושי של התאומות,

הוא יותר פרסום... וחבל, היה אפשר לפחות את הגלריית תמונות להחליף מדי פעם... גם אני שמתי לב שהפינה שהן כותבות מכתב למעריצים ירדה פתאום (או שלא ראיתי טוב
) והתאכזבתי.

מוטי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif!!!!!!:):):)

מה קורה עם האתר שלך של הדס ודנה ועם אני לא טועה של עוד מישהו או משיהי שעושה איתכם ביחד
טוב מקוהו לפחות שבקורב הוא יצא
למה גם דנה לא כותבת פה כמוך וכמו הדס
חוזרת לילמוד ): בי בי

doosie

New member
נועה!!!../images/Emo140.gif

הייי!!!!!!!! אוקיי אז ככה, אני בטוחה שמוטי לא יכעס אם אני אענה במקומו, ה"מישהו" הרביעי שאיתנו באתר הוא : מתן! (הוא לא מוכר כאן...) והאתר שלנו ייפתח בקרוב, אין עדיין תאריך אבל תפסיקו לדאוג!!! כמו שאמרתי לאחת הבנות ששאלה מה עם האתר, אתם הראשונים שתדעו כשהאתר ייפתח...
בקשר לדנה, המחשב שלה לא כל כך בסדר בזמן האחרון, אז היא לא נכנסת לעיתים כל כך קרובות לאינטרנט....
------------------------------------------------------------------ מקווה שעניתי לך על כל השאלות...

למעלה