האתר הרשמי של GD בישראל-מחפש שותפים

GreeNevo

New member
האתר הרשמי של GD בישראל-מחפש שותפים

שלום , אני מחפש לפחות 3 שותפים לאתר החדש שיפתח בקרוב על גרין דיי . האתר יכלול מידע , הורדות דיסקים ושירים והפורום זה יהיה לינק לפורום כאן . אני צריך שאחד מהשותפים יהיה מעצב . האתר יכלול : שרת פרטי . דומיין green-day.co.il - CO.IL ועוד המון הפתעות . אז קדימה , להציע את עצמכם .

נועלה 123

New member
הורדות דיסקים??

שמע, הכל בסדר עם האתר, אבל אתה עלול לחטוף תביעה מהאמרגנים של גרין דיי. נראה לי..

../images/Emo45.gif

בכל זאת אם מישו רוצה את הדיסקים, הוא יודע איזה להשיג אותם, חוקית או לא. לא כדאי להסתבך עם זה.. אה ד"א זה האתר שספיר בונה או שזה משהו אחר?

GreeNevo

New member
חחחחח לאאאא

לא הורדת השירים בדיסקים...חחחחחח הורדת מידע על הדיסקים והעטיפות .

נועלה 123

New member
חח אה...

יכול להיות שאני איכשהו אוכל לעזור קצת... אבל אין לי מושג בגרוש בגראפיקה או משו כזה... אבל אפשר להיעזר במאמרים של הפורום... אם שלי תאשר...P:

אה, בלע

אז אוקי לפני איזה שבוע הצענו שאולי כדאי שנעשה אתר רשמי ישראלי לגרין דיי. הנה כבר עשינו שרשור פתיחת אתר וגם שרשור תמונות. אם ספיר מנהלת האתר תוכלו לבנות אותו ביחד לא? ואני אוכל להוסיף מה שאני יכולה, אם תרצו.

GreeNevo

New member
אוקיי אז...

מישהו יכול לתת לי את השם משתמש של ספיר באתר ? אני אפנה אליה .

sapirush1

New member
זאת אני

כבר התחלתי לבנות אבל יש לי בעיה קטנה שאני מנסה לפתור... אתה רוצה שנבנה ביחד? כי גם ככה היו אמורים להיות כמה מנהלים

GreeNevo

New member
כמה שיותר אנשים יותר טוב ! קדימה !

כל מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי עם הפרטים האישיים שלו . גיל , מקום מגורים וכו'...תודה .

GreeNevo

New member
ראיתי שהרעיון של האתר לא זז,פועלים

אני רוצה כמה שיותר אנשים כאן !!! ספיר לא ממש פעלה עם הרעיון . אך אני רוצה לפעול ! כולם להרשם !

sapirush1

New member
פירסמת את ההודעה רק לפני כמה שעות

חכה טיפה אנחנו לא כל היום בפורום ואם יש לך איסיי אז דבר איתי - 322964654

GreeNevo

New member
ספיר כנסי...

הוספתי אותך לאייסי ושלחתי לך מסר אישי . התכוונתי שמה שאת רצית לעשות לא זז , לא מה שאני מתכנן . נבו .

GreeNevo

New member
סבבה...יש אייסיקיו ?

אם כן אז תן לי אותו כאן ואני אצור אתך קשר .

למעלה