האתר הרשמי של UFC.עזרה?

אבירם82

New member
האתר הרשמי של UFC.עזרה?

אני לא מוצא באתר את החלק של הקרבות בשידור חי, כפי שמפרסמים כל הזמן בערוץ אגו טוטאל. מישהו יודע היכן זה באתר?

favor

New member
איזה קרבות בשידור חיי אתה מחפש?

קודם כל לא הייתי ממליץ לך לסמוך על אגו טוטאל בעניין לוח השידורים, הם מאוד מבלבלים ולא מסודרים נכון לרגעים אלו. אם הכוונה לאירועי ה-UFC אז יש את ההודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1908&msgid=115897342 התאריכים של האירועים כתובים וזה אומר שאחרי כל אירוע אגו טוטאל ישדר אותו יום או יומיים אחרי, אם תעקוב כאן בפורום או בערוץ תדע בדיוק מתי ואיך הוא מתכוון לשדר את האירוע.

favor

New member
איפה מטעה?

ואם אני לא הבנתי למה אתה לא ענית לו. ולמה דילגו על UFC 3? נראה לי שלך יש יותר תשובות לתת, אז במקום לבוא בטענות תתקן את הטועה.

אבירם82

New member
היי favor

טוב לדעת שאגו טוטאל משדרים ימים ספורים לאחר האירוע, אך משהו אחר לא ברור לי-- הם (אגו טוטאל) משדרים פרסומת על האתר של ה ufc ושניתן לצפות בקרבות בשידור חיי מכל מיני זירות ברחבי העולם.. אני לא מבין למה הם מתכוונים.. הם מדברים על חלק באתר שנקרא ufc live .. ועוד משהו בקשר אליך.. ראתי באיזה אתר אחר ויכוח מטופש שלך עם איזה מישהו על הבושידו.. אכן הופתעתי מדבריך כי גם אני הייתי מעריץ נלהב של הבושידו.. והיה שם המון דם-אם אתה זוכר בקרבות של נקאנו. והיה את הגבוה ההוא שנתלשה לו חתיכה מהאוזן במהלך קרב.. מוזר לי מאוד מה שאתה אומר.. ולנוכח העובדה שהיית בן 3 אז.(בלי להעליב כמובן, יכול להיות שחקרת לעומק את העניין.)

favor

New member
אין לי כ"כ מושג על איזה פרסומת אתה מדבר

מה שבטוח אתה לא הבנת טוב כי מה שאתה אומר לא הגיוני בכלל. יכול להיות שאתה מתכוון שניתן לצפות בקרבות המקדימים של אירועי ה-UFC באתר שלהם תמורת "סכום סימלי"? בקשר לבושידו. הוויכוח לא היה באתר אחר, זה היה כאן בפורום. אני כתבתי שם הרבה אנפורמציה על מה שהלך בארגון, תחזור כמה דפים אחורה כי לא נראה לי שהיה שם משהו לא ברור, נמקתי והסברתי הכל. ובכל זאת לשאלה שלך. אם יש דם זה אומר שזה אמיתי? להזכירך בארגון ה-WCW נהגו בבירור "לתפוס על חם" מתאבקים חותכים את עצמם כדי שיהיה דם. כמו שכבר אמרתי, המכות שם היו חזקות וברוטאליות, כנהוג ברסלינג היפני לאותם זמנים, אז כמובן שאם תיתן מכה קטנה לאף הרגיש של נקנו הוא ידמם, לא צריך להוריד לו פטיש 5 קילו בשביל דימום קטנטן באף. כל קרב זה היה קורה לו וחוץ ממנו אני לא זוכר עוד מישהו שדימם בבושידו, עוד סימן דיי מובהק להבין שזה לא אמיתי. שים לב גם שהרגליים שלהם מרופדות היטב כדי שהבעיטה לא תכאיב ליריב, רק תוציא הרבה רעש. ובלי קשר, פרו רסלינג זה ספורט לא קל בכלל מבחינת פציעות וסיכונים, כבר היו הרבה מקרים של מוות בזירה ואסונות רבים אז מין הסתם שדברים דומים יקרו גם בזירות ברוטליות יותר כמו הבושידו.

favor

New member
אגב, לגביי הגיל

גיליתי את הבושידו שהייתי קטן, לא בן 3 קצת יותר והייתי בטוח כמו כולם שזה אמיתי. הרבה בגלל השדרים הישראלים העלובים שגם הם היו בטוחים שמדובר במשהו אמיתי לעומת השדרים האמריקאים שבכל זאת נהגו לכנותם מתאבקים. אבל מאז עברו הרבה שנים וגם אני התפקחתי (נעזוב את זה שזה שודר כ"כ הרבה פעמים מאז), הכרתי את הרסלינג ביפן, הכרתי את המתאבקים, הכרתי את ה-MMA. ועכשיו אני מנסה להסביר את זה לאחרים שיקבלו את זה בהבנה ולא כמו ההוא שעשה ממני צחוק. בכל אופן אני מבטיח להכין מאמר בנושא בעתיד שיבהיר לכולם הכל.

doom23

New member
בקשר לבושידו

חח אולי זה היה מזויף אבל זה ממש לא נראה ככה.. אתה לא יכול להשוות WWE ל בושידו ששם למשל ריק פלייר מדמם ואתה רואה שזה לא דם או שזה קצת בושידו אני זוכר את נקנו מדמם פעם אחת והאף שלו נשבר והוא דימם כל הקרב ... וכל שנייה עצרו לנקות לו את הפנים וכל הזירה הייתה דם אז זה לא מתוכנן אני מאמין גם אני זוכר את הסופלקסים של אולברייט איך ראו את הראש של היריב מקפץ אחרי כל מכה חח זה ממש מוזר איך מביימים דהרים כאלה אבל יפנים הכל יכול להיות אצלם וזה שטקדה לא הפסיד אף פעם אחרי אולברייט גם כן גורם להאמין שזה מבופרק קצת ובקשר לערוצים נראה לי שהוא התכוון לקרבות בתשלום המקדימים והם באמת דילגו על 3 ? הייתי בטוח פיספסתי ... (רציתי לראות את קימו שובר את גרייסי חחח) אבל אתה אומר כולם ידעו אני זוכר בפירוש שהם היו מדברים המון במיקרופון ומלכלכים על WWF (בזמנו) וכמה ששם מבוים ופה זה אמיתי איך אתה מסביר את זה? חח

doom23

New member
התבלגן קצת ההודעה

החלק האחרון זה על הבושידו

favor

New member
לא היה להם מושג בשיט

שסיפרו להם שזה לא אמיתי (לשדרים הישראלים) רק אחרי כמה שנים, הם היו כ"כ בשוק שהתגובה שלהם נעוצה בספר "הוצא מהקשרו". אני לא זוכר מה היתה התגובה, אבל שוק היסטרי.

doom23

New member
לא התכוונתי לשדרים הישראלים

אני זוכר בבירור שהשדרים של בושידו דיברו באנגלית לקהל ואמרו שWWF מזויף והם לא .. אם אני לא טועה הגיע בדיוק איזה אחד BAD NEWS ואז היה את זה .. נתנו לו מיקרופון לא זוכר כל כך ... אבל בבירור אמרו שהם לא מזויפים וכל הקבל שאג ומחא כפיים... אני לא אומר שזה לא מזוייף .. רואים דברים פישי שם חח אבל אתה אומר שכולם ידעו .. גם הקהל היפני לא ממש נראה לי

mmamaniac

New member
תאמין לי שהבחור צודק בקשר לבושידו

גם אני בילדותי האמנתי לבושידו (עזוב את זה שהייתי מאמין ל wwf ) אבל לאחר שקראתי את הוויכוח של פאוור פה עם הבחור ההוא שבאמת סתם בלבל ת'מוח,ראית קרב שתיים באגו ורציתי להקיא על המסך מרוב שזה היה מבוים ..ממש רואים את זה אם אתה צופה בmma וראית כמה ko's מבעיטה למשל גונזגה מול קרו קופ היית רואה איזה מהר בעיטה לראש מעלפת בנאדם אז איך זה שימאזקי גדול בועטי הבושידו (כן אני עדיין זוכר) לא השכיב אנשים על ימין ועל שמאל?? ואיך זה שטאקדה "התותח" בהכנעות ובעצם בהכל אכל פיצוצים בקרבות mma ?...גם לי חבל אבל כל זה היה מזויף.

למעלה