אין לי כ"כ מושג על איזה פרסומת אתה מדבר
מה שבטוח אתה לא הבנת טוב כי מה שאתה אומר לא הגיוני בכלל. יכול להיות שאתה מתכוון שניתן לצפות בקרבות המקדימים של אירועי ה-UFC באתר שלהם תמורת "סכום סימלי"? בקשר לבושידו. הוויכוח לא היה באתר אחר, זה היה כאן בפורום. אני כתבתי שם הרבה אנפורמציה על מה שהלך בארגון, תחזור כמה דפים אחורה כי לא נראה לי שהיה שם משהו לא ברור, נמקתי והסברתי הכל. ובכל זאת לשאלה שלך. אם יש דם זה אומר שזה אמיתי? להזכירך בארגון ה-WCW נהגו בבירור "לתפוס על חם" מתאבקים חותכים את עצמם כדי שיהיה דם. כמו שכבר אמרתי, המכות שם היו חזקות וברוטאליות, כנהוג ברסלינג היפני לאותם זמנים, אז כמובן שאם תיתן מכה קטנה לאף הרגיש של נקנו הוא ידמם, לא צריך להוריד לו פטיש 5 קילו בשביל דימום קטנטן באף. כל קרב זה היה קורה לו וחוץ ממנו אני לא זוכר עוד מישהו שדימם בבושידו, עוד סימן דיי מובהק להבין שזה לא אמיתי. שים לב גם שהרגליים שלהם מרופדות היטב כדי שהבעיטה לא תכאיב ליריב, רק תוציא הרבה רעש. ובלי קשר, פרו רסלינג זה ספורט לא קל בכלל מבחינת פציעות וסיכונים, כבר היו הרבה מקרים של מוות בזירה ואסונות רבים אז מין הסתם שדברים דומים יקרו גם בזירות ברוטליות יותר כמו הבושידו.