האתר עודכן פעם נוספת, והפתעה

הפרק: "בת מזל"../images/Emo104.gif

כשתיכנסו מחר לאנטרפרייז ישראל תיראו את ביקורתי על הפרק ששודר היום.

אנטרפרייז ישראל עודכן../images/Emo104.gif

האתר עודכן תוך ימים ספורים יהיה זמין גם פרק 20

הודעה לחברה של הפורום

חברים יקרים: אני מעט מתפלא עליכם, שודר פרק אנטרפרייז, ואני יושב פה בפורוםכבר 20 דקות קורא הודעות ומשיב ואנשים חדשים לא זורמים. אני חושב שהפורם הזה צריך להיות שוקק חיים דווקא ביום הזה בשעה הזו כל שבוע אחרי אנטרפרייז. שלא תיקחו את הסדרה הזו כמובן מאליו. זה לא מובן מאליו שהיא משודרת כאן בארץ וזה לא מובן מאליו שיש לאנשים אותה על מחשביהם, זה דבר יקר, ואנחנו צריכים להיות מודעים לזה, סוף סוף סדרה חדשה בלי שנים לחכות שתגיע. עכשיו בקשר לפורום, אני הייתי רוצה מאוד ליצור כאן מסורת של כניסה לפורום אחרי הפרק השבועי, זה יכול להיות ענק, העברת מסרים און ליין, לעשות ריענון לדפדפן ולראות הודעות חדשות מלפני דקה. מוצא חן בעיני הרעיון הזה. אני מזמין אתכם לכאן כי אני לא מכיר עוד מקום בארץ או עוד פורום כזה שאליו מתנקזים טובי המוחות הטרקיים בארץ. אנחנו מלאים במידע- בואו נשתף.

G.O.D

New member
שמתם לב שהאתר של

ג´ואן בלאלוק ניראה כמו אתר פורנו? (לפחות התמונות) לא שאני מתלונן אבל זה קצת תמוהה....

^hunter^

New member
ניב ידידי היקר

אתה יודע שאני תמיד מגיב לאחר הפרקים, וגם לפני שבוע רשמתי את אותה הודעה כמוך - שאנשים יכתבו על הפרק לאחר שהוא משודר. אבל אתמול לא יכולתי לראות את הפרק בגלל מבחן מתמטיקה שהיה לי היום... אז לא לכעוס. ועכשיו אחרי שראיתי אני יכול לרשום על הפרק הזה כמה דברים: המגמה של האנטרפרייז להיות ההמשך (באופן מוזר כי היא אמורה להיות לפני) של הדור הבא עדיין נצפה באופן הדרגתי ועולה (כמו פונקציה מעריכית
) וזה היה גם פרק דיי טוב לקודמים לו. אין לי כוח לרשום עכשיו על הפרק אבל אולי בהמשך אני ארשום. יום טוב

לא מסכים איתך

הפרק שהיה אתמול הוא הפרק החלש ביותר בסדרה עד עכשיו אם תקרא את התקציר שכתבתי אתמול באתר תבין מדוע כמו כן- זהו הפרק הגרוע ביותר שביים ג´ורדי שלנו היה בו תסכול שלו כבמאי

האתר עודכן פעם נוספת, והפתעה ../images/Emo104.gif

חברים יקרים, אתר אנטרפרייז ישראל עודכן שוב. ויש הפתעה במדור ההורדות, אם אתם יודעים למה אני מתכוון... שבת שלום ויום עצמאות שמח (?)

למעלה