https://www.youtube.com/@%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D%D7%95%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 8/4/25 #1 שירים ויצירות Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt www.youtube.com
חורזת באהבה Well-known member מנהל 8/4/25 #2 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: שירים ויצירות Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt www.youtube.com לחץ כדי להרחיב... בהצלחה
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: שירים ויצירות Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt www.youtube.com לחץ כדי להרחיב... בהצלחה
B boriska1 Well-known member 8/4/25 #4 ראתי שאתה אוהב יצירות קלסיות. זה אתה מנגן בפסנתר בסרטון הנקרא סימפוניה? מאוד יפה.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 8/4/25 #5 נכתב ע"י boriska1: ראתי שאתה אוהב יצירות קלסיות. זה אתה מנגן בפסנתר בסרטון הנקרא סימפוניה? מאוד יפה. לחץ כדי להרחיב... אכן יפה.
נכתב ע"י boriska1: ראתי שאתה אוהב יצירות קלסיות. זה אתה מנגן בפסנתר בסרטון הנקרא סימפוניה? מאוד יפה. לחץ כדי להרחיב... אכן יפה.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 8/4/25 #6 תודה, תודה רבה. את היצירות אני הלחנתי. כן, אני מנגן ושר, גם שירים שכתבתי וגם שירים של אחרים. אפשר גם לראות שם ציורים מופשטים שציירתי. נערך לאחרונה ב: 8/4/25
תודה, תודה רבה. את היצירות אני הלחנתי. כן, אני מנגן ושר, גם שירים שכתבתי וגם שירים של אחרים. אפשר גם לראות שם ציורים מופשטים שציירתי.