האתר שלי - ויקטור וניקי

אור2221

New member
האתר שלי - ויקטור וניקי

יש כאן המון אנשים חדשים, אז אני עושה קצת קידום מכירות ומקווה ששחר יסלח לי... אם אתם אוהבים את ויקטור וניקי, או סתם נהנים להסתכל על רגעים ישנים שלהם ביחד, אז האתר שלי הוא המקום בשבילכם. יש שם הכל, ממאמרים על גבי מאמרים עם השחקנים, מאות תמונות, סצינות ישנות (חלקן משנות השמונים) עם תמונות מתאימות מהפרק, קטעי וידאו רבים ועוד... יש שם גם סיפורים (FANFICTION) שחלקם שלי וחלקם לא. הכל באנגלית, אז קחו בחשבון, אבל למען האמת, גם אם אתם לא מבינים מלה אנגלית יש שם הרבה מה לראות אם אתם בעניין של לראות דברים שלא היו מעולם בישראל או שהיו לפני שנים רבות, רבות.... :)

Dawn12

New member
אי אפשר שלא לסלוח לך ../images/Emo23.gif

וחוץ מזה - את האתר הזה שווה להקפיץ עוד כמה פעמים למעלה כדי לוודא שכולם ראו וביקרו, והוא מופיע גם בטאגליינס.

enicegirl

New member
הסתכלתי בתמונות

משנות ה-80 וה-90 ואני חייבת לציין שניקי נראתה ממש מענין עם כל התסקורות המאפיינות את אותה תקופה. בשנות ה-80 היא נראתה די חמודה, בשנות ה-90 התאים לה מאוד ארוך מתולתל אבל כשאני משווה את כל זה להיום, משהו השתנה בה. האם היא שיפצה קצת את הפנים שלה?
כיום היא גם נראת מאופרת מאוד כבד. כמו כן בחלק מהתמונות הופיע ילד קטן בלונדיני, מי זה?

אור2221

New member
ממש לא

יש בניהם הפרש של 6 שנים, למען האמת. ויקי נולדה בסוף 81, ניק נולד בערב ראש השנה של 1988. ההפרש הצטמצם לשנתיים כשהגדילו את ניקולס, ויקי היתה בת 18 והוא היה בן 16.

אין ספק שאור היא ....

המעריצה האולטימטיבית של צח"מ. כנראה שלכל סידרה יש לפחות אחת כזאת. אני חייבת לציין שהידע שיש לה...אפילו לתסריטאי אין...

אור2221

New member
למען האמת, זה לא חוכמה

אני משתתפת בפורומים האמריקאים כבר 8 שנים, והם כל הזמן מעלים דברים מהעבר ומזכירים אחד לשני, גם אני לא ידעתי את כל הדברים האלו בהתחלה. יש דברים שאני אמנם זוכרת טוב מהשנים שצפיתי, אבל לגבי דברים כמו השנה שויקטוריה נולדה - בלי האינטרנט לעולם לא הייתי יכולה לדעת את זה, זה לא שודר בארץ. שלא לדבר על העובדה שיצאו בשנות ה-90 המאוחרות שני ספרים על צח"מ, וחברות אמריקאיות שלחו לי אותם כמתנה לפסח, ויש שם המון אינפורמציה. אז זהו, יש ידע, אבל לקח הרבה זמן לאסוף אותו :)

באמת קטע גדול!

יש כמה וכמה דברים לא הגיוניים בסידרה וכנראה שהכותבים חושבים שאנחנו לא שמים לב כל כך...ברור לי שהם עושים דברים שמשרתים את הטקסט שלהם, אבל גם הקטע שפיליפ (הבן של נינה) שאמור להיות יותר גדול מבילי ומאק - בפועל נשאר קטן והם גדלו. אז בקטע של הגילאים...יש פערים ממש לא הגיוניים. אבל אנחנו סולחים להם, לא?

dviridit

New member
אתר נהדר כל הכבוד

אין לי זמן להתעמק עכשיו אבל בהחלט הכנסתי אותו למועדפים.

למעלה