האתר שלי לא עולה בכרום החדש-מציג הודעת שגיאת אבטחה

ללאשם2

New member
האתר שלי לא עולה בכרום החדש-מציג הודעת שגיאת אבטחה

יש לי אתר פשוט שנעשה בHTML עד היום הוא עבד יותר משנה מצויין, עכשיו בדפדפן של כרום החדש אי אפשר לפתוח אותו בשום מחשב, הוא מציג דף אדום של אזהרה שגיאת אבטחה "זהירות, אתר מטעה...תוקפים באתר עלולים להונות אותך כדי לגרום לך לבצע פעולות מסוכנות..."
זה לא אתר של קניה ואין בו שום טופס למלא כרטיס אשראי או פרטי תשלום כלשהם.
דיברתי עם חברת האיחסון הם אומרים שהאתר בנוי בHTTP וצריך להיות כHTTPS
האם מישהו פה יודע איך ואם אפשר להמיר את האתר ומוכן לעשות את זה בתשלום סמלי?

תן בבקשה קישור לאתר - אנסה להבין מה הבעיה

העברה של אתר מHTTP לHTTPS היא רק שינוי הגדרות בצד השרת (להוסיף תעודת אבטחה ולשנות הגדרות של השרת).
בכל אופן, כרום פותח ללא בעיות דפים שהגישה אליהם בHTTP, כך שאני די מופתע שזה קורה לך (נראה לי שהסיבה אחרת).

נראה שהקוד שלך לא מכיל בעיות, אבל

א. קישור לאתר שלו - http://7020.co.il
ב. נמצא בארוח שיתופי, יש שם cpanel שבחלק מהאתרים "פרוץ" בססמא פשוטה מדי.
ג. יתכן מאד שקבצי הPHP באתר שלך (הטפסים והטיפול בהם) "זוהמו" בשלב כזה או אחר בגין פריצה\הדבקה של אתר השייך למישהו אחר באותו השרת הפיזי. בקוד המגיע לצד הלקוח לא מצאתי שום סימן לזה (אין סימנים של הזרקת JS או של שילוב iframe חיצוני).
הייתי מנסה לסרוק את קבצי הPHP לראות אם אין בהם קוד חשוד, ואם אין - לנסות להחליף ספק.
&nbsp
נסה גם לבדוק באתרים המנהלים "רשימות שחורות" דוגמת https://www.2-spyware.com/remove-deceptive-site-ahead.html (יתכן שתוכל לפתור את הבעיה דרך האתר שקישרתי אליו).

ללאשם2

New member
ממש ממש תודה על העזרה שלך

מנסה להבין כמה דברים: נגיד שקבצי PHP "זוהמו", האם זה לא אמור לחסום רק את העמודים של הPHP? ונסיתי להעביר את האתר לספק אחר וגם שם האתר לא עולה-יש לציין שהעלתי לשרת החדש רק את העמוד הראשי-כלומר לא היו שום קבצים נוספים חוץ מעמוד אחד של HTML ולמרות זה האתר לא עלה, יכול להיות שזה בגלל שהפנתי לשרת החדש את הדומיין וגוגל זכר את האתר שלי כבעייתי?

סביר שהרשימה לפי שם אתר

נסה לשים את האתר שלך על שרת אחר בלי להעביר את השם, ותראה מה קורה.
&nbsp

ללאשם2

New member
מסובך מידי בשבילי, תודה על העזרה אני אנסה לחפש מישהו בתשלום

asaf1567

New member
מאז העדכון של כרום, שאני גולש באתרים המחשב מראה לי

שזה אתר לא מאובטח למרות שאני יודע שאין מצב שזה אתר לא מאובטח, כולל האתר הזה. מישהו יודע למה זה כך ?

למעלה