האתר שלי - מבקשת חוות דעת.

האתר שלי - מבקשת חוות דעת.

בוקר טוב לכולנו בניתי לעצמי אתר !! האתר מיועד לפרסם אותי ואת מה שאני עושה עם קלפי הטארות. אני מבקשת מכם להיכנס לאתר, לעיין בו ובלי שום בושה ו/או משוא פנים לתת לי ביקורת. מה כדאי לשפר הערות והארות יתקבלו בברכה. מדובר בשלד (לקח לי שלושה ימים לבנות) אמנם וכאן אתם מגיעים לעזרתי. התבוננו באתר בעיניים מבקרות בבקשה. אודה לכל הערה/הארה/ביקורת/רעיון. תודה רבה על היותכם !!

תוספת.

את הביקורת אני מבקשת גם מבחינת התוכן וגם מבחינת העיצוב. המון תודה למי שיוכל לבקר אותי ובכך לעזור לי !! הביקורת הזו מבחינתי היא רק בונה :)

malor

New member
מבחינת העיצוב....

האמת שהעיצוב לא מצא חן בעיני כל כך, ואני אנמק... הרקע עצמו רועש מידי ולא מתאים לתוכן, הוא מבריח, אם את מבינה את כוונתי, אני עצמי לא יכולתי להשאר באתר יותר מידי זמן ובכלל לא קראתי את כל הטקסטים מכיוון שהרקע התחיל לרצד לי בעיניים. לפי דעתי תחליפי את הרקע (למרות שהוא יפה בזכות עצמו) וגם לגבי עמוד הבית לדעתי יש להקטין את הפונטים קצת כדי שתהיה אפשרות לראות את התמונה איך שנכנסים לאתר - הרי זהו נושא האתר! מקווה מאוד שעזרתי!

הילה

לדעתי הצבעים בסדר גמור , מה שהיה חסר לי זה
מוסיקה

linakog

New member
site_design

אני מסקימה צריך להחליף רקע מאוד קשה לקרוא במידת האפשר לצמצם דף כך שלאו צריך לגלגל עם עכבר להוסיף לינקים לכל דף כך שאפשר ללכת לדף בלי לחזור סתם בשביל ידע כדי לקרוא http://www.w3schools.com/site/site_design.asp אפשר להוסיף מוסיקה אך תעסי אופציה לכבוד אני לדוגמה לא אוהבת מוסיקת רקע זה מפריע להתרכז בהצלחה

מושית10

New member
ואלה הערותיי:

ההתייחסות שלי היא יותר מהצד האסתטי על מנת שהאתר יהיה יותר "ידידותי" למשתמש: 1) בעמוד הבית הפונטים ענקיים לטעמי. כדאי להקטינם על מנת שלא יהיה צורך לגלול את העמוד עם העכבר. שהכל יתפוס עמוד אחד. 2) הרקע: יותר מדי צבעים. עדיף לדעתי צבע אחד. כל פסקה רצוי שהפונטים יהיו בצבע שונה על מנת להבליט ולמשוך את העין. 3)הערת הגהה: במספרי הטלפון לרוב הקידומת באה מצד שמאל ולא מצד ימין. יצא לך כך בגלל העברית. במקום: 03 6666 צ"ל: 6666 03 . ז"א כתבי קודם את המספר רווח ואח"כ את הקידומת. 4) להצעה לשים מוסיקת רקע. אני אישית כשנכנסת לאתר כלשהו מורידה את המוסיקה, במיוחד כשזה בשפה זרה ואני צריכה להתרכז. 5) שיהיה לך בהצלחה.

שש שבע

New member
באתר נאה, יש בעיה לקרוא את הכתב

הלבן, הייתי מציעה להחליף לצבע אחר אולי סגול כהה? או משהו אחר?

drorvar

New member
תגובה לאתר

שלום הילה לדעתי האתר יפה מאוד מקצועית אך ניתן לשפרוו שיווקית נשאלת השאלה מי קהל היעד של האתר אם קהל היעד הוא מתענינים שאינם אנשי מקצוע בתחום יש לכתוב תועלות עבורם בשפת העם במקום תאור ארוך ויתכן שמייגע עבורם של התכנים למשל תחת כותרת הרצאות ניתן לכתוב אם הינך מעוניין בהרצאה מרתקת ושונה מאשר שמעתם בעבר אם הינך מעוניין שאורחיך ידעו את עתידם אם הינך מעוניין בחדשות הטובות ההרצאה שלי היא המפתח לערב המוצלח שלך זו דוגמה לכתיבה שגורמת ללקוח להבין מה יצא לו מזה יותר מאשר תאור של התכנים שהם כמובן ההפתעה והסוד של הערב ועל כן לא כדאי לתת תקציר ארוך שלהם באתר בהצלחה דרור

ריביקי

New member
בהצלחה עם האתר../images/Emo91.gif

הוא יפה מאוד .ואני בטוחה שהשקעת בו המון זמן ומחשבה .... אבל אני מצטרפת לכמה שאמרו שהצבעים לא כל כך מתאימים. הצבעים של הפסים האלכסונים מתאימים אני הייתי מוסיפה גוון כהה אחד ביניהם, אבל התאמת הצבעים של הכתוב על הרקע לא מתאימה , אולי צבע כתוב גם יותר כהה. בכל מקרה בהצלחה ותהני ממנו.

תודה מכל הלב על התגובות

ועל הזמן שהקדשתם לי. העתקתי את כל התגובות (פרסמתי גם בפורום שלי ובפורום נוסף שאני אוהבת ומעריכה) לקובץ אחד ומאוחר יותר אעיין ואתקן בהתאמה. שיהא לכם יום מואר ומאושר הילה :)

malor

New member
ראיתי מה ששינית באתר הילה סגולה

עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב, גם כשהטקסטים קטנים יותר אבל לא מידי ורואים את התמונה כאשר נכנסים לאתר, ודבר נוסף, עכשיו אפשר לקרוא את הטקסט הוא הרבה יותר ברור כשהרקע בצבע אחיד! ד"א אני מעצבת אתרים ומולטימדיה במקצועי, אם מישהו מעוניין או מכיר מישהו שמעוניין - אתם איפה אפשר למצוא אותי... פשוט לשלוח לי מסר
שיהיה לכולם המשך יום מדהים!!!

תודה רבה שטרחת להציץ שוב :)

בהחלט התחלתי לשפר בעקבות העצות והערות שקיבלתי. זו רק ההתחלה כאמור. יש לי ים של עבודה על זה ובין לבין עוד גם להתפרנס... אז לאט לאט :)

malor

New member
צריך להתחיל מאיפה שהוא

וההתחלות תמיד קשות, אחר"כ נהיה קל!

Rוני

New member
שלום הילה

הצצתי באתר לא התעמקתי קצת קשה לקרוא (מניחה שעדיין לא תיקנת) אתן לך כמה הערות קטנות: קשה לקרוא את הכתב הרקע צריך להיות מאד רגוע והכתב כהה, יותר כהה מאשר עכשיו דף פתיחה - אכן מוטב שלא יהיה צרך לגלול אותו לגבי יתר הדפים אפשר גם אפשר (לגלול) את מספרי הטלפון היפכי לפונט אנגלי ואז תקלידי (אגב, באיזו תוכנה עשית את האתר?) ולגופו של מה שכן קראתי: כשאת כותבת אודותיך מבחינה מקצועית לא נכון לכתוב מיד בתחילה את גילך ואת העובדה שאת אם למתוקה בת 4.5. מדוע? מבחינה חברתית יש לזה ענייו מבחינה מקצועית את מנסה לשווק את עצמך כשאשת מקצוע, ולכן עליך להתרכז במקצוע. אשמח לתת לך יעוץ בנושא זה כמו לכתוב קורות חיים או לדבר בראיון עבודה. אם את מתחילה מהמשפחה - עם כל הכבוד - אבוד לך. יש להדגיש את מה שאת רוצה לשווק. גם הספור על הספר שמצאת ומשם הגעת אל הנושא מפורט מדי. הייתי מספרת ברמיזה ומתעמקת במקצוע. מודה ומתוודה שלא קראתי יותר נראה לי קצת עמוס קצצי
ובהצלחה ואם את רוצה עזרה מקצועית, את יודעת למצוא אותי ביותר מדרך אחת

אירית י

New member
היי הילה../images/Emo50.gif

בהצלחה בעבודה והלואי והאתר יביא לך הרבה לקוחות. כייף לעבוד בדברים שאוהבים ומתחברים אליהם ריגשית. לגבי האתר שלך, אני כנראה במיעוט, אהבתי מאד את הצבעים, את גווני דף הפתיחה, (הייתי אולי מגדילה את התמונה). כן אהבתי את הפתיחה שלך ואת הסיפור שלך על עצמך, עובדה שקראתי אותו עד סופו. את כל השאר לא קראתי משום שאני עצמי רחוקה מאד ממיסטיקה. שוב בהצלחה, אירית

אירית י

New member
היי הילה../images/Emo20.gif

השתרשרת אחרי, שלחת לי מסר? כי אם כן, לא קיבלתי. ערב טוב

היי הילה.האתר שלך מקסים.../images/Emo24.gif

אני גם בדעה של איריתי. האתר שלך מקסים ,שיהיה לך המון הצלחה. יום מבורך
. אביבה.

למעלה