האתר שלי נעלם מ-google

natile

New member
האתר שלי נעלם מ-google

אני מקוה שאני בפורום הנכון . לפני כמה ימים נעלם לי האתר מגוגל כאילו בלעה אותו האדמה. האתר הוא eliezer-movers.co.il . תמיד הייתי מקיש הובלות אליעזר וישר הייתי מקבל אותו בתוצאות ופתאום אין אפשרות למצוא אותו. יכול להיות שהם הענישו אותנו על משהו באלגוריתם שלהם? אבל אם כן אז על מה? לא ביצענו שום שינוי באתר כבר למעלה משנה ותמיד זה היה בסדר. מקוה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש.

האתר באמת לא מאונדקס

גוגל לא מכיר אותך. אם אתה אומר שתמיד היית מאונדקס ולא עשית שנויים בזמן האחרון, כנראה שזו לא ענישה. יכול להיות שיש בעיה בזמינות שרת האחסון שלך. יתכן שכגוגל עבר אצלך, האתר היה למטה. תבדוק את זה (יש כלים וובים חינמים שדוגמים את האתר כל חצי שעה, ומפיקים דוח זמינות). ותספר לנו מה גילית. זה מעניין.

natile

New member
איך את יודעת שהוא לא מאונדקס?

את מכירה כלי כזה שאני אוכל לבדוק איתו?

יש מס שיטות:

הנה שתיים פשוטות: 1. לכתוב בתיבת החיפוש של גוגל: site:eliezer-movers.co.il התוצאה אמורה להיות כל הדפים שגוגל מכיר באתר. 2. לקחת טקסט ייחודי מתוך הדף (יכול להיות משפט ארוךאו טלפון שלכם) ולחפש אותו בגוגל בתוך גרשיים.

אני66

New member
אתר שנעלם

טוב לאחר בדיקה קצרה מאד באתר זה נעשתה פעולת קידום אפור ע"י תוכן מוסתר וחזרה על מילים מספר רב של פעמים. תוכן מוסתר בדף וחזרה לא הגיונית של מילים שוות לעונש ע"י גוגל ומביא למחיקת האתר ממנוע החיפוש גוגל. אין לי מושג מי עשה את זה באתר הזה אבל ראו זאת כדוגמא קלאסית לקידום אפור = לא לפי חוקי גוגל. זהו נזק בלתי הפיך לאתר הזה . ישנה רק דרך אחת לתקן זאת . והכל תלוי בזמן שיעבור . לצורך כך יש צורך לקבל יעוץ מקצועי. עמית מלכי מקדם אתרים

natile

New member
הבנתי . אבל עדיין איך אתה מסביר את זה שהאתר

כבר עובד למעלה משנה וחצי? כל כך הרבה זמן לקח לגוגל למצוא אותי?

אני66

New member
יש לזה כמה סיבות

זה לוקח זמן ויש לזה כמה סיבות. מספיק שהאתר הופיע במקומות טובים ובעלים של אתר אחר זיהה את מה שאני מצאתי והודיע לגוגל זה כל מה שצריך גוגל נלחמת בקידום אפור. סיבה נוספת לוקח זמן לספיידר לזהות את זה וכשהוא מזהה זה מה שקורה. זהו יכול להיות שזה ככה כבר שנה וחצי ועד עכשיו זה לא הפריע לאף אחד. יום טובה אשמח לנסות ולעזור שלחתי לכם מייל באתר עצמו עמית

natile

New member
אוקיי. סידרתי את כל הדברים הבעייתיים.

איך עכשיו אני "מודיע" לגוגל שזה תקין ואפשר להחזיר אותו לתוצאות?

למעלה