האתר שלי...

אור2221

New member
האתר שלי...

לכל המעוניין. לא עידכתי מזמן אבל לכם זה לא כל כך משנה כי אתם כבר מאחור, אין ממש ספוילרים (חוץ מכמה תמונות) אבל האתר מבוסס בעיקר על הסטוריה, ולא על עתיד (כי לויקטור וניקי יש הסטוריה נהדרת ועתיד מדכא). אני ממליצה על עמוד הסצינות, יש לי שם המון דברים ישנים שלא נראו בארץ. הפינפיק ממש לא גמורה אבל די מאסיבית (ובאנגלית...) - אבל זה לאוהבי הניומן'ס בלבד.

Charmed24

New member
../images/Emo45.gifאתר מעולה../images/Emo70.gif

איזה אתר מקסים, כמה כיף להיזכר בהיסטוריה הרחוקה של ניקי וויקטור... הכי אהבתי את הפינה של החתונה הראשונה ב-1984, איזה יופי, כמה תמונות, וכזאת נוסטלגיה

אור2221

New member
אוי לא

אחת מאלו שנסעתי איתן (אמריקאיות שאני מכירה דרך פורום כברר 7 שנים) פשוט הציעה לו שאולי אני אתן לו נשיקה : "To upset a friend who couldn't make it" אז הוא הסכים לעזור לי לגרום לfriend לקנא, היא רק לא סיפרה לו שהחבר שהיה מקנא הוא גבר :) עור רך וריח טוב. אור.

Dawn12

New member
../images/Emo127.gif אתר נפלא!

הייתי בו לפני המון זמן, כשהעיצוב היה קצת שונה. כל הכבוד על ההשקעה! וכמובן שהאתר נכנס אל הקישורים של הפורום ממש כאן.

python 4

New member
אתר מצויין!

אם כי מבוסס על שני הדמויות ה.. פחות חביבות עלי בואי נאמר כך. ונצל"ש שחר - דע לך שלקחתי את המשימה שלך ברצינות ובקרוב על המסך הקרוב לביתכם - The life and times of Christ! (צהובון אתה יכול להרגע, מדובר בכריסטין ווילאמס, כמובן..) תפנה לי מקום במאמרים..

Dawn12

New member
אני כבר מחכה בקוצר רוח

ומלבד תהילת עולם ומקום שמור במאמרים האיכותיים של הפורום שלנו, אשמח לפרסם את הסיכום (כאשר זה יופיע) גם באתר אם תרצה כמובן.

אור2221

New member
תאמת...

פעם, שהייתי בתיכון, הייתי מעצבת בעצמי, חברה קנדית נכנסה לתמונה ולאט לאט השתלטה על כמעט כל העיצוב והיא הרבה יותר טובה ממני.

למעלה