האתר של אמי"ל ירד

avi1976

New member
מתי תבינו שלבד כמעט בלתי אפשרי

להילחם בבירוקרטיה!!!

Yellow Fever

New member
רק האתר ?

או כל הארגון ? לא הבנתי חבל שאתם סובלים מחוסר תקציבים אבל לדעתי הבעיה בעיקר היא שדווקא האנשים שהכי צריכים אתכם בכלל לא מודעים לקיום שלכם. לי אישית, ותסלחו לי על האדישות, פחות אכפת כי העבודה שאני נמצאת עכשיו היא לזמן קצר וגם ככה עוד חודשיים אני עוזבת ומתחילה ללמוד אבל יש אנשים שבלית ברירה עובדים באבטחה שנים רבות, חלקם בלי השכלה שכבר עברו את גיל 40 ומה לעשות, אין עוד מקומות עבודה. אני נתקלתי בחברה שלי במס' לא קטן של אנשים כאלה שלמיטב ידעתי לא שמעו בכלל על הארגון שלהם. המון הצלחה בהמשך

avi1976

New member
הבעיה נובעת מכך שכל אחד חושב

על עצמו ולא משתף פעולה... אם כל אחד היה נותן דוגמה אישית כגון: פירסום, מודעות, ארגון כנסים, גיוס כספים, החתמת עצומות ועוד... אז היינו יכולים באמת להתקדם... אף אחד בנתיים לא יוזם דברים כאלה. כולם תולים את האשמה באחרים... כידוע הבסיס שבבסיס להחזיק ארגון כזה זה הינו לפחות 50 אלף שקל בשנה וזה מגיע בנתיים מאנשים בודדים שמנהלים את הארגון. אם אתם חושבים שהכסף והפעילות עבורכם תגיע מההון, מהשלטון, מבתי המשפט ומארגונים אחרים אתם טועים בגדול! אם כל אחד פה יתרום לפחות מאה שקל יתכן שהמצב ישתנה!!!

dobhy46

New member
הבעייה היא אמיתית

אנשים חושבים לקבל שרות מהארגון והכל טוב ויפה אך עד שאתה מגיע להם לכיס אני למשל הייתי מוכן לתרום לארגון 1000 שח רק שהמצב שלי חרבנה כי למעלה משנה שאינני עובדאיננמ מצליח למצוא עבודה כי בחברה שעבדתי הרסו את שמי והמוניטין שבניתי בעבודות אבטחה ושמירה

Yellow Fever

New member
חשבתם לפנות לממשלה ?

אל תצחקו, אבל שווה לנסות לפני כמה שנים ילדים בני 12-16 פנו למס' לא קטן של ח"כים בנוגע לאגודה מסויימת שעבדה לפני פשיטת רגל. הם קיבלו תגובות רבות והצליחו להחזיק את האגודה שלמה לעוד כמה שנים טובות. והכל התחיל ממכתבים של ילדים בני 12-16 ולפני שאתם חושבים על זה - אלו לא היו מכתבים שכתבו ההורים שלהם בשמם. לדעתי, שווה לנסות.

avi1976

New member
אתם חושבים שאנחנו לא נמצאים בכנסת?

בעלי הון לא מוכנים לתרום ולממן היום וכמו שאמרתי בעבר ההון קשור לשלטון קשור לבתי המשפט וקשור לקרנות ... (כדי להתקדם בבית המשפט כמו שצריך ולעשות "צדק" צריך הרבה כסף = קניית משפט בכסף!) בעבר ניגשנו למספר קרנות והן הדגישו זאת גם ואמרו שאם וכאשר מישהו יתמוך בנו אזי הוא יקבע את המדיניות למעשנו! אמי"ל לא מעוניינים שההון והשלטון ובתי המשפט ישלטו באזרחים באמצעות כספם ולכן לא הסכימו וזאת בניגוד לארגונים אחרים... אתן לכם מספר דוגמאות על גיוס כספים שרובן מקבילות בגופים רבים: 1. כולכם מכירים וודאי את גיוס הכספים ליום טוב - גיוס הכספים נעשה למען הסוכנות היהודית שהיא "נחשבת" גם כזרוע של הממשלה ולמעשה זה "כאילו" המדינה מתרימה את אזרחיה... ("ושוב עבדו העשירים עבדו על העניים") השנה כבר התמרמרו מספר עמותות קטנות שגם הן פועלות באותו אפיק והנהלת קשת (ערוץ 2) השתיקה אותן בהבטחה שזה ישתנה בשנה הבאה (אתם מאמינים?) ... חשבתם למה הסתירו ברוב הזמן עד היום את כך שמתרימים לסוכנות היהודית? 2. שמתם לב שהסוכנות היהודית נמצאת בכל הטקסים הממלכתיים ואילו ארגונים אחרים לא משותפים בכך? לדוגמה: טקס יום הזיכרון שבו הניח ראש הסוכנות היהודית זר לנופלים במקביל לגופים ממשלתיים. (אין עוד ארגונים שיכולים להניח זר?) 3. הידוע לכם שבמשך השנה הסוכנות היהודית מגייסת עשרות מליונים מחו"ל? (ושוב אותן שאלות?) 4. שמתן לב שרוב הפרסומות עבור התרמה הן עבור "ילדים", למרות שרוב הארגונים לא מתמקדים אך ורק בילדים... אבל, "זה נראה הכי יפה", אף אחד לא רוצה לתרום באמת למבוגרים או למה שצריך לשנות באמת! 5. הקרן החדשה לישראל מגייסת מאות מיליונים מחו"ל אך היא תורמת אך ורק לארגונים שישמרו את המצב הקיים וארגון שבאמת מנסה לשנות את המצב הקיים אזי היא מנסה לשנות את מדיניותו ומטרותיו. (אני לא בטוח שנותני הכספים העשירים בחו"ל מודעים לכך בכלל) דוגמאות לכך אפשר למצוא בארגונים לזכויות עובדים שמסרבים באמת לקדם את המצב הקיים באמצעות התארגנות ומתנגדים להתערב בכך (כי אז יאבדו את המימון שלהם). 6. רובם של הקרנות מעבירות כספים ולא לקידום אזרחי ישראל, אלא לשימור המצב במגזרים אחרים והכל משמר את המצב הקיים במדינת ישראל. דוגמאות לכך אפשר למצוא בניסיון לעזור לפלסטינים ולעובדים הזרים, למנוע מהם השתחררות, עצמאות כלכלית והתארגנות ובכך גם להשאיר אותם כהכי נמוכים ב"שרשרת המזון". כל האמור גם מוריד את תנאי הסף במדינת ישראל וגורם לכך שאזרחים שהם למטה תמיד ישארו למטה ולא יוכלו באמת ל"הילחם" ולהתקדם מעלה בכוחות עצמם. לתשומת לבכם: הנהלת הקרן החדשה לישראל מגיעה בפעם הראשונה לארץ ב-26 ביוני כדי לשוחח עם ארגונים שהיא מממנת ואני מקווה שאמי"ל תחזיק מעמד בשביל להיות שם וכדי להגיד את האמת...

ROISOL

New member
חבל מאוד , זו הצלחה של חברות האבטחה

חבל מאוד , זו הצלחה של חברות האבטחה , חייבים לעזור לאמי"ל דחוףלא רק בכסף אפשר גם בחלוקת פליירים למאבטחים בשטח יש המון מאבטחים בשטח שלא מכירים את אמי"ל , חייבים לעבוד חזק בנושא

למעלה