האתר של אפל!!!

נדב8

New member
האתר של אפל!!!

האם אפשר לקנות עם כרטיס אשראי בינלאומי וחשבון ישראלי מהאתר של אפל?

weird dust

New member
לדעתי זה לא עובד

אבל אפשר לנסות. באתר יש צורך בכרטיס בעל חשבון בתוך אמריקה ודירה שהיא לא בית מלון וכ'ו.

נדב8

New member
ומה לגבי...

אתרי חנויות אחרים? כמו וולמארט? קומפיו אס איי ואאוטפוסט?

weird dust

New member
יש כל מיני דברים

חברות אמריקאיות נוטות לא לשלוח לארץ, בי אנד אייץ שולחים אבל המחיר קצת גבוהה של המשלוח. בעיקרון בקישורים מצויינות כמה חברות ששולחות לארץ. אמאזון לא שולחים לארץ מאמריקה כלום חוץ מדסקים וספרים.

נדב8

New member
האמת

היא שאני לא רוצה לשלוח לארץ...יש לי ידידה בניו יורק...ואני רוצה לשלוח לה למלון נאנו...אנחנו חושבים על האפשרול של אינטרנט כי המחיר של הנאנו בחנות של אפל הוא הוא 50 דולר יותר.

נדב8

New member
ואיך המכירים שם?

כי אותה הידידה נמצאת בניו יורק החל מיום שני... אני מקווה ששם זה לא עולה 50 דוךר יותר מאשר האינטרנט..

amitamit23

New member
בשביל לקנות באתר של אפל צריך

כרטיס אשראי אמריקאי! לא ישראלי בינלאומי חבל כי זה פשוט לא יעבוד בהתחלה זה יעשה את ההזמנה ויהיה הכל טוב ויפה ואז אחר כמה ימים תראה באורדר סטטוס קנסלד ואז תתפלא למה והם יגידו לך כי זה לא כרטיס אמריקאי והם לא יכולים לאמת אותו מול בנקים שהם לא אמריקאים אז קח את זה בחשבון

weird dust

New member
זה די מה שאני אמרתי ../images/Emo6.gif

בכל מיקרה אני עדיין חושב שבאפל סטור בניו יורק (החנות הענקית אם רוצים תמונות ניתן לחפש באתר אפל) עולה אותו דבר כמו באתר שלהם.

amitamit23

New member
לפי שאתה מזמין תקרא!

אםל לא יקבל כרטיס אשראי שהוא לא אמריקאי! לא ישראלי בינלאומי חבל כי זה פשוט לא יעבוד בהתחלה זה יעשה את ההזמנה ויהיה הכל טוב ויפה ואז אחר כמה ימים תראה באורדר סטטוס קנסלד ואז תתפלא למה והם יגידו לך כי זה לא כרטיס אמריקאי והם לא יכולים לאמת אותו מול בנקים שהם לא אמריקאים אז קח את זה בחשבון

למעלה