האתר של דנה ברגר - כנסו כולם!!

Hpeople

New member
האתר של דנה ברגר - כנסו כולם!!

שלום לכולם, האתר של דנה ברגר צפוי להתעדכן בקרוב בעיצוב חדש ויפה יותר. גולשים המעוניינים לעזור לנו - מוזמנים לפנות למייל [email protected] עם רעיונות שונים. אין צורך לדעת שפת תכנות או עיצוב - מה שאנחנו דורשים מכם זה רק לתת לנו רעיונות איך האתר יראה ומה יופיע בו (אילו פינות, איך נחלק את הגלריות, מה יופיע בעמוד הראשי, תמונות שיש לכם, כתבות וכו'). גולשים שיודעים לעצב או שיש להם כישרונות אחרים ורוצים לתרום - יכולים לשלוח רקעים שיתאפשרו להורדה ע"י הגולשים, סקינים לווינאמפ ותוכנות מוסיקה שונות, תווים לשירים, תמונות מהופעות ואירועים שונים וכו' כל פרט של מידע על דנה מכל השנים נחוץ לנו! תמונות , ביקורות, כתבות, חדשות וכו'. בנוסף, כדי שנוכל לתחזק את האתר אנו זקוקים למימון, מאחר והאתר אינו ממומן על ידי דנה ברגר או יחצ"ניה הדבר מאוד מקשה עלינו, ולכן אנחנו זקוקים לעזרתכם. הדבר אפשרי גם מבלי שתוציאו שקל - דברו איתנו במייל כדי לקבל פרטים איך לעזור. * האתר משתדרג במסגרת פרויקט חדש של אתר "הסקיצה פלוס" להעלאת אתרי מעריצים לאמנים ישראליים. בהצלחה!! Http://planetnana.co.il/daberger

יפה מאוד על היוזמה..../images/Emo205.gif

אבל עד לפני כמה זמן לפי מה שידוע לי היחצנים של דנה וNMC התחילו בתהליכים לבנות לה אתר רשמי, ואין לי מושג מה עם זה.. אלעד מה באמת קורה עם העניין הזה? בכל אופן אתם יכולים להיכנס פה לקישורים ולאלבומים.. חוץ מזה הייתה לנו גם קומונה שיש בה גם חומרים טובים, אז תסתכלו שם גם

BurningUp10

New member
טוב

טוב אני אכתוב לך כבר פה כי לא הספקתי לשלוח מייל. קיבלתי את ממייל שלך ואני אתקשר אליך במהלך השבוע הבא:)

למעלה