האתר של המכון לא עובד בלינוקס

האתר של המכון לא עובד בלינוקס

יש אפשרות להעביר את הנושא לגורמים המוסמכים?

avishay10

New member
זה ממש עצוב

זה ממש בזיון מה שקורה בנושא. הגעתי עם זה לאגף מיחשוב של המכון, אפילו הייתי בקשר עם חברת "ראשים" שכתבה את האתר. שורה תחתונה זה ממש לא מעניין אותם. המצב שלי עוד יותר נורא כי אני משתמש ב 2 מחשבים בדביאן ובאחד נוסף ב osx, כלומר אין לי ממש חלופה. יש לך 2 פתרונות למצב: 1.להתקין greasmonkey ולמצוא באינטרנט סקריפט שכתב איזה בחור ל highlearn (אם לא תמצא תגיד אני אתן לך לינק) - עובד פיקס. 2. או לעשות כמוני ,להשתמש ב epiphny (מועדף לדעתי על פני שועל האש ) ולהיכנס גם בהיילרן וגם באתר המכון לאתר באנגלית (!!) על ידי שינוי השפה המבוקשת (יש כפתור כזה באתר המכון וגם בהיילרן) - עובד אצלי מצויין. סה"כ המכון כמובד לימודי צריך (בתחום הנדסת התוכנה בפרט) צריך להתבייש שאיננו נותן תמיכה ראויה למשתמשי לינוקס (בניגוד לכל האוניברסיטאות בארץ - וגם בניגוד ל mit אליה הוא מנסה להידמות אשר יש לה חלק עיקרי בהיסטוריה ובהוויה העכשית של עולם הקוד הפתוח).

erezk9

New member
לגבי אתר המכון

בימים אלה מסיימת חברה חדשה לפתח אתר חדש למכון. הוא ברובו כבר מוכן, ואני מאמין ומקווה שתהיה לכם התמיכה הרצויה.

slking

New member
לגבי עמדת המידע

תואמת לאקספלורר 6 ומעלה דפדפנים כגון FF תומכים בעמדה חלקית בלבד בשנה הקרובה צפוי שיפור

המכון "הטכנולוגי" לא עומד בקצב הטכנולוגיה

ניסיתי כבר להיכנס לאתר של המכון עם epiphny ובאמת לא הצלחתי, אבל כי נכנסתי על עברית. אם אתה אומר שהאתר פועל טוב באנגלית אז זה ממש מצויין ! ובלי קשר .. זה ממש עצוב שהאתר של המכון לא תומך בלינוקס כשכל האתרים בעולם כבר כמעט כן תומכים . כנראה שהמכון "הטכנולוגי" לא כזה עומד בקצב הטכנולוגיה של האינטרנט .

avishay10

New member
יכול להיות שגם משועל אש האתר יעבוד באנגלית

אבל מה שבטוח זה שעם אפיפאני האתר עובד פיקס באנגלית. דרך אגב, בכלל כדאי לך להכיר את הדפדפן אפיפאני כי הוא עובר כרגע הסבה למנוע של ספארי ככה ששועל אש עתיד להיות הדפדפן הפחות מוצלח גם ככה, וכללית אפיפאני הרבה פחות כבד (הבדל של 70 מגה זיכרון לדף! תריץ top בטרמינל זה לא יאמן). תהנה

avishay10

New member
ושלא תגיד שהפינגויינים לא מפנקים:

http://www.hit.ac.il/index_e.asp ישר לדף באנגלית

באמת קראתי תגובות טובות על הדפדפן אפיפאני

אבל זה מבאס להתרגל כל פעם לדפדפן אחר . פיירפוקס הוא הדפדפן שמגיע ברוב הפצות לינוקס , ומצד שני אפיפאני לא. מה שלא מבטיח לי שיקבל תמיכה בעוד שנה ,שנתיים תודה רבה על הלינק!

yoniblo1

New member
IE6 For Linux

אפשר להתקין ie בלינוקס ואז ניתן לראות את האתר המכון תתקינו WINE ואז תורידו את קובץ התקנה http://www.tatanka.com.br/ies4linux/page/Main_Page עובד ברוב האתרים

avishay10

New member
כו,

כן אני מכיר, אני פשוט לא אוהב את wine , למרות שהו פרוייקט מעולה.

למעלה