האתר של טייק דאת חזר לפעולה

a Warming Sign

New member
האתר של טייק דאת חזר לפעולה../images/Emo2.gif

אוקיי,אז למי שלא מכיר את האתר,אני אנסה לעזור לכם כמה שיותר.. דבר ראשון,המון המון תודות לשירי(שנעלמה קצת מהפורום או שסתם נדמה לי?
) שהביאה לנו את האתר ה-מעולה הזה...לינק בתחתית ההודעה.. אז ככה: זה אתר על טייק דאת,ועל כל אחד מחברי הלהקה באופן נפרד..יש בו חדשות שמתעדכנות על בסיס יומי,פורום,תמונות בשפע,מילים לשירים ועוד ועוד ועוד.. דבר ראשון אני ממליצה לכם להירשם לאתר,זה בחינם,תצטרכו את זה לאח"כ וזה פשוט כדאי
החלק הכי גדול באתר זה חלק ההורדות,והוא מחולק לכמה סוגים:
1. חלק ה-downloads שבו יש המון רקעים למחשב,קטעי וידאו שאנשים צילמו מהופעות,קטעי וידאו מתוך תוכניות טלויזיה ועוד ועוד...
2.Discography & Demos-שם יש לכם המוני סינגלים,ביצועים מתוך הופעות,תכניות טלויזיה,ועוד...אבל,כל הקטעים הם קטעי דמו-לא יותר מדקה אחת..אז..תזכרו
3. videos&interviews - שם האיזור מתחלק לשני חלקים: א. הורדה מלינק ב.הורדה מstreanload הוראות באנגלית ניתן למצוא -כאן-(אם מישהי צריכה תרגום אני מוכנה לעזור
)-חשוב מאוד לקרוא את ההוראות
אחרת לא תבינו מה רוצים ממכם.. רשימת קבצים ניתן למצוא -פה-
(הלינק הראשון הוא לקבצים מלינק)
(הלינק השני הוא לקבצים מstreamload) אתם כבר יכולים לראות את הכמות הענקית של קבצים שניתנים שם להורדה.. רק ברשימה של streamload יש משהו כמו 200
שני כללים חשובים לזכור:
כל קובץ שמורידים מאפשרות מס' 3 ניתן להורדה רק ע"י בקשת הקובץ ממנהלי האתר..זה מאוד פשוט והם משתדלים לשלוח את הקובץ אליכם כמה שיותר מהר..זה הולך לפי הבקשה- או שהם שולחים לינק וממנו אתם מורידים..או שהם שולחים את זה לאתר של streamload.
מותר לבקש רק קובץ אחד ביום.
כמה דברים לגבי streamload - אז ככה: זה בעקרון אתר ששם אתם צריכים לפתוח חשבון משתמש(חינם)..כשאתם מבקשים את הקובץ מהמנהלים הם שולחים אותו ישירות לאתר של סטרימלווד,שם אתם תמצאו אותו בחשבון האישי שלכם.
רצוי להוריד את תוכנת סטרימלוד כדי להוריד את הקבצים.. מבולבלים
כל החוקים המפורטים נמצאים בדף ההוראות שצירפתי לכם..-כאן-..זה באמת לא כל כך מסובך אחרי שקולטים את העסק.. לשאלות ובעיות ניתן לפנות אליי ואני אשתדל לעזור
זה באמת אתר מומלץ,שווה לעבור את שלב ההתחלה שנראה טיפה מסובך,כי אחר כך נפתח בפניכם מאגר ענק של קבצים,וזה פשוט כיף.

a Warming Sign

New member
הערה קטנה../images/Emo9.gif

יש לציין שכדי להוריד קטעים וידאו ואודיו מאפשרויות 1 ו-2 אין צורך לעבור את התהליך של אפשרות מס' 3,אתם פשוט מורידים ישירות מהאתר...זה בנפרד..
והכי חשוב
תהנו

תגידו, ידש לטייק דאט' שירים טובים?

אני ממש לא מכיר אותם
רק בגלל רובי ידעתי שהם קיימים, אבל זה גם בגלל שלא היה לי MTV בילדות..

מה לא ????????????????????

יש להם שירים מעולים כמו babe back for good sure relight my fire i con make it 1000000 love songs lady tonight ועוד המון מעולים והם היו מעולים וזהו

מרישה

New member
שירים מעולים

everything changes- רובי שר:) the day after tomorrow never forget howard donald(:)

a Warming Sign

New member
יכול להיות שלא הבהרתי משהו חשוב

הקבצים שעליהם אני מדברת הם של רובי!! לא של טייק דאת..כאילו,יש גם של טייק דאת ושאר החברים אבל רוב הקבצים שם הם של רובי

אני דווקא אוהבת את רובי בתקופה

שאחרי טייק ד'את
הוא הרבה יותר סקסי וכריזמטי ומטורף ומבטא בשירים שלו את מה שעובר עליו... בגדול הוא עושה מה שבא לו, בניגוד לתקופת טייק ד'את שלו.

a Warming Sign

New member
זהו ש..

באתר זה מכל התקופות
האמת שבעיקר מהתקופה שאחרי..יש שם פשוט הכל

תודה על העדכון../images/Emo24.gif

לצערי המחשב שלי לא עובד כבר חודש ונראה שיש לי הרבה דברים להתעדכן
טוב לראות שהאתר חזר לפעול

למעלה