האתר של כפיר לא עולה לי... בעמוד פתיחה כאילו הוא טוען אבל לא זז... לא מצליחה להכנס לאתר..:(
ל לירן ט New member 3/7/08 #1 האתר של כפיר לא עולה לי... בעמוד פתיחה כאילו הוא טוען אבל לא זז... לא מצליחה להכנס לאתר..
I inbarIL New member 3/7/08 #3 לי הוא עולה, אבל יכול להיות שסתם פעם אחת זה נתקע, זה קורה. ניסית עוד כמה פעמים? זה נטען עד הסוף או בכלל לא כתוב לך "לחץ לכניסה"?
לי הוא עולה, אבל יכול להיות שסתם פעם אחת זה נתקע, זה קורה. ניסית עוד כמה פעמים? זה נטען עד הסוף או בכלל לא כתוב לך "לחץ לכניסה"?
T the Girl of Love New member 4/7/08 #5 ../images/Emo214.gifניסית להפעיל את המחשב מחדש?../images/Emo12.gif
N NG אני אחלום לנצח New member 5/7/08 #6 ../images/Emo207.gif לפי התשובות של כפיר לשירשור שאלות זה אומר שיש הופעה שישי הבא [קפה ביאליק]? חוץ מזה מישהו יודע על הופעות קרובות?
../images/Emo207.gif לפי התשובות של כפיר לשירשור שאלות זה אומר שיש הופעה שישי הבא [קפה ביאליק]? חוץ מזה מישהו יודע על הופעות קרובות?
T the Girl of Love New member 5/7/08 #7 ../images/Emo214.gif מופע זריחה[ 6 בבוקר] ב-27.8.08 סלקום ווליום!