האתר של לפיד נראה כמו לפיד!!!

Lapid22

New member
האתר של לפיד נראה כמו לפיד!!! ../images/Emo10.gif

אנשים לא מדברים אחד עם השני מפחדים להביע דעתם תכנסו לאתר של השכנים שלנו מכפר האורנים תראו מה זה אתר תוסס ופעיל. אומרים שהיה פה שמח לפני כמה שנים

השינוי מתחיל בתוכנו...

(לפחות לפי שרי אריסון) או במלים אחרות: הכל מתחיל בכך שרוב המגיבים בפורום מעדיפים את עילום השם משום מה. ע"ע lapid22.

Lapid22

New member
זה מקובל להיות בעילום שם!!!!

הבעיה היא לא בעילום השם אלא בתוכן! אין שום תוכן באתר של לפיד אם האתר היה נסגר לא נראה לי שזה היה מפריע למישהו.

kiyossi

New member
באמת לא משנה מי את/ה

רק חבל שאינך משתתף כאן כמו שם... הודעות פוגעות ולא רואויות מסתתרות מאחרי ניקים אך כל עוד הנך מעלה תהיות , באמת שהעיקר הוא התוכן. חבל שהתושבים אינם עושים שימוש במדיה הזו להעלאת רעיונות ושיתוף הדדי. לשמחתי לפיד נראית יותר טוב מהפורום ובהחלט אין מקום להערות שלך להוריד את השלטר. ערב נעים לך

למה שיהיה תוכן?

אם הצבעת על ההבדלים בין הפורומים אתה מוזמן לראות את כמות המשתמשים האנונימיים בפורום כפר האורנים. למה שמישהו בעל תפקיד בישוב יענה למישהו אנונימי? במיוחד כאשר רוב השאלות הבאות מהאנונימיים למיניהם הן קטנוניות וקנטרניות בעיקרן. למה שמישהו יטרח לשים תוכן בפורום אם רוב המשתמשים בפורום הם אנונימיים שמעדיפים להסתתר מאחורי כינויים ויתכן שאפילו אינם מהישוב? אתה צודק. זה מקובל להיות בעילום שם - בפורום מכוניות, בפורום פוליטיקה, בפורום יחסי דת ומדינה - בפורום קהילתי אין מקום לעילום השם. האם במציאות הלא-וירטואלית היית נעצר לדסקס את ענייני היישוב עם מישהו שאינך יודע מיהו? שאתה אפילו לא יודע שהוא מתגורר בישוב? שאתה לא יודע אם לדבר איתו על בית הספר או על מועדון הגימלאים? - אני משער שתשובתך הייתה לא! וכך גם בפורום. ברגע שכולם אנונימיים אין דיונים משותפים ונותרו רק הטרוניות והקינטורים. יובל.

kiyossi

New member
../images/Emo45.gif יובל

אגב-אני מאמין שכל מידע או תהייה שתעלה כאן גם בניק הנכחי בתנאי שתהה ענינית ולא פוגעת תזכה למענה ועניין-נכון גרשון? יום נעים יוסי

אירילה

New member
פורום לפיד חיוני אך כפוף לתקנות

תפוז ,כשהוקם הפורום בחרו אז רוב הגולשים בעת הבחירות לועד הישוב ,להפיק את מירב תועלתם למעןנציג זה או אחר ,הבעיה התחילה כאשר הגולשים לא בחלו בשום אמצעים הוגנים ,בחרו בשמצות ,פגיעות אישיות ,האשמות שווא ,הפורום נראה אז כבמת התגוששות של מתאבקים ,לא דין ולא דיין ,הלשון השתחררה כפיצוחי גרעינים שחורים במשחק כדורגל ,רק קצת תזכורת כמו שפגעו במשפחת אסנר ע"ג הפורום ,והגולשים כולם היו אנונימים בעילום שם. לצערי תקנון הפורום אינו מאפשר כל זאת ,ולכן הודעות רבות וגולשים אשר בחרו להמשיך בדרכם נחסמו בפני גלישה בפורום ,חלקם חזר ונחסם שוב עקב אי מילוי להוראות תקנון הפורום. זה נשמע אולי קשוח במקצת ,אבל עדיף בצורה זו אם אין ברירה ,פורום כפר האורנים יכול לשמש דוגמה ומופת לדיונים תרבותיים גם אם אין הסכמה בין הגולשים ,מעטים הם המקרים בהם ישנה התלהמות וגם ידו של לארי מנהל הפורום נטויה. הגיע הזמן שהגולשים כאן לא יפחדו בהזדהות בשמם ,גם אם אינם מסכימים עם דרך פעולתו של ועד הישוב ,מבטיחכם שכל גולש אשר יזדהה בשמו ייענה על ידי הועד והכל בתנאי שהפניה תהיה עניינית ,ותרבותית ושפת דיבור ראוייה.הפורום אף יכול להיות הרבה יותר יעיל בתחום העניינים האחרים המעניינים אותנו בחיי היום יום כמו הודעתו של לפיד 22 בתחום קופות הגמל ,אשר בחר להישאר בעילום שם. ובהזדמנות זו אני פונה שוב לועד הישוב לשקול השתתפותכם בדיוני הפורום אך ורק לגולשים המזדהים בשמם. ולאלה שטרם השלימו עם מדיניות הפורום ,מציע להם לחפש כלי תקשורת אחרים. פורום לפיד מלפני הבחירות לא יחזור עוד!!!! המשך גלישה נעימה גרשון

מסכימה

עם כל מה שיוסי אמר וגם מה שגרשון אמר , כל כך חבל שבמדיה הזאת לא מנוצלת ותאמינו לי המון אנשים נכנסים לפורום וכבר לא כותבים מהחשש לתגובות ולהלך הרוחות השלילי שיש כאן , אז תגידו שגם אני לא מזדהה בשם אבל כולם מכירים אותי בניק הזה....נכון גרשון ? נכון יוסי? הועד לא עונה עכשיו כי הם בשיפוצים של המשרדים, לדעתי

kiyossi

New member
בהחלט מכיר ורק לטובה ../images/Emo127.gif

מתייחס לדעתך-שיפוץ משרדי הוועד. הבחנתי בשיפוץ משרדי הועד כמו גם במבנה החדש של נקודת השיטור הקהילתית והמשא"ז ובעוד פרוייקט מבורך שאיני יודע מי מכם מודע אליו הקורם עור וגידים בישוב-הודעת ועד וודאי תצא לקראת סיומו. בהחלט עשייה נראית בשטח וברכותי על כך. דעתי שונה במעט משלך בכל הנוגע לתשובות דרך הפורום וחבל שערוץ תקשורת זה לא מנוצל ע"י קברניטי הישוב אם וללא קשר לעבודות השיפוץ וההעברה. ערב נעים יוסי

כזכור לך יוסי

בתקופת הבחירות אנשים נכנסו לכאן בניקים מוסתרים והכפישו את המועמדים לכן לדעתי קברניטי הישוב לא עונים בפורום וכל כך חבל , אולי אפשר לפנות אליהם לניסיון נוסף ואולי ...בתקווה ...שזאת תהיה חוויה מתקנת לתקופה הרעה. שבת שלום

למעלה