סליחה. לא נראה לי שאנחנו ../images/Emo31.gif
מדברים על אותה תוכנה. עשיתי שיעורי בית א. אם אנחנו מדברים על חברת alias wavefront ותוכנת studio tools הרי שזו תוכנת משטחים ולא סוליד . נכון, זה תלת-ממד אבל לא סוליד. אינני מבינה אלדר מדוע אתה אומר שזה סוליד ואתה טוען שאתה עובד עליה. בכל מקום בה כתוב על התוכנה כולל באתר החברה כתוב שזה משטחים ! ב. באתר החברה ובהרבה פרסומים אחרים מציעים מספר חבילות החל מ- 7.5 אלף דולאר. להלן ציטטה לדוגמא: Availability, Price, Platforms StudioTools 9.7 software is scheduled to ship in June 2001. Products in the StudioTools family are DesignStudioTM, StudioTM, AutoStudioTM and SurfaceStudioTM, with prices starting at $7,500 USD. The software runs on Windows NT®, Windows® 2000, SGITM Irix®, SunTM SolarisTM and Hewlett-Packard® HP-UX®. ג. מבדיקה שעשיתי בפורומים בחו"ל מתברר שחבילת הבסיס ה"זולה" לא ממש שווה משהו והיא מיועדת לגירוי בלבד בדומה למה שעושות מרבית מהחברות להן יש תוכנות כבדות ורציניות כשהן רוצות להעלות אותך ברשת. החבילה הבאה בתור עולה 25 אלף דולאר ! צר לי, או שאינכם מבינים על מה אני מדברת או שאתם עוסקים בגונבות ולא בתוכנות אבל לא נראה לי שאתם ממש מדברים על אותו הדבר ??????????ואם כן לא ממש ברור לי מה מידת הבנתכם את התוכנה וסליחה על ההערה הזו שממש מתבקשת מהתשובות שקיבלתי. לסיום, גם לא ממש קיבלתי התייחסות רצינית לשאלה מי מסוגל בכלל לרכוש תוכנה כזו ומה המשמעות של זה בשוק הישראלי.