האתר

Nick Master

New member
מה עם האתר?

../images/Emo34.gif../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif../images/Emo34.gif

אני הלכתי עכשיו בובים
אני יחזור רק בערב ההופעות ממשיכות ואין הפסקות יותר קודם ישבתי פה וכתבתי ויש כאן מכונת מים של נביעות והייתי יחפה כי לא עולים על הבמה עם נעליים
וילדה אחת שפכה את הכוס מים שלה על הרגליים שלה והכל מתחת למחשב היה רטוב
יופי חחחח היא גדולה הא
סתם אבל אנימתה עלייה
היה לי כבר 3 הופעות בבוקר לסטודנטים כל פעם לקהל אחר אחר כך למבוגרים יותר ועכשיו יש לילדים יותר עד הערב אימא´´´´אאאאא טוב אחרי ההופעות אני הולכת למנהל ואומרת שאני פורשת בטח הוא יהיה ככה
איזה פחד
אני אוהבת אותכככם המון המון המוןןן
יוווווווווו
KKKKiiiiiiSSSSSSS
~
~

תל אביב../images/Emo85.gif

פעם היו לי גם הופעות ביד לבנים של רעננה אבל המון זמן שלא היה ברעננה אבל מי אכפת אני פורשת :)

כי זה ניהיה תחרותי../images/Emo85.gif

לגמריי כולם שם בתחרות ומנוסת לריואת יותר טוב מהשניה ניאמס לי מי זה אינ באה לשם עם הרגשה כזאת
ב-
אבל מבחוץ כולם עושות כיאלו הן חבורת של כולם והן לי כוח למשחקים האלו כולם שם מתחרות מי לא אוכלת יותר הרבה זמן מהאחרייים ואין אני לא יכולה ליסבול את זה יותר אני גם התחלתי להיות כמוהן ברגע שארמתי לאמא שלי שהיום אני לא רוצה לאכול כדי ליראות טוב בג´ז היא ישר לקחה ואתי לשיחה ומזל הבנתי הכל אני לא בשביל זה אני באה בשביל הכיף ולא כדי ליסבול

../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

בהצלחה בובונת
לא הבנתי ... את פורשת

תודה בובנית שלי:)../images/Emo85.gifאני פורשת

מהג´ז כי זה התחיל להיות תחרותי כל הבונת שם כאילו אנחנו דומגניות וכולם שם מתרחה מי יותר טובה או שזה בעצם (מי לא אכלה יותר הרבה זמן וכו´) ואין לי כוח כבר לזה אני פורשת ישששששששש:)

אם ... ../images/Emo187.gif

אם זה ב´מת אווירה תחרותית ולא נעים לך להיות שם - עדיף שבמ´ת תפרשי
אבל זה לא יהיה חסר לך

SupeR BayB

New member
אז למה אמרת

שכולם דוגמניות ותחרותיות.. או לפחות ככה הבנתי את זה....
...

התכוונתי ש../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

כולם שם בתחרות אחת נגד השניה בג´ז כמו כל הדוגמניות שבתחרות

למעלה