הא....ועוד משהו!! H-)

הא....ועוד משהו!! H-)

[סלחו לי על כל המישואים האלה... :p ] מישהו הולך במקרה לתפקיד החדש-לוחמת או לוחם בגבולות השלום?? ואם מישהו יכול לפרט לי קצת על זה...אני נורא אשמח.. מה זה,איפה,כמה,למה,מה התנאים לקבלה,והאם זה נכון שמקבלים מחשב נייד?. :p אדיוס...!

~Supergirl~

New member
אהמממ..... כמה תשובות

אוריתו`ש! לשאלתך ה1 - אני היתי אמורה להתגיס ב18/7 אבל הגיוס נדחה לי כי יש לי באוגוסט גיבוש טיס. לשאלתך ה2-אני היתי במיונים של הלוחמות ואחד מהם היה לוחמת בגבולות של שלום - שזה אומר : בנח``ל -(חי``ר קל- ככה הגדירו לנו את זה ביום מיון וככה רשמו בדפים שחילקו לנו) יש רק פלוגה 1 שמעורבת -בנות ובנים זה לצד זה כאשר גם הבנים וגם הבנות מתפקדים כלוחמים ולוחמות לכל דבר. הפלוגה היא פלוגה מבצעית שמטרתה לבצע משימות בטחון שוטף בגבול ישראל מצרים. ההכשרה: את הטירונות - שהיא ברמת רובאי 03 הפלוגה תעבור במתקן אדם (שזה ליד ירושלים). בהמשך השנה ישנה אפשרות לקידום, קורס מפקדים/ות ואחריו יציאה לקורס קצינים/ות בבה``ד 1 - שזה אומר קק``צ חי``ר ממש! בשגרה: מה שקורה זה - קו, אימון, קו אימון, קו , אימון. כל כמה חודשים עושים ``קו`` - שזה להיות (במקרה שלנו) בגבול מצרים ואז עוברים שוב פעם לאימוון כמה חודשים... ואז שוב קו אימון- שזה בעקרון בכל יחידה ככה. וככה זה חוזר על עצמו עד אשר מחליטים לצאת לקורס פיקודי או שלא. האם מקבלים מחשב ניד? לא נראה לי. מי שמקבל מחשב ניד בצבא זה מישהו שיש לו פז``מ רציני מאוד והוא בתפקיד בכיר - כלומר פיקודי בתור קצין - לרוב. לנו לא אמרו שום דבר על זה , ולמען האמת זה גם לא נראה לי כל כך נכון. עכשיו שאלתי אליך - הית במיונים לזה :לחימה התנדבותית? (ובפרט של לוחמת בט``ש בגבולות של שלום?) אם כן הית אז מתי היית? והאם קיבלת כבר תשובה לאן תתגיסי - תותחנים, נח``ל או הנדסה קרבית? קיבלת תאריך גיוס חדש? מקווה שעזרתי, טל.

jedi knight

New member
טל מה גרם לך ........?

לחתום ויתור ללחימה התנדבותית חשבתי שזה מה שרצית ?????

jedi knight

New member
ואגב לגבי הנח``ל

מדובר בפלוגה ש-80 אחוז מהמשרתים בה הן בנות ומדובר בתפקיד לא הכי מעניין לטעמי בכל אופן לא נשמע לי כל כך מעניין לסוע כל השירות הלוך וחזור על בטשית ולתצפת , שומר נפשו ירחק !! אך מצד שני מישהו חייב לעשות את זה :)

עזרת....אל תדאגי.

;-) ------------- אחרי ששלחו לי את המנילה,החזרתי להם את ההעדפות שלי לתפקידים, אז אני עדיין מחכה לתשובות שלהם... זה נשמע לי סבבי לאללה,לא? אז אני מקווה שבאמת לזה אני אתקבל. בכל אופן,התפקיד הזה שווה [לוחמת בגבולות השלום]? ומה עם לוחמת מג``ב? זה עדיף? הא...ומי זאת אוריתו`ש?.. :p אדיוסססססססססססס :>

יניב10

New member
תגובה לגבי הקצונה

הקק``צ הוא לא של חי``ר במקרה הזה וזה בגלל הטירונות שהיא 03 ולא 07 מה שאומר שבסוף הקק``צ יוצאים קציני אג``ם.הקק``צ גם יותר קל וגם פחות זמן מאשר קק``צ חי``ר. לגבי מחשב נישא יש עוד אפשרות לקבל כאשר את שלשיה פלוגתית בחיל קרבי ואת כל הזמן צריכה ליהיות עם הפלוגה כולל אימונים שבמקומות הללו אין חשמל בצורה מסודרת.

טל עדתו

New member
בקשר לקצונה - יניב- אתה טועה ובגדול

יניב!!! אתה טועה, כל הבנות הלוחמות בתפקידי לחימה התנדבותית - נ``מ, תותחנים, הנדסה קרבית-אב``כ, ונח``ל יוצאות לקק``צ חי``ר בבה``ד 1!!! אני לא אומרת סתם,אני היתי במיונים לתפקידים האלה ודיברתי עם החילים והחילות שהיו שם, והם אמרו במפורש שיש אפשרות ליצאה לקורס קצינות - חי``ר, שזה אומר קק``צ חי``ר בבה``ד 1. אני אישית דיברתי עם קצינה אשר עשתה את הקורס שלה בבה``ד 1 עם הבנים - זה די חדש הענים הזה של מעורב בנים בנות ולכן יכול להיות שאתה לא ממש יודע על זה... אבל שוב - בדוקקקק, היציאה לקורס קצינות מתפקידי לחימה התנדבותיים הוא לקק``צ חי``ר בבה``ד 1 יחד עם הבנים! טל.

jedi knight

New member
שניכם מתבלבלים !!

אתם מדברים על שני דברים שונים , מה שאת דיברת עליו טל זה קורס קצינים (של בנים שפה ושם צורפו כמה בנות אל הקורס ואגב זה לא חדש בכלל ) מה שיניב דיבר עליו זה קורס פיקודי שאין שם בנות (בכלל אין) מהסיבה הפשוטה שאין חיילות ביחידות השדה (גבעתי נח``ל גולני צנחנים והנדסה קרבית ולא אב``כ) מקווה שהעניין הובהר מקווה שעזרתי .

טל עדתו

New member
ג`די - אתה טועה, לא הבנת בכלל

מן הסתם בישביל להגיע לקורס קק``צ חי``ר צריך קודם לעשות קורס פיקודי. וזה הכל מה שאמרו לנו שם. ובקשר לזה שבקורס פיקודי אין בנות ביחידות שדה - אוישש כמה שאתה תמים ונאיבי, אתה טועה! יש! יש בנח``ל, יש באב``כ - שזה חלק מהנדסה קרבית. אז תעשה טובה ואל תגיד סתם דברים, אני מוכנה להביא לך את החיילים והחיילות שהיו הממינים שלנו בלחימה התנדבותית שכמה מהנות שם נמצאות בקורס פיקודי-ביחידות שדה - הנדסה קרבית- אב``כ! וכמה מהן יצאו לקק``צ חי``ר. טל.

jedi knight

New member
שוב טועה !!!

החיילות שאת מדברת עליהן (לוחמות נ``מ ולוחמות תותחנים כלומר מנתץ) יצאו לקק``צ אג``מ שזה מיועד לחיילות הנ``מ השריון והתותחנים ואם הבנות עוברות את הקורס האגמי אם הבנים אז אין לי מושג ולגבי אב``כ זה בכלל משהו אחר זה קשור להנדסה קרבית אבל זה משהו אחר ואף אחד לא יוצא משם לקק``צ חי``ר ולגבי התפקיד בנח``ל שציינת אז יוצאים משם לקק``צ חי``ר בסיסי יותר ומקוצר יותר (ומן הסתם קל יותר) מאלה שיוצאים אליו מיחידות השדה (גולני גבעתי נח``ל צנחנים והנדסה קרבית ולא אב``כ) ואת הקורס הקק``צ חי``ר שעוברים בנחל הקל יכול להיות שבנים ובנות עוברים אותו ביחד לא יודע ולזה התכוונת, ולכן יניב צדק בנקודה הזאת שהוא ציין !!! אהלן וסהלן

למעלה