אהמממ..... כמה תשובות
אוריתו`ש! לשאלתך ה1 - אני היתי אמורה להתגיס ב18/7 אבל הגיוס נדחה לי כי יש לי באוגוסט גיבוש טיס. לשאלתך ה2-אני היתי במיונים של הלוחמות ואחד מהם היה לוחמת בגבולות של שלום - שזה אומר : בנח``ל -(חי``ר קל- ככה הגדירו לנו את זה ביום מיון וככה רשמו בדפים שחילקו לנו) יש רק פלוגה 1 שמעורבת -בנות ובנים זה לצד זה כאשר גם הבנים וגם הבנות מתפקדים כלוחמים ולוחמות לכל דבר. הפלוגה היא פלוגה מבצעית שמטרתה לבצע משימות בטחון שוטף בגבול ישראל מצרים. ההכשרה: את הטירונות - שהיא ברמת רובאי 03 הפלוגה תעבור במתקן אדם (שזה ליד ירושלים). בהמשך השנה ישנה אפשרות לקידום, קורס מפקדים/ות ואחריו יציאה לקורס קצינים/ות בבה``ד 1 - שזה אומר קק``צ חי``ר ממש! בשגרה: מה שקורה זה - קו, אימון, קו אימון, קו , אימון. כל כמה חודשים עושים ``קו`` - שזה להיות (במקרה שלנו) בגבול מצרים ואז עוברים שוב פעם לאימוון כמה חודשים... ואז שוב קו אימון- שזה בעקרון בכל יחידה ככה. וככה זה חוזר על עצמו עד אשר מחליטים לצאת לקורס פיקודי או שלא. האם מקבלים מחשב ניד? לא נראה לי. מי שמקבל מחשב ניד בצבא זה מישהו שיש לו פז``מ רציני מאוד והוא בתפקיד בכיר - כלומר פיקודי בתור קצין - לרוב. לנו לא אמרו שום דבר על זה , ולמען האמת זה גם לא נראה לי כל כך נכון. עכשיו שאלתי אליך - הית במיונים לזה :לחימה התנדבותית? (ובפרט של לוחמת בט``ש בגבולות של שלום?) אם כן הית אז מתי היית? והאם קיבלת כבר תשובה לאן תתגיסי - תותחנים, נח``ל או הנדסה קרבית? קיבלת תאריך גיוס חדש? מקווה שעזרתי, טל.