הא?

ilsites

New member
הא? ../images/Emo12.gif

התענינתי בחבילות האחסון של אגייט ובזמן שחיפשתי את החבילה שמתאימה לי לא מצאתי כמות סב דומיינים. שאלתי אותם והתקובה שלהם הדהימה אותי: "שלום. ראשית תודה על פניתך. אנו לא נותנים סאב דומיינים בחבילות האחסון שלנו. בכבוד רב, אגייט פתרונות בע"מ" אמ.. זה לא קצת מוזר? :/ מישהו יודע מה עומד מאחורי השיקולים האלו?

לא ממש.

אבל אפשר לשלם תומרת סב סומיינים נוספים. אבל זה ממש מוזר שהם לא מספקים את זה אצלהם עם החבילות הבסיסיות.

ilsites

New member
כשהתעניינתי קיבלתי את התגובה הבאה:

"שלום. נסביר. אנו עובדים בסביבת Windows וכל סאב דומיין הוא למעשה אתר לכל דבר ועניין בתוך ה-IIS בשרת. מאחר שכמות האתרים בתוך IIS מוגבלת (אם רוצים כמובן לשמור על יציבות) הרי שאנו בוחרים שלא לאפשר שירות של סאב דומיין. בכבוד רב, אגייט פתרונות בע"מ" עכשיו קצת נהרסו לי התוכניות לגבי אחסון בארץ וכנראה שאני אאחסן בשנה הקרובה שוב בחו"ל

Trranger

New member
../images/Emo45.gif

הם מדברים אמת
, היחידים שמציעים כמות אדירה של סאבדומיינים הם ריסלרים שלא אכפת להם מביצועי השרת, או חברות שפשוט לא יודעות לנהל את השרת שלהם. למרות זאת, מוזר שהם לא נותנים מספר קטן של סאבדומיינים.

ilsites

New member
זה מאוד מוזר שהם לא נותנים בכלל

אבל תמיד אפשר לעשות בדיקה קטנה בעמוד הראשי ולהעביר לתיקיה המתאימה (ככה הסבירו לי)

Trranger

New member
למה מזעזעת?

אני מתכנן להשתמש בה, אז לפחות שאני אדע למה היא לא טובה

havlaz

New member
כי אתה צריך לבדוק בכל עמוד

את הכתובת ולדאוג לטפל בה. במקום פשוט להוסיף סאב דומיין ולעבוד עליו.

Trranger

New member
מהפתאום ../images/Emo3.gif

בדף default, אני בודק האם הסאבדומיין הוא כלום(domain.com) או שווה לwww. אם לא, אני פותח חיבור למסד ומבצע את ההפניה לקובץ הרצוי, אם כן ממשיך כרגיל... כל עוד אתה נמצא בדומיין הראשי אין בכלל שום תהליך שקורה, הבדיקה האם אתה נמצא בסאבדומיין באמת לא "מבזבזת" כלום. זה בעייתי לעבוד עם 500 סאבדומיינים, חוץ מזה שזה הרבה יותר יעיל מבחינת השרת לעבוד ככה מאשר עם סאבדומיין "נורמלי".

havlaz

New member
לאנשים שעובדים עם 500 סאבים

כמובן שהם צריכים להשתמש בשיטה הזאת בשביל 5 סאב דומיינים, חבל על הזמן. מה שגם זה בכלל לא סאב דומיין, אם אתה בודק רק בעמוד הראשי, בעצם אז אני לא יכול לבוא כך סתם לקובץ בסאב (pets.infra.co.il/pet.asp, לדוגמא)

Trranger

New member
אוקיי ../images/Emo6.gif

זאת בעצם המטרה שלי, שרק העמוד הראשי יעשה את ההפניה

havlaz

New member
התירוץ, למרות היותו נכון

דבילי. AGATE לא המציא את הגלגל, חברות קטנות כגדולות מציעות סאב דומיינים ועדין איכות השרתים לא נפגעת. זה תירוץ שאני לא מקבל. מדוע אני לא יכול באתר שלי לעבוד עם סאב דומיינים? (אני אף פעם לא מתלהב מ"חופשי", אבל 5-10, משהו..).

למעלה