הבאנו שלום עליכם: מגיעים לארץ

rozgil

New member
להקת "הרולינג סטונס" בקיץ בהופעה בת"א-וגם

הזמרת בריטני ספירס . (חדשות ערוץ 2)

The Walrus

New member
יייששש!!!

בריטני ספירס
!!! סתם נראה לכם?? אף פעם לא אהבתי יותר מדי את הרולינג סטונס, אבל אני עדיין מאוד שמח
. מי יתן ויבואו עוד להקות כאלה!

אבל מתיייייי??????

הקיץ זו תקופה ארוכה. וברור שאני אהיה שם. בשביל בריטני. גחחחחחח ברצינות, לא חשבתי שתהיה לי הזדמנות לראות את הסטונס בלייב. הם ללא ספק הלהקה שהכי השפיעה עלי בחיי. טוב, אז עכשיו אני יודעת מה לכתוב בשרשור השבת...

The Walrus

New member
לפי הכתבה, מדובר בספטמבר.

ואגב, הם לא מופיעים ביחד כמובן...

CrazySheep1

New member
הרולינג סטונס באים!!!!! ואאאאאאאאאאאאאההה!!!!

אני פשוט מת מת מת מההתרגשות!!!!! ווואוווו זה מתחיל להזכיר לי שקיבלתי ת'ידיעה שווטרס יבוא. לא שזה משוותה, אבל עדין, ואוווווווווו פאק אני לא מאמין!!!! אני כ"כ הולך להיות שם לא משנה מה!!!

תרגע תרגע גודל הציפייה כך גודל האכזבה

אל תתלהבו כולכם כי עד שזה לא יותר מסתם שמועה או מו"מ זה נחשב כאילו לא יהיה פה כלום! אז חכו בסבלנות בלי יותר מדי להתלהב...

CrazySheep1

New member
תשמע זה לא שיש איזה מלחמה בפתח

ושוקי וייס אמר המגעים מתקדמים בקצב מהיר. אני יודע שזה לא 100% אבל אני אופטימי מאוד לגבי זה, ואני לא תמיד אופטימי.

FunkyMonk

New member
אמר הרמטכ"ל

אנחנו יכולים להירגע, כי אתה אמרת לנו שאין מלחמה בפתח! ייאי! קודם כל - כן יש דיבורים על זה, אפילו אולמרט האידיוט הזה דיבר על זה באיזה מסיבת עיתונאים. ודבר שני, אין לך מושג הרי, מה אתה מזיין תשכל??

יכלת לומר את זה בצורה יותר טובה

אבל כן המצב עם סוריה מאוד מתחמם! שום מדינה נורמלית עם כוונות שלום לא הייתה מקדמת כוחות לגבול אם ברצונה לדבר... ראה שנת שבעים ושלוש הם לא ממש רצו לעשות תרגיל או לדבר... המצב איתם מאוד לא טוב וגם עם איראן... אי אפשר לדעת מה יהיה עוד חודש חודשיים או מחר... אבל יש דיבורים על מלחמה בקיץ נקווה לטוב

wish i was here

New member
תרגע

שב טיפה ותנוח בצד. מה אתה נכנס לפסים אישיים?מישהו כאן עשה לך משהו?. לגבי המלחמה-לא נראה לי סביר שתהיה בגלל שאנחנו במצב שאנחנו לא יכולים לצאת למלחמה בגלל מה שהיה בקיץ,האמריקאים לא יצאו כי הם עמוק באפגניסטאן ועיראק,והסורים ממש לא רוצים מלחמה בגלל בעיות פנימיות שלהם-סביר להניח שתהיה להם בעיה לגייס כוחות מילואים(קראתי את זה באחד מהעיתונים). גם לך אין ממש מושג,אתה לא בדיוק אלוף במיל',אבל לדעתך אתה יודע הרבה יותר טוב ממני למרות שיש לך נסיון צבאי כמו שלי יש,וזה מעניין. ואסיים במשפט צה"לי החביב על מפקדי צנחנים: "תרגע יא פעור"

חבוב עדיף שתרגיע גם אתה!

במקום להפסיק אתה מלבה כאן את הריב?! זה שאנחנו לא מוכנים לצאת למלחמה כי שנה שעברה הייתה מלחמה אתה חושב שזה מזיז למישהו?! למה בשבעים ושלוש היינו ערוכים למלחמה?! לא ממש... הסורים יכולים מתי שבא להם לצאת למלחמה כשיש את מדינות ערב הקיצוניות מאחוריהם... אף אחד מאיתנו לא הרמטכל ואנחנו לא יכולים לדעת מה יהיה בכל רגע...

למעלה