הבאסה זה שעכשיו יש מליון חגים ....

הבאסה זה שעכשיו יש מליון חגים ....

והמון רופאים בחופשות ואני מפחדת שהטיפול שלי ידחה ... ד"ר ברקוביץ אמר לי לבוא במחזור הבא שזה ממש יום יומיים אחרי כיפור אבל זה ממש יוצא בחגים מה לעשות ? אני לא רוצה לפספס את החודש אולי אני אתחיל דכא ביום ה-21 אז באמת חבל לדחות את זה ! ותבינו שד"ר ברקוביץ הוא רופא דתי אז בטח ובטח הוא לא יעבוד בחול המועד ... אוהבת יונית החיננית

עמית@

New member
צריך לברר אם צוות בית החולים עובד

בחול המועד (איכילוב עובדים) ואפילו אם הוא הרופא הישיר שלך אפשר לסדר משהו, תלוי בבית החולים שלך.

yaelhul

New member
גם בבלינסון אמרו לי שהם יגיעו גם

ביום כיפור אם יהיה צורך. יעל.

עמית@

New member
העקרון הוא, מנסים לתזמן על פי

החגים אבל לא מפסיקים טיפול ביום השאיבה וכד´

עמיתי תודה הקטע זה שאני מתחילה ....

לא יודעת בידיוק מתי את שיטת ברטוב ככה החלטתי ולכן אני כבר לא יטופל בשרון אלא אצל ברקוביץ הרופא הקודם שלי מגבעת שמואל ....אם אני זוכרת נכון הוא אמר לי לבוא במחזור הבא ולפני זה אמר משהו על אחרי החגים זה מה זה מיאש שהכל ידחה בגלל החגים ...

דל

New member
יונית ../images/Emo24.gif

גם אני בערך באותו מצב צריכה לקבל ממש יום יומיים אחרי יום כיפור ולהתחיל טיפול חדש לאחר שגם בחודש שעבר לקחנו הפסקה בגלל ראש השנה גם אני מטופלת אצל דר´ ברקוביץ וכל כך מקוה שהוא כן עובד בחול המועד כי אחרת נצטרך לעשות עוד הפסקה וזה ממש ממש לא לעינין אני מניחה שנעדכן אחת את השניה לגבי התחלת הטיפול או שלא בהצלחה דלית

דל לא ידעתי שאת מטופלת שלו ???

טוב לדעת אולי ניפגש שם מתי שהוא כמה זמן את אצלו ?והאם את פרטית ? אני הייתי עד כו בביה"ח השרון אך בגלל שעכשיו אני רוצה לנסות את שיטת ברטוב אני צריכה לחזור אליו[הוא היה גם לפני השרון] האם קורה לך לפעמים שהרופא לא ממש עונה לכל שאלותייך ?או עונה חלקית ואת לא מבינה אותו ? ומה את עושה כשאת צריכה אותו דחוף האם את מצלצלת לפלאפון שלו ?או שאני היחידה שמבלבלת לו את המוח כל הזמן !!אשמח לשמוע חוות דעת !! יונית

דל

New member
יונית

אני מטופלת שלו דרך מכבי כבר קרוב לשנה אני מאוד מרוצה ממנו למרות שעדיין לא הצלחנו עברנו 3 הזרעות והפרייה אחת עכשיו אנחנו לקראת השניה לגבי שאלות אליו, אני בהתחלה הייתי דיי לחוצה ולא כל כך הבנתי מה קורה איתי ולאט לאט למדתי לשאול ולקבל תשובות על כל דבר והוא תמיד עונה לי בסבלנות אין קץ למרות שהוא נראה מאוד עיניני ולא מורח את הזמן, ההרגשה שלי איתו היא שאני כאילו המטופלת היחידה שלו ואין לי שום בעיה להרים אליו טלפון לנייד שלו לכל שאלה או בירור מאחלת לך ולי הצלחה ענקית דלית

תודה דל גם אני מטופלת דרך מכבי ...

והגעתי אליו דרך חמתי כי הוא מתפלל יחד עם חמי בביה"כ בגבעת שמואל איזה לא נעים זה בחגים שפתאום רואים את הרופא הגינקולוג שלי אבל מזל שעדיין זה לא קרה !! מאחלת לנו שנה טובה וברוכת ילדים א-מ-ן !!

אפרת**

New member
יונית,

זה בכלל לא ברור מאליו שהרופא שלך לא עובד בחול מועד בגלל שהוא דתי. עדיף לברר את הנקודה הזאת. ובטח אפשר לעשות את זה בטלפון קצרצר. ממש חבל לפספס מחזור טיפולים בגלל חול מועד. וגם אין סיבה לכך.

תודה אפרתי יש בזה חיסרון שהוא דתי

כי בחגים וכאלה הוא עובד פחות שעות או בכלל לא עובד ואז אני אבודה !!

יפעתי&

New member
יוניתי מתוקה ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo25.gif

הכי טוב שתדברי איתו ותתזמנו את זה לפי החגים שלא ייפול לך על חג או שבת או משהו... העיקר שיצליח וייקלט...

TWEETY =^.^= 3

New member
הממממ,,,,,מה זו שיטת ברטוב ../images/Emo35.gif

אני שומעת אותה הרבה ולא ממש מכירה אותה. אשמח לקצת הארה

היי טויטי שיטת בר טוב היא ...

שיטה מאוד מיוחדת לאיתור זרעונים בעלי גרעין תקין השיטה מבוצעת בקפדנות במעבדה של פרופ ברטוב בבר אילן ובהגדלה של 6000 בשיטה מסתכלים על הגרעין והאופי של הזרעון מה שלא רואים במעבדה רגילה השיטה סה"כ טובה מאוד לבעלי זרע פגום ומורפולוגיה שאינה תקינה ... לבעלי יש בעית זרע לכן אני מעונינת ללכת לשיטה שכמיטב ידיעתי יש לה הצלחה טובה עד 45% ביי יונית החיננית

TWEETY =^.^= 3

New member
אהההה ,,,,אז זה בעצם צורת השבחה

ז"א ,,,,,המממ ואני לתומי חשבתי שהיא שייכת לרפואה האלטרנטיבית, ומיועדת בעצם לכולם...ז"א לא רק לגברים פשששש התבלבל לי הניסוח
בקיצור,,,אם אני נעזרת בתרומת זרע להיכנס להריון - שיטה זו היא לא עבורי יאללההה הסתבכתי
אבל הבנתי

למעלה