הבאסיסט של הדורבנים -

הבאסיסט של הדורבנים -

אני לא זוכר איך קוראים לו, אני יודע שהוא אחד משני האחים הבנאדם עושה עבודת קודש, אני יכול להמעיט בערכו ולהגיד שהוא מהווה 60 אחוז מהלהקה הוא מוסיף כל כך הרבה, מגוון, אני מאוהב 3> נעים מאוד חבר'ה בכל מקרה, אני חי, בן 16 ואני באסיסט:)

Bassיסט

New member
חחחחחחחח חי ברוך הבא...

אני רון אני בקושי כותב פה גם כן אבל אני קורא פה המון! הייתי פעם ממש בתוך הפורום... אוליי כשיהיה לי קצת יותר זמן מהלהקה אני אלך להופעות ואכנס לפה שוב עם חוויות וכאלה... אני מסכים איתך אייל הוא אכן אחד הבסיסטים המוערכים עליי מאוד! הוא מוסיקאי ענק כמו כל שאר הלהקה! תמשיך להתאמן ותגיע רחוק כמוהו!!! השמיים הם הגבול! נחמד לראות פה עוד בסיסטים!

בו לא נגזים.

נכון שאייל מאוד מוכשר, אבל הוא לא מהווה 60%, לפחות לא לדעתי. אני שקד, בת 16 מעפולה

chipsi p

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני גלית בת 17 מעפולה.. אני גם חושבת שאייל מוזיקאי מדהים אבל לדעתי זה קצת מוגזם להגיד שהוא מהווה 60% מהלהקה..

אני מסכים..

ואולי קצת הגזמתי, ובאמת כל אחד בלהקה שתורמים ועושים עבודה נפלאה ומוזיקה מצויינת, אבל בתור באסיסט אני יכול להגיד שבניגוד לחרא שהולך היום[גרין גיי ודומיהם], הוא פשוט אלוהים, גרסת FUNK של FLEA שפשוט 'עושה' את הלהקה - 'שוב הדיסקו כאן' הפך לטראק הראשון בפליי ליסט שלי =]

nuna19

New member
flea!?!

וואו... אם כי האמת שזה נכון. הוא מנגן על הבס שלו בצורה מושלמת!

Bassיסט

New member
מישהו קרא לי??

אהה פשוט שמעתי פלי אז באתי... חחחחחחחחחחח חי מה אתה מנגן בדרך כלל? איזה ציוד יש לך?

../images/Emo6.gif

איך ידעתי שתצוץ עוד פעם כשנושא כזה עולה פה...
מה קורה איתך רון?! מה מעשייך בימים אלו?

chipsi p

New member
הוצאת את המשפט מהקשרו,

הוא אמר שבניגוד ללהקות אחרות הוא אלוהים, לא שהוא אלוהים..

הבנתי. ואני עדיין חושבת שזה מוגזם.

אין ספק שאייל מוכשר, אבל הוא מדבר עליו כאלו הוא צלם אלוהים, המלאך המושיע או משהו כזה. כולה באסיסט. [ואל תשנאו אותי על זה, זאת דעתי.]

אפשר להגיד שעפת...

לא התכוונתי שתפרשי את זה ככה..לקחת את זה רחוק מדי :| הכוונה שלי היא שהמוזיקה שהוא יוצר מדהימה, עילאית...

למעלה