הבאתי את החמודון

jouka

New member
הבאתי את החמודון

הבאתי אותו אתמול בלילה, כרכן תירס - אלבינו והוא מקסים תמונות בהמשך...
עכשיו לבעיות... ישנן שתי בעיות הראשונה היא שמה שאני לא עושה, המדחום מראה 25 מעלות, אולי אני צריך להצמיד אותו לכבל החימום?? (המדחום שוכן בחלק הפנימי של הטרריום בצד של הכבל - תמונה מצורפת) הבעייה השנייה היא שחשבתי להביא גזע עץ מאחד העצים שיש לנו פה באיזור. הבנתי שצריך לחטא את הגזע (או יותר נכון גזעון) לפני שמאחדים אותו עם הנחש... במה בדיוק לחטא את הגזע? והאם עדיף בכלל להוסיף פריט אחר ולא דווקא גזע עץ... קובי שמוקסם מהנחש

jouka

New member
תמונה שלישית ואחרונה

(זה הקטן גדול יהיה..... עד כמה שאפשר)

jouka

New member
אה כן... הנחש הזה הגיע מ...

אלון שטרח להסביר בסבלנות רבה כל פרט ופרט + תרם המון ידע על מיני נחשים ועל אופי נחשים (למי שמחפש נחש ולאו דווקא כרכן תירס, אפשר למצוא אצל אלון מיני נחשים יפייפיים ומיוחדים, אני פשוט בחרתי כמתחיל בכרכן תירס) ועוד תודה לאסף, שהפנה אותי לאלון וגם על שטרח להסביר לי מה לעשות לפני שאני קונה נחש. כן ירבו אנשים כמותכם. וכן, אני מתחיל לחפש לו נקבה שתיהיה יותר גדולה ממנו, נקבה כבת 4-6 חודשים (שלא תיהיה מאותה המלטה), יהונתן אם יש ברשותך אחת כזאת צור איתי קשר במסרים (בנוסף צירפתי תמונה של הכלב שלי שבגללו אני אצטרך כנראה לשים א הטרריום גבוה יותר
) קובי

naja

New member
תתחדש.

בקשר למדחום-כנראה שהוא לא מספיק טוב(זה מדחום מדבקה של אקוריום של דגים?) אני חושב שכדאי לך לחפש מדחום אמין יותר-משהוא מקצועי מחנות חיות או אפילו משהו פשוט מאיזה בית מרקחת. העיקר שיהיה אמין. בקשר לגזע\ענף. אני הייתי מחטא עם מים רותחים וקצת סבון כלים. משרה את הגזע במים האלה לשעה ואח"כ שוטף ומיבש יום-יומיים. רק תזכור שהגזע צריך להיות יציב כדי שהנחש לא יהפוך אותו וימחץ בטעות. בהצלחה.

jouka

New member
אמממ..

המדחום זה מדחום של חדר שעולה 8 שקל בבית מרקחת, לא משהו רציני מהסיבה הפשוטה, שבחנות חיות לא היה מדחום והמליצו לי לא להוציא על זה הון תועפות. (הכבל שנמצא בתוך הטרריום הוא 15 וואט והוא באורך כמטר ועשרים אם מחשבים את הסך הכל שפרוש על שליש טרריום, אה כן, והמידות של הטרריום הן 60x38x38) אולי יש לך איזשהי המלצה לחנות שבה מוכרים מדחום אמין יותר? בקשר לגזע, שעה במים רותחים אמורה להרוג טפילים אשר עשויים לשכון בו?

למעלה