הבאת גורה חדשה הביתה

sabotageangel

New member
הבאת גורה חדשה הביתה

שלום לכולם יש לי כלב מסוג דוג דה בורדו זכר בן שלוש כבר כלב מדהים גם יפה וגם אופה ורציתי להביא לו חברה גם דוג דה בורדו כי אני פשוט מאוהב בגזע עכשיו כמה שאלות. מתי אפשר להפגיש בינהם? (אחרי איזה חיסונים כדי שהיא לא תדבק במשהו למרות שהכלב מחוסן לגמרי) מהי הצורה הטובה ביותר להפגיש בינהם? (כמובן בלי שהגורה תמות בביס אחד) והאם הכלב יכול לסבול מדכאון כתוצאה מזה?

NoKi2sh

New member
אפשר..

להפגיש כבר עכשיו, לא באיזו טריטוריאלי מובהק שלו, כדי שלא יכעס ויהיה תוקפני... לצ'פר אותו על יחס טוב אליה, ללטף וכ'ו. היא לא אמורה להדבק ממנו בכלום אם הוא מחוסן, מדובר על כלבים רחוב. והו אלא אמור לתקוף אותה, היא גורה, ואלא אם אומן לתקוף כלבים אחרים, הוא צריך לקבל אותה(אולי לנבוח עליה ולשים אותה במקום, אבל זה מסתדר אחרי שבוע שבועיים-חודשיים גג, אצלי לקח להם חודשיים להתרגל אחד לשני.) לא רואה סיבה שיהיה בדיכאון, המשך להתחייחס אליו כ"ראשון", אוכל ראשון, רצועה לירידה ראשון, צ'יפורים וליטופים, והוא לא יקנא.... ^_^ הוא ישמח מאוד, הם אוהבים לחיות ביחד. לא לשכוח לעקר, חברה זה נהדר כלבים הרי חיים בלהקות, חיים הכי טוב בזוג, אבל לא צריך עוד גורים לסטטיסטיקה של ההרדמות והנטישות בארץ. לא צריך עוד גורים -נקודה.(המיוחד משום שאינך בית גידול מוכר ומנוסה. חבל על הנזקים) ^_^ תתחדש.

NoKi2sh

New member
הופ הופ הופ

מקפיצה לעמוד 1 @$#%@$#%@#$%@#$%$#%@#$^$%^&$%^&^$%& ייי והחמודים שלי

למעלה