הבאת ילדים לעבודה

הבאת ילדים לעבודה../images/Emo95.gif

מה דעתכם על הבאת ילדים לעבודה בערבי חגים או בחגים כשאין סידור אחר לילדים
האם אתם יכולים לעבוד כשבחדר הסמוך יש ילד קטן שבוכה, רק כי אבא שלו הביא אותו לעבודה ומשעמם לו

לי כרגע אין ילדים

ולא ממהרת לשפוט כי ייתכן ויבוא היום וגם לי יהיה פנצ'ר ואני אצטרך לקחת איתי למשרד ילד. אבל בגדול, זה מאוד לא מקובל עליי, לא נראה טוב, ובייחוד אם הילד מפריע (כשמדובר בתפקיד של קבלת קהל) או עושה רעש ובוכה, אני מעדיפה שהעובד לא יגיע לעבודה אם הוא נתקע, אלא אם כן אנחנו בעת משבר מבחינת כוח אדם ואין לי שום דרך לוותר על אותו עובד באותו יום או באותן שעות.

אני מסכימה../images/Emo127.gif

לפני שלוש שנים. עבדתי בחברת היי טק כחשבת. בחול המועד אחד מהעובדים הביא את ביתו הקטנה. היא השתעממה בצדק והתחילה לשחק בקול רם. לבכות מדי פעם וכו'. מכיוון שבמישרד היו קירות גבס. שמעתי הכל. העבודה שלי זקוקה לריכוז רב ושקט. והיה לי מאוד קשה. אבל אמרתי בליבי שלא נורא אם יום אחד קצת אסבול.
למחרת שוב הוא הביא את הילדה. שאלתי אותו מה כוונתו לימים הקרובים. והבנתי שאין לו סידור והוא ימשיך להביא אותה. דיברתי אם המנכ"ל. היו חילופי דברים שבסופם הצעתי לעבוד מהבית עד שיהיה סידור לילדה. בסופו של דבר באורח פלא האב מצא סידור לילדה. מעניין

הייתי שמח להביא ילדים.../images/Emo3.gif

[אבל לא לעבודה שלי
] (ולא, אני לא מסוגל לעבוד עם ילדים
)

לי אין ילדים

ואני לא חושב שעבוןדה היא תחליף לביבי סיטר לילדים. יחד עם זאת אני חושב שהורה יכול להביא את ילדו באופן חד פעמי, בכדי שהילד ידע איפה אבא או אמא עובדים.

ילדי כבר הולכים לעבודה בעצמם.

וקורה שנכדתי הולכת עם אמה ושם היא פוגשת ילדות נוספות והשמחה רבה. באוגוסט ארגנו שם "קיטנה" לזאטוטי העובדים לשבועיים. כך יצאו כולם נשכרים הילדים נהנו, ההורים היו רגועים וגם העבודה כמט ולא נפגעה. נכון זה עולה אבל משתלם!

למעלה