הבאת מצגת ללא התוכנה פאור פוניט

mendi0

New member
הבאת מצגת ללא התוכנה פאור פוניט

איך אני יכול לעשות שמצגת שבניתי במחשב תבוא ללא התוכנה פאור פוניט אני יודע שצריך לכתוב משהו בפנקס רשימות ולשמור אותו בתור קובץ DLL או EXE (גם את זה אני לא יודע) אם מישהו יוכל לעשות לי את אשמח מאד

noam01234

New member
ארוז ולך

כל מה שתצטרך לעשות זה: קובץ>>ארוז ולך מיד יפעל לך אשף שינחה אותך שלב אחר שלב

mendi0

New member
לא הבנתי

מה הכוונה רובץ ארוז ולך אולי תוכל קצת פרט

mendi0

New member
בעיה!

הוא אומר שאי אפשר כי יש תווים מורחבים מה הכוונה? (הוא מראה לי את השם של המצגת)

rubns1

New member
זה לא עוזר הרבה (ארוז ולך)

כי אחרי זה הוא נותן לי לחצן התקנה כזה לחצתי עליו ורק בפעם הראשונה הוא מציג לי אותו בלי התוכנה אחרי זה שאני פותח אותו הוא פותח לי אותו עם התוכנה

noam01234

New member
מציג...

זה עובד, פשוט לא כללת את המציג. באשף - לקראת הסוף הוא שואל אותך האם לכלול את המציג לחלונות 95 ו- NT אתה צריך לסמן את זה. האשף יוצר 2 קבצים - הראשון pngsetup שאתה צריך להפעיל והשני עם סיומת ppz שזו המצגת כשאתה מפעיל את הקובץ pngsetup הוא מבקש ממך תקיה לפריסת הקבצים, נניח שבחרת c:\ppp - לשם נפרסים כל הקבצים כולל המציג, כל מה שעליך לעשות זה להכנס לספריה PPP ולהפעיל את הקובץ ppview32.exe שנמצא בספריה ולבחור מתוך המציג איזה קובץ להפעיל פשוט וקל!

rubns1

New member
מדובר ברשת

אני רוצה שיהיה כפתור שאם אני לוחץ עליו פעמים הוא פותח לי את המצגת בלי התוכנה, ולמה אני רוצה את זה כי בכתת מחשבים בבית ספרי בניתי מצגת ואני רוצה לשים לחצן בתיקיה כללית שעם ילחצו עליו תפתח המצגת

noam01234

New member
שתי אפשרויות

אם על המחשבים מותקן פאואר פוינט תוכל לשמור את הקובץ כ- pps לחיצה עליו מיד מפעילה את המצגת אם אין לך PP על המחשבים ואתה רוצה להשתמש במציג - צור לך קובץ bat ותרשום בפנים ppview32 mypp ש- mypp זהו המצגת שלך

למעלה