הבאת מקפליי לארץ :) כנסו!

נויוושש

New member
הבאת מקפליי לארץ :) כנסו!

בזמן האחרון שמעתי על כמה אומנים שמגיעים לישראל כמו סימפל פלאן, דפש מוד ופול יאנג.. את חלקם מביאה חברת "הדרן", החברה שמוכרת כרטיסים להופעות.. עכשיו, חשבתי לעצמי, שאם הם מביאים אומנים מחו"ל, למה שלא יביאו את מקפליי גם? אני בעד להציף את תיבת הדואר של הדרן, את האימייל ואת הטלפון בבקשות כדי להביא את מקפליי לארץ! חיייבים לעשות משהו! אני מתה לראות הופעה שלהם בLIVE, זה ממש חלום, ואני בטוחה שלא רק לי.. ולי ספציפית אין את הכסף לטוס למקום שהם מופיעים בו.. :\ אז.. צריך להתאמץ! זה הטלפון של "הדרן"- 03-5215222 ואני מחפשת כרגע אימייל שלהם או תיבת דואר.. ואם מישהו יודע על עוד חברת הפקות שמביאה אומנים לארץ, אז שירשום מס' או מייל כדי שנוכל לבקש :) נוי

Little Joanna

New member
../images/Emo203.gif תקשיבי..

ישלי חברה טובה שאמא שלה הוא אמרגן כזה שמביא כל מיני אומנים מחו"ל לארץ.. הם לא יבואו לפה כי הם לא מוכרים מספיק, והם לא מוכרים מספיק מהסיבה העיקרית שלא משמיעים אותם ברדיו, וכבר ניסינו להתקשר לרדיו ולבקש שישימו שירים שלהם אבל אמרו לנו שהם לא ישימו שירים של אומנים שלא מצליחים באירופה.. ודיברתי כמה פעמים עם החברה הזאת שתדבר עם אבא שלה כי גם היא חלה עליהם והוא מנסה אבל כרגע זה בלתי אפשרי כי הם לא מוכרים פה..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חחח ממש לא ../images/Emo6.gif

אינלך מושג כמה מכירים אותם פה.. כלל יום בערך אני פוגשת או רואה או שומעת מישהו שמכיר אותם ושומע אותם.. ורגע...את רוצה להגיד לי שבברזיל משמיעים אותם ברדיו >_<?

sweet shir

New member
כן.. חח את חושבת שהם הגיעו לברזיל ועשו שם

3(? כמה?XD) הופעות בלי שמשמיעים אותם ברדיו?!

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאני אסכים עם שיר אבל אני חושבת

כאילו מה הבעיה שננסה? אולי אם הם יבואו אז יתחילו להשמיע אותם וחוצמזה אני לא שמעתי שירים של סימפל ברדיו או של מארק רונסון או של סליפנוט! וכאילו הם באים לארץ אז אני חושבת שצריך לנסות.. אם כל אחת תשלח מייל תתקשר ותשלח מכתב אני חושבת שאולי זה יתעורר.. חייבים לעשות משהו! כאילו.. אני ממש מאמינה בזה שאם כל מי שאוהב את מקפליי לא משנה מאיזה פורום הוא או מאיזה קומונה הוא...אם נתאמץ ביחד אולי נצליח להביא אותם לארץ! אולי נצליח לגרום לראיון בראש אחד [שהגעתי להחלטה שהם שונאי מקפליי] אולי נצליח להשמיע אותם ברדיו ואולי הם יבואו לארץ! אני בעד נוי!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאת סימפל פלאן דווקא כן השמיעו ברדיו

אני שמעתי הרבה פעמים... ולפי מה שאמרו לי, סליפנוט ביטלו ת'הופעה שלהם XD גם לי יש חברה שאבא שלה אמרגן והיא כל הזמן אומרת לו שיביא את מקפליי הוא תמיד אומר לה "אני אביא"...אבל מי יודע מתי הוא צוחק ומתי הוא לא XD

sweet shir

New member
אני אמרתי לך../images/Emo6.gif וכן, היא התבטלה. ^^

ואבא של ליאן היה רציני שהוא אמר אז במכונית!
ליאן לפחות אמרה לי שהוא היה רציני חח

sweet shir

New member
זהו, זה למה זה לא ברור! O:

הם טוענים שזה בגלל סכסוך משפחתי, אבל הם ממשיכים את הסיבוב הופעות... אז... ~מגלגלת עיניים~

כן הם ביטלו בגלל קונפלינט משפחתי

מישהי מהמשפחה של אחד מחברי הלהקה לא רצתה שהם יגיעו לארץ או היה סכסוף איתה לגבי ארץ ישראל אז הם העדיפו לוותר.. ידיד שלי כל היום בוכה לי

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifמה?חח איזה כלבה

בגלל זה הם ביטלו?OO

sweet shir

New member
משמיעים מללאא סימפל ברדיו!!

וסליפנוט לא ישמיעו ברדיו כי זה מטאל, וזה לא מיינסטרים... מה גם שהם עושים סיבובי הופעות בכל רחבי העולם.

../images/Emo85.gif אולי ברדיו אבל ..

בMTV לא ראיתי אותם אפילו פעם אחת [ואני רואה מלא MTV] .. ואת מקפליי ראיתי דיי הרבה פעמים

sweet shir

New member
איזה אמטיוי?

כי ברגיל מלאאאאאאאאאא. שיוצאים להם סינגלים יש ממש חרישות. דרך אמטיוי בכלל הכרתי את סימפל פלאן. (אמנם לפני 4-5 שנים, אבל לא נורא.
) ומקפליי משמיעים אותם רק באמטיוי היטס ובפעם ב... בכל מיני דברים ספציפיים (מצעד בריטניה, מצעד עולמי, מצעד בויבנדז...) ברגיל. היטס לא נחשב בארץ כי המוזיקה בארץ מושפעת מארה"ב ולא מבריטניה. ^^

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif דווקא בMTV ראיתי המון!!!!../images/Emo6.gif

ממש הרבה... וגם הופעות חיות וכאלהD:

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif כן,את סימפל באמת משמיעים.

גם חברה שלי פעם אחת שמעה ברדיו ואמרה לי D: וגם אני שמעתי

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאני לא שמעתי אפעם סימפל ברדיו אבל זה

לא הנושא עכשיו! [תהרגו אותי וזהו] אנחנו צריכות להביא את מקפליי לארץ! [סליפנוט ביטלו בגלל שאחד מהם שונא ישראל חברה שלי סוגדת להם והיא פשוט בכתה לי שעות שהם ביטלו] זה לא משנה אם השמיעו את סימפל או לא זה משנה מה אנחנו נעשה כדי להביא את מקפליי לארץ! סימפל באים וזה נהדר אבל כאילו... מה עם מקפליי? הרי הרבה מכן אמרו שהם באו לברזיל בגלל המעריצים אז כאילו למה שלא יבואו לפה גם!? וכאילו יש מלא עצומות וזה לא עוזר בשיט צריך להתחיל להגיב במייספייס לראש אחד צריך להפעיל קשרים! צריך להתחיל לגרום לזה לקרות,כי כאילו כולנו פה אוהבות את מקפליי ואני די בטוחה שכל אחת מכן רוצה שהם יבואו אז צריך להתחיל להריץ את זה! אם אנחנו באמת רוצות את זה, צריך לפעול ובנוגע לגרמניה נראלכן שמשמיעים את מקפליי בגרמניה?! ולא משנה בגרמניה או לא כאילו.. די אני לא מבינה.. עזבו, =/

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifסימפל פלאן גם אמרו בראיון אחד

שמעריצה מישראל באה ואמרה להם למה הם לא באים..ולראש אחד לפני כמה זמן הם אמרו שהם אולי יבואו לפה..זו הייתה החלטה שלהם לא נראה לי שהמעריצים עשו משהו

למעלה