הבאת תנועה Traffic ל- Ebay - - > עזרה בבקשה..

michal787

New member
הבאת תנועה Traffic ל- Ebay - - > עזרה בבקשה..

שלום, אני מוכרת ב- ebay מזה כשנה. בתקופה האחרונה שמתי לב לתופעה מעניינת שאותה חקרתי, שבה יש לא מעט מוכרים ב- ebay שמקבלים המון צפיות (מעל 150) והמון בידים (מעל 30) לשבוע אחד בלבד במכירה פומבית, ואני מדברת על מוצרים נישתיים- שבד"כ לא זוכים לכמות צפיות ותנועה כזו. ברור לי שהמוכרים ב- ebay קיבלו הפניות לקוחות מאיפשהו, ולא סתם לקוחות אלא כאלה שמתעניינים במוצרים הספציפים האילו. השאלה שלי היא איך הם עושים זאת, איך אוכל ליישם זאת גם במוצרים שלי בעלות מינימלית - הכוונה שלי להביא תנועה מלקוחות פוטנציאלים. אודה להתייחסותכם

More Income

New member
הבאת תנועה

באיביי זה מאוד פשוט או שקונים צופים או שמקדמים את מילת החיפוש של המוצר..... צרי קשר אם תרצי בפרטי אשמח לעזור ו ...... - אם הינך מוכר אונליין ידוע לך שרק 2 מכל 100 רוכשים - כך תוכל להמיר גולשים לקונים : http://www.traffic-loop.com

igaltalsell

New member
רוב אתרי המכירות משתמשים בזה , השאלה ...

יש לי רק חנות באיביי בלי אתר ובלי פרסומות , זה עדיין אפשרי איכשהו ? ואיך אני מכניס COOKIE למודעת איביי שלי ? אני יודע מניסיון שזה בלתי אפשרי .. תודה מראש .

hatkyinc

New member
לפעמים מנצלים כל מני פירצות

אני כבר לא פעיל באי ביי הרבה זמן, אבל אם אפשר להכניס IFRAME אפשר לדחוף דרך שם. אולי אפשר גם לתחמן על בסיס תמונה או משהו. בדרך כלל זה מצריך אירוח כלשהו וכמובן שזה דורש יצירת פרסומות

hatkyinc

New member
יש אנשים שמפרסמים מכירת אי ביי כמו כל אתר

יש גם אופציות קידום שונות בתוך אי ביי.... אי ביי זה מקצוע שיווק בפני עצמו, יש שם המון דברים שונים

למעלה