הבא בתור הוא סוס

יניבניב

New member
הבא בתור הוא סוס

מה הטעם בכבישים ללא מוצא? אוהב אנשים שאיתם אתה אף פעם לא מגיע ורוצה לפגוש שחקנית קולנוע מעניינת לא אוהב את כל האנשים אני ואני ואני ואני בשיטה הזאת אני כבר לא מצליח לגלות מה קרה בדקות האחרונות וזה לא עושה לי כלום ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות שמח פה ושמח שם מספקים לה קרם בשלושים שניות היא מצילה את הרגליים שלה עכשיו התחיל הזמן עכשיו נגמר הזמן תלחץ מהר ותקבל תשובה כולנו עומדים במקום הלא נכון היא מצילה את הרגליים שלה הבא בתור הוא סוס אנשים שמנים יושבים לי על הראש מסתבר שאני לא לבד בבניין משהו מאוד מדאיג קרה מדאיג שאני לא מצליח להיזכר מה זה היה לא אוהב את כל האנשים ורק שחקנית קולנוע מעניינת יכולה ליצור מצב לפעמים אני עובר ליד בניינים ענקיים מקושטים וזה לא עושה לי כלום ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות שמח פה ושמח שם מספקים לה קרם בשלושים שניות היא מצילה את הרגליים שלה עכשיו התחיל הזמן עכשיו נגמר הזמן תלחץ מהר ותקבל תשובה כולנו עומדים במקום הלא נכון היא מצילה את הרגליים שלה הבא בתור הוא סוס

sjarjar

New member
בוא ילד שב ותשמע

משהו הלילה אני די במקרה כאן גר בגן האפור גם אני פעם היו לי אופניים וספר ואולי גם היה לי ילד בגיל תיכון וכשגשם יורד ורע לי הדמעות נשטפות והולכות לשום מקום וכשילד כמוך עובר קצת רע לי אולי גם אני היה לי ילד בגיל התיכון איך הזמן מתרוצץ מול עיני ובורח גם אני השכנים פעם קראו לי אדון והיתה גם אחת שאותי אהבה מאירופה כשאיבדתי אותה גם איבדתי קצת הגיון

זו ילדותי השניה

מה שתיתני לי אקח זו ילדותי השניה איתך. זו ילדותי השניה עול השנים כבר נשכח זו ילדותי השניה ליבי נפתח.

beagle

New member
בערב ב' כסלו

טרפתי את נפשי יצאתי את ביתי אשר אל מול הים הכנסתי אבן אל הכיס קשרתי חבלים נכנסתי אל הים נלחמתי בגלים נפשי ביקשה רחם בתוך מערבולות אבל אני חולם אני בתוך חלום ובחלום אגם שקט בין העצים בחלום אגם דגי זהב שטים יום אסוני הוא יום ששוני ויום ששוני הוא יום אסוני עיוור בלב ים מי אותו יציל נפשי ביקשה רחם אבל אני חולם הדרדרה נפשי לבור שביעי ושם מצאה את מקומה ביער אומללים טורפי נפשם בכפם הופכים שם לעצים חיות רעות שוכנות בענפים יום אסוני הוא יום ששוני ויום ששוני הוא יום אסוני

beagle

New member
אני מסכימה. אחד השירים שאני הכי

אוהבת, למרות דיכאונותו.

theהל

New member
לא שאין סוסים שמדברים עברית

אנ'לא מבינה למה תגובה לא מתווספת מיד מתחת להודעה שאליה מגיבים anyway רציתי לגיד שזה טקסט גאוני גם בעיני

theהל

New member
למה לא

אם יש חמורים שמדברים מרוקאית... (בואי לכפר הולדתי, תראי את החמור של פורטל, ומאחוריו כמובן, מי אם אם לא-פורטל מסתובבים כל היום עם העגלה, מוכרים ירקות. מה הם מדברים ביניהם לדעתך?)

למעלה