הבגד הכי מזעזע שלבשתם בחייכם?

אביזר מזעזע יש!

מחזיר אור ענק וזוהר של הצבא כרוך מסביב לצוואר שלי
ברוק העצמאות.... באמפי.. חיחי

Fozzie

New member
לא לבשתי את זה אבל

מה הסיפור עם הנעליים המרוקאיות??? או מיצריון.. איך שלא תקראו להם... למי שלא מבין אלה הנעליים עם הרשת הזאת שעליהם יש עיטור פרחים... מזעזע!!!

Shark Alarm

New member
ג-ל-י-../images/Emo70.gif

למה את לא באיי סי קיו
למה את לא שולחת מסרים
דברי איתי

Hii BiTcH

New member
בקשר לנעליים....

אם לא כאלה נוראות...האמת יש כאלה בנות שהם דווקא די יפות עליהן... אני רציתי לקנות כאלה אבל חשבתי שהם לא כאלה מיוחדות בשביל להשקיע בהם כסף בסוף עונה... נ.ב:אני חדשה אז איך קוראים לך ובן כמה

Hii BiTcH

New member
בקשר לנעליים....

אם לא כאלה נוראות...האמת יש כאלה בנות שהם דווקא די יפות עליהן... אני רציתי לקנות כאלה אבל חשבתי שהם לא כאלה מיוחדות בשביל להשקיע בהם כסף בסוף עונה... נ.ב:אני חדשה אז איך קוראים לך ובן כמה

חןשסק

New member
זה../images/Emo42.gif

הדבר הכי מכוער שיש!
שלא נדבר על הכפכפי עץ האלו (או בשמן, כפכפי הכפרה....)

Fozzie

New member
חחח!!

אני קוראת להן נעלי פק-פק...חחחח
והנעלים המרוקאיות מאוד נוראיות!!!!!!!! וגם הפק-פק...!!!! יוחזרו "אנו באנו ארצה" ומייד!!!!

חןשסק

New member
חחח "אנו באנו ארצה"... ../images/Emo42.gif

בתחילת השנה, כל היודניקיות החדשות באו לבצפר שלי עם הפק פק האלה. הייתי בטוחה שבאתי למופע סטפס/ מירוץ סוסים. כשירדתי במדרגות הרגשתי כמו בסרט אימה- שיש את הצעדים האלה שמישהו עוקב אחרייך...
מזוויע. לא שעכשיו משו השתנה...

cobainos

New member
שלי..

חולצת היפים פסיכודלית לגמרי שקניתי בעיירה וודסטוק (באמת!) בארה"ב לבשתי אותה פעם אחת חוץ מפורים כדי לראות איך אנשים יגיבו...היה מצחיק

חןשסק

New member
אמרת../images/Emo42.gif

פעם אחת חוץ מפורים? חחחחחח משוגע. מהיום אתה "לובש החולצות הפסיכודליות".

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif לי יש...../images/Emo36.gif

כיתה ו', מסיבת סוף שנה... באתי עם חצאית בצבע תכלת, עד הברכיים, מתרחבת. ממש נוראא
והכי גרוע זה ש... הכל מתועד בקלטת

חןשסק

New member
אני...../images/Emo42.gif

הייתה לי פעם שמלה צמודה בצבע ירוק כזה
, ומאוד מאוד אהבתי אותה. ןעכשיו אני שמה את הפרצוף הזה
כי הוא נורא דומה לה, וזו בדיוק התחושה שעולה לי שאני חושבת על זה...

חןשסק

New member
מה אתה צוחק../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אם תראה אותי בשמלה הזאת, אתה תזרוק אותי מכל המדרגות. אני נראתי בה כמו מלפפון חמוץ מחייך....

cobainos

New member
נראה לך?

גם אם היית לובשת מכנסיים ורודים וחולצה חומה לא הייתי יכול לעשות דבר כזה חוץ מזה שבטח זה התאים לעיניים שלך

חןשסק

New member
נראה לך?!../images/Emo42.gif

אני בחיים לא אלבש מכנס ורוד וחולצה חומה!! וכן... זה התאים לעיניים שלי (אווחח הצניעות, הצניעות... *מנגבת*).... רק שזה יפה כצבע לעיניים ולא כשמלה...

פעם...../images/Emo60.gif

עד עכשיו אני זוכרת את זה
פעם קמתי בדקה ל-שמונה ומזה מיהרתי אז לא הספקתי להתלבש והלכתי עם םפיג'מה לביה"ס....כזה בגד ענקי בצבע כחול שכשהייתי קטנה לבשתי את זה לגן, אז יואו כזה חברות שלי מתלחשות:קלטי מה חן לובשת, ומזה התביישתייי!!!
בושות

למעלה