הבגד ים הראשון שלי!

מדהים! כל הכבוד!

שילוב יפה של צבעים, והסריגה נראית מוקפדת ומדויקת. יישר כח!!!

iris3111

New member
שולי לפי האסכולה של דני אין חלק שני

.....ולמה ובכן סיפור ארוך של תחילת החופש יותר מאוחר אספר......

iris3111

New member
שולי מבלי לפגוע בציבור הדתיות אבל

מה שהיה בחוות הברון היה מכעיס ביותר. דתיות מתי שמתחשק להן..... בדיוק כך. ביום הראשון הגעתי עם הגדולה שלי ברכבת לבינימינה בעלי אסף אות משם. הוא הגיע מוקדם עם הקטנה. קבלת החדר והכל היה בסדר.... דני הלך לבריכה עם הקטנה ופיתאום הגיעו איזה 3 אוטובוסים מלאים בנשים לדעתי מכל הגוונים כיוון שראיתי שם גם לא דתיות. מיד התחילו צעקות וקללות לכיוון של דני שיצא מהבריכה כי יש עכשיו נשים דתיות. סגרו להן את הבריכה המקורה והן השתלטו גם על החיצונית ככה בלי שום הודעה מוקדמת. ופיתאום הנחיתו על דני הורקאות אל תעבור מכאן רק משם, אל תיכנס לבריכה. אל... אל... אל.... דני ניגש למהל המלון לבדוק מה קורה ואיתו עוד כמה אורחים גברים.... קיבלנו התנצלות ופיצוי ללכת לספורטן יש בריכות וכו.... וא. בוקר רק אחרי שהדתיות ילכו ביום שלישי אחר הצהריים... וארוחת ערב.... הלכנו לספורטן וברחנו מלא קייטנות של ילדים קטנים בכל מקום אין איפו ליזרוק מחט כמו שאומרים....... ככה היה עד יום שלישי בשעה 5 אז הן הלכו. אמרתי בתחילה דתיות מתי שמתחשק להן, ובכן כשרצו להיכנס לבריכה ולא רצו להרטיב את הכובעים שלהן אז היו ניכנסות בלי כיסוי ראש ... זה בסדר מותר היתה מי שאמרה. אותו הדבר לגבי מי שהיו לה רק מכנס קצר ולא היתה לה חצאית לשים מעל שוב זה בסדר זה מותר ו..... מותר ליצחוק כשדני היה לבד במעלית והן רצו לעלות או לרדת זה היה בסדר להיכנס איתו למעלית? זה קילקל לי קצת את החופשה אבל אחרי שהלכו הדתיות.... גן עדן בריכה ממש פרטית רק עבורנו ונהננו מאוד. ולמה כתבתי לך שאין חלק שני לבגד ים.... כי דני כל הזמן איים שהוא ילבש חוטיני וילך לבריכה ככה לעשות הצגה לדתיות......

iris3111

New member
רבקה 6 תודה לך על העיתון ביום חמישי

מאוד נהנתי ביחוד בעלי...... חבל שלא יצא לנו להיפגש.

רבקה6

New member
ביום חמישי??? ומה עם רביעי שלישי

ושני? את רוצה להגיד לי שהזו$%^ האלה לא נתנו לכם את העיתונים??? כל בוקר, משני עד ששי (לא כולל ששי כי לא היו לי עודפים...) השארתי לכם עיתון ואמרתי בפירוש! את מס' החדר ושימסרו ד"ש ונשיקות! הלילה אני אברר (בראשון בבוקר נמצא האחראי!!) כי זה מקפיץ לי את כל הפיוזים. ר/

iris3111

New member
רבקה 6 אני קיבלתי עיתון רק ביום

חמישי. שאר הימים לא היה. ובעלי בילה הרבה בקבלה ועם המנהל ביגלל האי נוחות שנוצרה שם עם הנופשות הדתיות.

deah

New member
כל כך מבינה אותך, גם אנחנו שנה שעב

שנה שעברה עשינו מנוי לבריכה ופתאום כשהגענו לא יכולנו להכנס כי זה היה יום סגור לנשים דתיות לא נאמר לנו קודם על זה, מה הכף, רציתי שנלך כולנו נאמר לי שאצטרך להשאיר את הגברים בחוץ לא יכולתי להשאר, זה היה נורא, כך פעמיים בשבוע, וגם לא אפשרו לי לבטל את המנוי לא שיש לי משהו נגד, לא רוצה להפריע להם שלא יפריעו גם לי וזה לא הדבר היחידי, מה שלא יהיה כדאי שתסרגי לדני חוטיני למקרה חרום

iris3111

New member
עצובה ביגלל שמטעים את הציבור. קודם

לוקחים כסף ולא נותנים אינפורמציה מלאה, ואחר כך תרוצי אחריהם.......

מדגימה

New member
../images/Emo30.gifחתולה את מקבלת ממני אימלים?

אם לא אז שילחי לי שוב את האימייל שלך

מדגימה שלום לך, לא קיבלתי את

המייל. אולי תרשמי לי את המייל שלך דרך המסר, ואני אשלח אליך משהו ויהיה לך את הכתובת שלי, ננסה כך.... תודה מראש בכל אופן על מאמצייך...

התעלפויות נרשמו בגזרת בגדי הים

יפה ומרשים. כל הכבוד. בגד ים ראשון שנראהמליון דולר, מעניין איך יראה השני? מה בדבר חלק תחתון?

למעלה