הבגידות של גבי בזינה...

XenaBoy

New member
הבגידות של גבי בזינה...../images/Emo109.gif

למרות שזינה וגבי הן חברות נפש, ונכון שהן תמיד תשארנה יחד לנצחי נצחים בכל גלגול, צורה או נפח... אי אפשר שלא לשים לב לעובדה שגבריאל מאכזבת או בוגדת בזינה מספר פעמים לאורך הסדרה... בעוד שזינה לא עשתה את זה אפילו לא פעם אחת...(נראה לי) אז בואו נמנה את הבגידות של גבי : סולן-הופ הבגידה הכי גדולה (כוללת בתוכה כל מיני בגידות קטנות). ב-EXECUTION שהיא לא הסכימה להקשיב אפילו לזינה ורצתה להילחם בה. ויש גם בעונה השישית משהו קטן. ואני יודע יש עוד... אז מי שזוכר בבקשה שיתרום ולעומתה זינה לעולם לא תפנה לגבריאל את הגב, למרות שהרבה פעמים היא לא מסכימה עם הדרכים שלה (ויש הרבה פעמים), היא תקבל את זה ותנסה להתאים את עצמה לבחירות של גבריאל ולא להפך... למה זה? אספי

ענבר1

New member
לדעתי אתה ממש צודק!!!

זינה מעולם לא הפנתה את גבה לגבריאל חוץ ממותו של סולן אבל הן סלחו אחת לשניה אסף אני חושבת שזה הפרק החסר SACRIFICE ? או THE CONVERT לגבי העונה ה6 אני לא ממש יודעת כי ראיתי רק רבע ממנה בRETURN OF CALLISTO זינה לדעתי הרגה את קליסטו! אני לא אגיד רצח כי זה בוטה מדי. היא נתנה לה למות כי היא נקמה את נקמתה של גבריאל הפרק הזה הוכיח לי שהיא הייתה מעדיפה לעשות משהו רע מאשר שגבריאל תצטרך לעשות אותו (זאת רק דעתי) ואיך אפשר בלי BLIND FAITH שבו זינה סיכנה את עינייה בשביל גבריאל LOST MARINER זינה קופצת לתוך ספינה מקוללת!!! רק בגלל שגבריאל שם יש עוד הרבה דוגמאות אבל הפרקים שגבריאל עומדת לצד זינה ממש ממש הוא WHEN IN ROME... ו LOCKED UP AND TIED DOWN

ואסור לשכוח גם

שב- When in Rome זינה הכניסה את גבריאל למצב שהיא לא היתה צריכה, ובכל זאת גבריאל עשתה מה שזינה ציפתה ממנה... אבל השאלה הגדולה היא Gabrielle´s Hope. זינה רק רצתה להרוג את הבת של גבריאל, וגבריאל האמינה שהיא טובה (לא חשוב שהיא טעתה, היא לא היתה יכולה לדעת). האם גבריאל אשמה שלא עשתה מה שזינה אמרה לה? הם גבריאל צריכה לעשות כל מה שזינה אומרת לה? ויותר מכך, זינה לא היתה יכולה לצפות שגבריאל סתם תתן את הבת שלה.

וכמובן יש גם את

THE DEBT. יש את FALLEN ANGEL, שכשזינה היתה בגן עדן וגבריאל בגיהנום היא היתה מוכנה לעשות הכל בשבילה, אבל כשהמצב היה הפוך, גבריאל היתה מוכנה אפילו לחסל אותה, וזינה, אפילו בתור שדה, חשבה על ה-soulmate שלה. והיו המון רגעים, אבל הבולט בהם הוא ב-PARADISE FOUND, שבהם גבריאל גרמה לזינה להרגיש רע בקשר למי שהיא ומה שהיא עושה, בעוד זינה תמיד תמכה בהחלטות של גבריאל, גם כשהן הקשו עליה והיא לא הבינה אותן (כמו הפנייה שלה לדרך האהבה בסוף העונה הרביעית). בכלל, נראה לי שאחד ההבדלים העיקריים בין זינה לגבריאל זה שגבריאל היתה מוכנה לותר על זינה בשביל ה-greater good, אבל זינה לא היתה מוכנה לותר על גבריאל בשביל זה, ויש כמה דוגמאות לשני הצדדים של העניין, כולל בעונה השישית.

ענבר1

New member
אני לא חושבת שגבריאל צריכה לעשוות

כול מה שזינה רוצה ואני מעולם לא חשבתי שזאת אשמתה שסולן מת דווקא ריחמתי עליה היא וזינה לא חושבות אותו דבר וזינה לא יכולה לצפות מגבריאל שתפקיר את ביתה זה ממש לא הגיוני גבריאל פשוט פעלה עפ"י האינסטינקטים האימהיים שלה תראו איך זינה מגנה עכשיו עם איב התינוקת(איזה ממי) מפני כול האלים כמו שגבריאל עשתה עם איב,כמובן ששני אלה זה מצבים לגמרי שונים אבל אני עדיין חושבת שיש בהם דימיון

Dafi the Mighty

New member
חלק ממני מאשים את גבריאל במותו של

סולן, אבל מצד שני לא. כי סה"כ הבת שלה משחקת בה. גם הופ יודעת לשחק טוב ולהציג דמות טובה במקום הדמות הרעה שהיא באמת, וגם הופ היא הבת של גבריאל, אז ברור שגבריאל תמיד תחפש בה נקודות טובות. גבריאל הייתה כל כך מאושרת כשהיא דיברה עם הופ והתחילה לחשוב שהופ יכולה להתגבר על הצד האפל שלה כמו זינה, ושהיא טובה ושהיא תוכל לגדל אותה. כשגבריאל נכנסה לבקתה של קלייפוס, נראה לי שכשהיא היא ראתה את סולן היא לא אמרה את ה"לא" בגלל שהיא הייתה עצובה על סולן, אלא בגלל שהיא ידעה שאם סולן מת אז שבעצם הבת שלה רעה ושהיא לא תוכל לגדל אותה. אבל, זאת דעתי האישית (אבל זה לא באמת נראה ככה?).

shiri_b

New member
לי מאוד הפריע

שזינה שרה לגבי forgive me (למרות שזה שיר מדהים) רק כי היא לא סיפרה לה שהיא הרגה את מינג טיאן, אבל גם גבריאל שיקרה והשקר שלה גרם למוות של סולן השקר של זינה לא ממש השפיע..... אני לא חושבת שהיא צריכה לבקש סליחה מגבי.

Dafi the Mighty

New member
אני מסכימה איתך!

חשבתי על זה פעם וזה באמת הפריע לי. על מה כבר זינה שיקרה? למי איכפת ממינג טיאן? אבל סולן! גרר!

Dafi the Mighty

New member
נכון!

זה שגבריאל באה אחרי זינה זה עוד בגידה! זינה אמרה לה שהיא חייבת לעשות את זה! גבריאל בכלל לא ידעה למה זינה עושה את זה! זינה באה להרוג את מינג טיאן ואז מצאה שם את גבריאל! ואחרי זה שמו את זינה בכלא באשמתה!

דווקא במקרה של סולן והופ אני לגמרי

מבינה את גבריאל, אפילו שחלק קטנטן בי כועס. אבל התכוונתי לדברים האחרים. בקשר ל-FORGIVE ME, אני מבינה למה זינה התנצלה. הרי בסוף MATERNAL INSTINCTS היא אמרה "You lied to me" כאילו זה משהו שהיא בעצמה לא עשתה. אני חושבת שברגע הזה היא הבינה ששתיהן תרמו להתדרדרות המצב ע"י כך שהן לא היו כנות זו עם זו.

למעלה