הבגרות הכי חוואה שקיימת

יאפה

New member
הבגרות הכי חוואה שקיימת

טוב אז החלטתי לפתוח שרשור-לא זכור לי שעשיתי את זה כבר הרבה זמן...אבל קדימה והנושא:: הבגרות הכי חוואה שקיימת. אני אומר שזאתי בגרות-מעקב אתם תגידו את דעתכם... אני מגיע עם ידידי רם להיבחן - היינו אחרונים - המבחן התמציתי הלך בערך ככה: הבוחן: שלום אנחנו:שלום שלום הבוחן: מה אתם רוצים שאני אשאל אותכם? אנחנו:... הבוחן:נו נו גם ככה שמעתם מכולם הכל... אנחנו:... אחרי בערך 5 דקות הוא אמר שאנחנו בסדר וזהו. עכשיו אני חושבת על עוד בגרויות של יחידה כמו לשון וביוטופ ודברים כאלה... הייתה השקעה בכל זאת בגרות-אבל כזה חוואה פעם ראשונה נתקלתי..:)

TrunKs 2003

New member
נראה לי שנכשלתי.

מה הייתם עושים אם הייתים יושבים מול בוחן צעיר וליד לולן ארגנטינאי ששואלים אתכם מה אחוז החלבון במנה היומית של המיטלות מזגע לגהרון וניו המפשיר? אני יגיד לכם מה הייתם עושים, הייתם עושים כמוני: "צר לי, אך אינני יודע את התשובה"... הדבר היחיד שידעתי זה נשירה כפויה אבל המחלואה התחיל להתקיל אותי ושאל אותי אם בתקופה הזאת הם כל הזמן בחושךך אז אמרתי שכן והוא שאל אותי איך עושים חושך אז אמרתי לו שוגרים את התריסים. וזה לא.

RevitallicA

New member
אני אוהבת את הבוחן../images/Emo70.gif

הוא כ"כ חתיך
ז"א לגיל שלו... והוא מגיע על הטוסטוס הזה שלו... והוא כזה גררר... וקוראים לו עודד אבל אהרום (ראה ערך "לולן ארגנטינאי") קורא לו עודדי, ומשומה בכל פעם הוא שאל אותי שאלות קלות יחסית
אני אוהבת אותו....

Uv Kruvi

New member
אחד הבנ* זונות!!!!

שאל אותי על קרציות או מה שזה לא יהיה... שאל אותי, "אם התרנגולת מתגרדת, ממה זה יכול להיות?" אני חושב, עונה לו "חרקים" הוא אומר "יש שם יותר טוב לזה... אני חושב עוד, אומר "מזיקים" הבוחן שואל את אהרום מה זה מזיקים, והם מתאמים ביניהם שזה נכון... אבל אז, השמוק הקטן עושה לי "אבל יש שם טוב יותר לזה..." אני חושב, חושב, חושב, חושב... נכנע... בסוף הוא עושה לי "טפילים".................... מה אתה רוצה ממני ריבונו של עולם!!?!?!?!?!?!?!?!!?!? יא חתוכת שמוק! השארת אותי 3 שעות בשמש, בשביל לשאול אותי על טפילים?!?!?!? לא יכולת לשאול משו כמו גודל ביצה או משו?!?!?!?!?!?! מה נסגר איתך יא חמור?!?!?!?!?!? אבל בסוף הסיפור הוא הביא לי B שאין לי מושג מה זה אומר, אבל כולם קיבלו ככה, שיהיה 80-75 ואני מנשק אותו... :)

TrunKs 2003

New member
מה טפילים אינעל אביו!!!!

המחלואה הזה עשה את עצמו נחמד... טוב הוא פשוט לא עמד בקסם שלי פעם שעברה והביא לי 100 אז הוא החליט שאני חכם מדי והחליט ל"תקן" לי את הציון עם שאלות מעניינות היום... אחושרמוטה כלב.. אחוז החלבון ארסיל איל אבו אבוק

RevitallicA

New member
אוף...לא שמתי לב מה הוא רשם לי../images/Emo70.gif

אבל הוא חתיייייייייך
אני מקווה שאני אקבל ככה...ציון בסביבות ה-80... זה יהיה נחמד

למעלה