הבדידות חונקת

הבדידות חונקת../images/Emo10.gif

אני חדש כאן... ועדיין ישן לבד... הבדידות חונקת... כמו גל ענק אותי שוטפת... האם יש כאן מישהי... שמשוטטת כמוני... במרחבי הרשת... הוירטואלית המטורפת קצת... במילים פשוטות אני רוצה לאהוב ולהיות נאהב... האם זו בקשה כל כך גדולה?

lollaT

New member
לא בקשה גדולה

למעשה, זו לא בקשה בכלל. הרי להיות נאהב זה לא משהו שמישהו יכול להעניק לך סתם כך (אלא אם כן אתה משלם במזומן
) תיראה, לכל אחד יש תקופות שבהן הבדידות חזקה מנשוא. אני יודעת שאני עוברת תקופות כאלו. קודם כל, אתה חייב להרים את הראש מעל למים! לפני שהצונאמי הענקי הזה סוחף אותך איתו!! ממה שכתבת אתה נשמע כל כך מיואש, מדוכא ופאסיבי... אני לא חושבת שזו הגישה שתעזור לך להתמודד עם הבדידות ולצאת מזה. שלא תבין אותי לא נכון- מותר להיות מדוכאים, לשלוח את משאלותיך על פני הרשת ולרחם על עצמך עד עפר. אני עושה את זה לפעמים. אבל מניסיוני זה מעולם לא עבד.

תודה על היחס

המילה מיואש לא מדוייקת כי אני לא פשוט צמא וכמה לאהבה אמיתית כמו בימים לפני שהתבגרנו זוכרת? איך אפשר ליצור איתך קשר?

Vdrums

New member
עם כמה שזה קשה, להפגין נואשות

ברשת לא תעשה לך טוב, אני לא חושב שזה מושך נשים ואנשים בכלל. תהיה יותר אופטימי עם חיוך, אל תחפש רחמים.

magenta73

New member
כן זאת בקשה גדולה מידי

אהבה לא קוראת כי אתה רוצה אותה, זקוק לה, צמא לה... מחפפש אותה במרחבי הקשת... אהבה קוראת בלי שאתה שם לב... היא באה כשאתה מוכן... האהבה היא ישות בפני עצמה, אין דרך לשלוט בה... גם אני ישנה לבד. גם אני רוצה להיות נאהבת ולאהוב. אבל אני יודעת שכשזה צריך לבוא זה יבוא. לא מוציאה אנרגיות בלרדוף...

סליחה

את הייאוש לא הוא יצר לעצמו
לבקש לאהוב ולא משנה באיזו דרך- זה יפה טוב ומשחרר.. זה איננו סימן לייאוש, זהו סימן לרצון. שיהיה המון בהצלחה

magenta73

New member
לא אמרתי שלא

לבקש לאהוב זה נהדר. השאלה היא איך... כבר כתבתי את זה פעם למשהי. זה שאת רוצה חבר כהגדרה זה סבבה. את האנרגיות לא צריך לבזבז על "אני רוצה חבר". צריך למצוא את האנרגיות האלה בעצמך, לגדול עם עצמך, להנות עם עצמך, ואז... כשבא משהו, או משהי במקרה הזה, לבדוק, עם אותה בחורה מתאימה לך. להיכנס לזוגיות רק בגלל שרוצים זוגיות זה לא בריא.

מסכים איתך

ברור שלא נכנסים לזוגיות עם כל מה שבא, נכון שבוררים בודקים, מהססים. להיכנס לזוגיות בגלל שרוצים זוגיות זה דבר נהדר לדעתי, אם יש בו שילוב של התאמה הדדית. מי לא רוצה זוגיות? כולנו רוצים פחות או יותר, ההגדרות לכך הן מגוונות , אני מאמין שלא סתם נכנסים לזוגיות אם אין שם משהו משותף....

קטע ששוה לקרוא ולהפנים..

אני קוראת כרגע את הספר הקסם שבאהבה -יואב ברנזון ויש שם קטע שמאוד התחברתי אליו .. אהבה אינך יכול להגיע לאהבה. זה פשוט בלתי אפשרי, משום שבכל שאיפה טמון מאמץ, ואהבה אינה מאמץ. אהבה היא עוצמה שנובעת דווקא מחוסר מאמץ. היא נובעת מאוטנטיות פשוטה ואמיתית. היא אינה נובעת משום מאמץ, כי כל מאמץ פירושו התערבות מצדך. ומרגע שאתה מתערב בעצמך, ברגע שאתה מודע לעצמך - אתה הורס את היופי של עצמך. אינך יכול להגיע לאהבה - אהבה יכולה להגיע אליך. חשוב שתזכור זאת, כי כל הכיוון של האהבה הוא הפוך מרשימת המושגים המקובלים. ברגיל, עליך להתאמץ כדי להשיג את מטרותיך. ללא מאמץ ממוקד - לא תגיע. אם לא תיקח את מה שאתה רוצה - לא תקבל את מה שאתה רוצה. אלא שלמרבה האירוניה, הדבר היחיד שאינך צריך להתאמץ לגביו זו אהבה. דווקא התופעה החשובה, העמוקה והמשמעותית ביותר עלי אדמות אינה כרוכה במאמץ, וזה נשמע לא הגיוני. אבל אהבה אינה דבר הגיוני. לכן עליך לזכור להיות רפוי ומשוחרר מן הרצון להגיע או להשיג אהבה. אם תהיה משוחרר מספיק תבין שאין שום משמעות למאמצים שאתה משקיע כדי לאהוב או כדי לקבל אהבה. להפך - המאמצים שלך מחבלים ביכולת שלך לגעת באהבה. המאמץ שלך גורם לך להיסגר. התשוקה שלך סוגרת את לבך. הרצון שלך גורם לך להתרחק מאהבה. אפילו אם הרצון שלך מכוון לאהבה בלבד - לא תגיע לעולם לאהבה, משום שהרצון שלך לעולם יעמוד לך למכשול. הוא תמיד יעמוד חוצץ בינך לבין האהבה.

למעלה