הבדידות מנצחת אותי

avital24

New member
הבדידות מנצחת אותי../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

לא מצליחה לעשות כלום , פשוט כלום אני מרגישה גרוע מבפנים "כמו ילדה טיפשה" וכמה שקשה להודות בזה ואני מקווה שאני לא אצטער שאני מודה כאן אבל אני מרגישה גרוע מבפנים , מעדיפה לא לפרט בדיוק איזה רגשות וכשאני באירועים משפחתיים אני מרגישה שאין לי שום דבר מה להציע (לא כמו פעם...) לכולם יש חיים ורק אני תקועה בחוסר ההערכה שלי ואז אני אומרת לעצמי לפחות אני נראית יפה אבל גם זה הוטל בספק בעבר אני לא יכולה להמשיך ככה פשוט לא יכולה (הכול הכול התחיל מאז שבאנו להרצליה לפני כן אלו היו זרעים קטנים) וכל היום אני חושבת איך להעביר אותו שאני לא אשתגע ואני הולכת ממקום למקום לא מוצאת שקט בשום מקום , תלויה בחסדי הסביבה משהו שאני די שונאת , מאוד אפילו , גם כשידיד שלי לא בא לו להיפגש אני כועסת לא שהוא חייב לי משהו אבל אני פשוט לא יכולה להיות לבד יש לי כזה חוסר יציבות בחיים שהפגישה בערב מרגיעה אותי שלמישהו איכפת אני מרגישה שהוא בין היחידים מהאנשים שקרובים אליי לא מהמשפחה ולא מהחברים ודי אי אפשר לחיות ככה אני מנותקת מעצמי מהכול מהעולם ואני לא מצליחה / רוצה לעשות שום דבר לבד מרגישה שאני תחת ביקורת כל הזמן אין לי כוח לזה ואני לא מצליחה לשנות את Zה , אי אפשר לחיות ככה , אני מרגישה שאני כלואה בתוך עצמי וכל פעם שאני מנסה לעשות משהו מבפנים כל הרגשות החיצוניים מחזירים אותי פנימה לא נותנים לי להתבטא סוגרים עליי מכל הכיוונים - עדיף למות מאשר לחיות ככה בצל הכלא המתמיד שלא נפתר לעולם. רע לי נראה כאילו לאף אחד לא איכפת ולאן שאני לא הולכת המחשבות לא מפסיקות לרוץ , לא שווה כלום , מה לעשות , איך אני אעביר את השעה הבאה , למישהו איכפת ? והכול מתחיל מחדש כל רגע ורגע , לא יודעת מה לעשות , זה יותר מדי בשבילי , אני חושבת מה הם חושבים עליי המשפחה , איזה ירידה אני אשמע הפעם אפילו שהם אומרים שזה בצחוק זה לא מרגיש ככה , רק אני משתגעת , מחפשת את עצמי וכ"כ חשוב לי להיפגש עם ידיד שלי בלילה אבל זה לא תמיד בראש שלו ואני לוקחת את זה די קשה , זה הדבר היחידי ששומר על השפיות שלי ואני לא מסוגלת להגיד לו את זה (למה שאני אגיד בעצם?) לא צריכה שהוא ירחם עליי או יחשוב שהוא כמו גלגל הצלה שלי או שתהיה לו תחושה של עליונות...

avital24

New member
אם לא

בא לו להיפגש איתי לא צריך , אני לא צריכה טובות ולא רחמים , עדיף להיות לבד מאשר עם מישהו שמתנהג ככה , עדיף להיות לבד.

F650

New member
את גרה לבד../images/Emo35.gif

שואל כי זה מומלץ! כשאת לבד יש לך יותר זמן להתרכז בעצמך ופחות במבטים של המשפחה. גם אני מרגיש לבד בזמן האחרון.... השאלה היא אם שווה בכל מחיר "להעביר את הזמן" עם מישהו... גם אם הוא לא כ"כ "מתאים".

avital24

New member
כרגע אני גרה לבד

אבל כנראה שבקרוב אני אחזור למשפחה שלי , נראה לי שזה יהיה לטובה שם לפחות אני אדע שאף אחד לא יכול לגרש אותי ( בדירה האחרונה שגרתי הייתה שותפה שדי אילצה אותי לעזוב וזה עשה לי הרגשה ממש גרוע , התחושה הזו שיכולים לגרש אותי ממקום שאני חיה בו , בבית יהיה לי את המחשב והפינה שלי ואם לא יהיה לי עם מי לדבר בבית תמיד אני אוכל להתכתב באינטרנט) בקשר לבחור אני לא מרגישה שאני מעבירה את הזמן , די כיף לי איתו בסה"כ הוא גם חשוב לי בתור בן אדם ונראה לי שהוא די יישבר אם ניפרד אבל זו לא הסיבה שאני איתו נראה לי שטוב לי ,אעפ"י שאם אני אכיר מישהו אחר לדוגמא נראה לי שאני לא אוכל לדבר איתו אולי מחשש לכעס שלו אעפ"י שהוא זה שצריך להתמודד עם זה לא אני , או שתהיה תחושה איך עשית לי את זה... פעם הוא אמר לי משהו כמו אל תעשי לי את זה בקטע של עזיבה אולי בגלל שהוא חווה את זה הרבה פעמים ואולי יהיה גם הרבה כאב מצידי וגם מצידו זה קשר קצת מסובך.... חחח קצת מצחיק גם תאמת.

mkarin

New member
../images/Emo24.gif

אני חושבת שאת צריכה חיבוק, אז הנה

avital24

New member
תודה ../images/Emo24.gif בחזרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות , לחזור לחדרה איפה שהיה לי טוב או להישאר כאן ולסבול ואולי לא יעזור לעבור כי הקרע כבר רחב מדי וגם שם אני לא ארגיש טוב... אני עלולה להיות קורבן גם שם , אולי פעם יוכלתי בכוח הריפוי שיש במקום לסגור את הפער , נראה לי שעכשיו זה יהיה קשה מדי תודה בכל מקרה

osho7

New member
אביטל מתוקה../images/Emo8.gif

שומעת אותך. נראה לי שאת כל כך רגישה שקורה לך מה שקורה לפעמים לאנשים רגישים. כאילו שעור שלך חשוף כמו אחרי קילוף וכל תנודה חיצונית מהדהדת אצלך. יש דבר שנקרא השלכה (זה בפסיכולוגיה) אבל גם ברמות מודעות מסויימות, קורה שאנחנו שומעים מחשבות של אנשים אחרים. בעיקר שאנחנו בלי הגנות כי לא התכוננו להם , אנחנו מרגישים את המחשבות והדעות השליליות של אנשים אחרים סביבנו, בעצם, אם משהו שנפגשנו איתו או איתה מרגישים את עצמם נחותים או לא מענינים ולא שוים, אנחנו שומעים את המחשבות שלהם, הקטע הוא שאנחנו לא מודעים לזה שזה לא שלנו.. זה שלהם. זה רק מרגיש כאילו זה שלנו!. הרבה פעמים אני חווה קנאה במישהי, ואני מגלה שזה בכלל לא שלי אלא שלה. אני כבר גמרתי מזמן עם הקנאה, והיתה לי קנאה. אצלי למשל אני יודעת שאני "מטפלת" באנשים גם בצורה הזאת. אני לא מתכוונת לזה זה נעשה לא בשליטתי והם אפילו לא יודעים על זה. אבל צריך להזהר שלא ליפול למלכודת ולדעת מתי זה שלך ומתי "הושלכו" עליך דברים של אחרים. את כנראה מאוד רגישה וקולטת אנשים סביבך, ומה לעשות רב האנשים סביבנו לא מפרגנים ולא מאושרים ואת לוקחת אליך תחושות לא שלך. אני לא יודעת עם מי את אמורה להפגש, אבל בטח הוא מרגיש שאת מרחמת עליו ואולי את הגלגל הצלה שלו.. אפשרי???.

avital24

New member
ת'אמת זה גם נכון ../images/Emo66.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

נראה לי שהוא מרגיש ככה לפעמים זה עוזר לי לא להרגיש עד כדי כך גרוע כי אני יודעת שגם הוא צריך אותי אולי אפילו יותר ממני , בטווח הארוך... ויכול להיות שאת צודקת אני חושבת שאני בן אדם סופר רגיש ואני קולטת דברים די בקלות , לפעמים יותר מדי בקלות.... אבל אני חושבת שבכל תהליך הגדילה שלי נזרעו זרעים של קצת חוסר ההערכה והוקרה וכל עוד חייתי בחדרה יכולתי להתמודד איתם הם היו קטנים והמודעות שלי הייתה חזקה פי אלף יותר טוב אולי לא אלף אבל חזקה בהרבה ויכולתי להתמודד מאז שעברנו הזרעים האלו גדלו וגדלו וגדלו עד שהם כיסו את כל המודעות שלי ונכנסתי לבלאגן ריגשי כזה של לנסות בכוח להרגיש טוב עם עצמי בלי שום יכולת ואז נוצר בי המון כעס ואולי דחף אלים משהו בעקבות העובדה שכל ההערכה שלי נמוגה ונעלמה אך ורק בגלל מעבר דפוק שחיסל את המשפחה שלי את האינטואיציה והחכמה המשפחתית אעפ"י שכולם אומרים שהכול בסדר...יכול להיות שאני גם קולטת דברים וגם באה עם דברים משלי למרות שהכול כמעט ננטע בנו מהסביבה מגיל קטן בכל מקרה המצב שלי קשה עכשיו אני לא יודעת מה אני יעשה , אולי כדאי יהיה לי לעבור לחדרה? העיר שחייתי בה בילדותי... זה בטח לא יהיה כמו פעם רוב החברות שלי כבר לא שם או שהתנתק הקשר... השאלה היא אם יכולת הריפוי שיש בעיר הזאת תעזור... שוב תודה על התגובה זה מחמם לי את ה-

אור ה101

New member
אביטלוש

חמודה ישנם נפילות וכמו כך יש עליות במצב הרוח שנראה שמשפיע על ההתנהגות ואז בירידה האדם נמצא במיגננה. אביטל קטונתי, את בחורה שנראה שעברת הרבה בחייך ויש השפעות מהעבר ואני אומר קטונתי עוד הפעם, חמודה תסתכלי מול לראי ותתחילי לפרגן לעצמך ואמרי לעצמך אני החכמה האהובה אני מאושרת, אני אנצח ומנצחת תמיד, הבאתי דוגמאות ככול שתפנימי את זה לראש שלך תתחילי לראות שינוי, נשמה הקטע זה התמדה התמדה שווה הצלחה ואני מאחל לך באהבה הרבה בהצלחה.

avital24

New member
תודה אור../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo127.gif

גריני

New member
../images/Emo26.gif מסר לאביטל ../images/Emo8.gif

ראית את ידיעות-אחרונות היום??? כדאי לך להתבונן בדף האחרון של העמוד הראשי ... ושלא תגידי שאלוהים לא אוהב אותך...

גריני

New member
תמונה,יקירותי - יש שם תמונה....

של האחד והיחידי...... (לפחות עבור אביטל)...

avital24

New member
תמונה של אלוהים?

ואיך החלטת שזה עבורי , אגב התפטרתי מעבודתי כמלצרית , זה היה הסיוט של החיים שלי היום הזה והכאב ראש שלי נתפס חזק.

למעלה