הבדידות שמתעצמת

dsamual1989

New member
הבדידות שמתעצמת

טוב לראות פורום שכזה לפרוק קצת, אני בן 21,חודש הבא 22  הקטע הוא ככה הניסיון שלי בזוגיות מסתכם רק ב2 בנות שיצאתי עם כל אחת מהן בקושי חודש בדיוק בשנה האחרונה(ליתר דיוק אפריל שנה שעברה ואוגוסט שנה שעברה) וואלה מאז השתחררתי מהצבא עשיתי פסיכומטרי ונרשמתי להתחיל ללמוד באונברסיטה רחוק מהבית כמו שרציתי באוקטובר, היו כמה שניסיתי להתחיל איתן הזמנתי אותן לצאת ולא הסתדר. אז עכשיו חודשיים אחרי הפסיכו יש לי פול זמן פנוי שאני מקדיש בעיקר לעבודה ותכלס גם לסיבה שבגללה היה לי קשה לפתח קשרים עם בנות נראה לי(יש לי טיפה עודף משקל אבל לא משהו ממש רציני, סביבות ה5-10 קילו יותר )אז אני מתאמן בחדר כושר ותכלס מגיל קטן תמיד הייתה בי התעניינות מטורפת לנושא שמאוד מעניין אנשים מבוגרים יותר ככה שהיה לי ממש ממש קשה לדבר עם אנשים בגילי לעיתים קרובות ועכשיו אני מנצל את הזמן הפנוי שלי בפעילות אבל גם עדיין אם יש שמה מישהו\מישהי צעיר ממני אז הוא גדול ממני באיזה שנתיים-שלוש.
עדיין יש לי עוד את החבורת חברים שאנחנו ממש חברים טובים, הבאסה עכשיו היא שיש לי 2 חברים ממש טובים שנסעו לטיול בחו"ל ואלה שנשארו בבית זה כזה פחות ויש גם את הכמה שאני מת לנתק קשר איתם אבל הם כזה בחבורה כי הם חברים של חבר טוב (אנחנו חבורה די גדולה ). ועכשיו ההרגשת בדידות שתמיד הייתה לי ממש התחזקה ואני כבר מרגיש עייף ותשוש מלהתחיל עם בחורות אבל עדיין מת לאותה אחת שתגיד כן רק לצאת לשבת באיזה בר בערב כדי לצאת מהשגרה המסריחה שבה אני נמצא.
העניין הוא שאני לפעמים מתחרפן למה לא הולך לי, על החוסר ביטחון עצמי הצלחתי להתגבר אני מצליח להוציא מהבחורה יפה את המספר ולדבר איתה לעניין אבל עדיין ההרגשה שמשהו תקוע.

Relaborat

New member
נשמע דווקא סבבה

מה מרגיש לך תקוע? לגבי הבטחון העצמי שאתה אומר - האם אתה באמת מרגיש בטוח בעצמך או שאתה משחק את המשחק?

ממה שאתה מתאר...

זה נשמע כמו המצב הזה שכלפי חוץ הכל נראה תקין והכל כמו שאמור להיות, לפי המסלול
אבל מבפנים - מרגיש שהכל הפוך לך?

תאכלס, אין מה לעשות נגד ההרגשה הזאת,
פתאום יבוא משהו וישנה לך אותו...
אני לא חושבת שזה כל כך בר שינוי כי זה לא שבאמת קורה משהו בחיים שעושה לך רע..
החברים שלך טיפה בחו"ל אז זה מרגיש לבד.
אין בת זוג ואתה רוצה אחת אז זה מרגיש לבד.
אתה בין פסיכומטרי שזה משהו שתופס ה ר ב ה מאוד זמן לבין כלום אז זה מרגיש שאין טעם לחיים.

אלו סתם הרגשות, פשוט תנסה להתמקד במה שכן יש ולחכות שהתקופה תעבור!

היי לך...

לגבי נושא הניסיון עם בחורות-יש פורום של ניסיון מיני שנפתח לא מזמן וממש בטוחה שיעודדו אותך כי יש שם הרבה חבר'ה כמה שנים מעליך חסרי ניסיון או שהתחילו לפתח אותו בגיל מאוחר והכל בסדר והם מאושרים :) אני חושבת שאתה צריך למצוא תחביב-כדי שיתן לך סיפוק עצמי וימלא את הזמן שחסר עכשיו ומרגיש לך כמו בדידות...
אגב, לא ציינת איזה איזור בארץ אתה גר...אבל אתה מוזמן ליזום מפגשים גם בפורום :)

Kagg6

New member
המצב שלך עוד טוב

יחסית לאנשים שכותבים פה.. לדעתי אתה סבבה, רק תזרום יותר.. ובכלל בלימודים הכל יסתדר:)

מה אתה מתחיל ללמוד דא?

dsamual1989

New member
ככה קודם כל תודה על העידוד

גר באזור השרון ומתחיל ללמוד מדעי המדינה,לגבי העניין של ביטחון עצמי ,זה לא שאני מקרין משהו מזויף כלפי חוץ הביטחון שלי השתפר אני מסוגל לפלרטט די יפה,להקשיב לסיפורים שלהן...אז אני באמת לא יודע מה לומר

Purple Mushroom

New member
בהצלחה !

אני חושב שהמצב החברתי שלך בגיל -יחסית- צעיר, המצב החברתי שלך ממש טוב ומוצלח. אם אתם חבורה גדולה של חברים.
תמשיך כך, ואפשרי למצוא גם בלימודים בת זוג. תמשיך כך, ומקווה שיצליח לך בעתיד.
בהצלחה !
=]

InAnotherTime

New member
ת ש ת ח ר ר

5-10 ק"ג זה לא עודף משקל.
להיות עם 2 בחורות זה לא חוסר ניסיון בזוגיות.
ולעשות הכל כמו מה שצריך וכמו שכולם מצפים ממך, זה לאו דווקא נכון לך. כרגע.

אתה סתם הולך לאיבוד כי אתה עובר ממסגרת למסגרת, ואתה מחפש משהו, ואתה לא יודע מה, ואתה מרגיש תקוע.
אתה חושב שהבעיה היא בזה שאין לך בת זוג? אני לא חושבת ככה...
הבעיה היא בך, בזה שקשה לך לעבור הלאה.
וזה בסדר.

תשתחרר. תעשה משהו כיף. משהו בשביל עצמך.
זמן איכות עם עצמך. תחשוב על כל הדברים שתמיד רצית לעשות, תעשה לעצמך רשימה, ובאמת תתחיל לעשות אותם.
תעשה כל יום משהו כיף. תפגוש כל יום אנשים שאתה רוצה לפגוש. תעשה כל יום משהו שאתה רוצה לעשות.
וכשתלך לישון, תדע להציג לעצמך לפני השינה, לפחות דבר כיפי אחד שעשית היום.

מבטיחה לך שזה יגרום לך להרגיש לא תקוע. אם רק תנסה...

ובקשר אליי... אני בת 21. גם אני השתחררתי לא מזמן. ועשיתי פסיכומטרי. ומצאתי עבודה זמנית ששנאתי. אני כן בקשר זוגי, ואני גם הרגשתי תסכול מזה שפתאום הכל משתנה. ואני קצת הולכת לאיבוד.
אני גם מרגישה חסרת בטחון עצמי לפעמים. ופתאום, אני לא יודעת מה אני רוצה, בשום תחום.
אז התפטרתי. ולקחתי פסק זמן. לעצמי. והתחלתי ליישם את העצות שאני נותנת לך, ואני בטוחה שהם יעזרו גם לך.

לא סתם אנשים לוקחים חופש אחרי הצבא.
לא צריך להסתכל על זה בבוז או בזלזול.

תשתחרר, אבל באמת. תשתחרר, מעצמך.

ממני, באהבה :)

dsamual1989

New member
יש משהו במה שאת אומרת רק ש

אני מאוד ממוקד מטרה, אני כבר עוד לפני הצבא ידעתי מה אני רוצה ללמוד,3 ימים נגיד של אבטלה בלי לעבוד כלום אני משתגע בבית. ולגבי דברים שאני רוצה לעשות רובם קשורים לעיסוק שקשור ללימודים ואני מאוד נהנה לעשות אותם ולהתעסק איתם,מקווה באמת שעכשיו אמור באמת להיות יותר מעניין

למעלה