הבדידות

הבדידות

היי אני בחורה בת 29 גרושה אני סובלת ממאניה דפרסיה קרוב ל 3 שנים אני לא עובדת או עושה משהו עם עצמי כי אין לי חשק או כוח לקום בבוקר אני לא מוצאת את עצמי אני משתדלת מאוד אך יש ימיום שהם שחורים לגמרי ויש ימים שהם לא שחורים ולא לבנים. אני מרגישה שלא טוב לי אני לא יודעת מה זה להרגיש טוב גם בחיי הנישואים לי היה לי רע לכן התגרשתי. אני מרגישה לעיתים תכופות שבא לי כול היום רק לישון ואין לי חשק לעכשות כלום ממש כלום. כשבאה לי חברה אני יושבת וצוחקת איתה ולאחר מכן שהיא הולכת בא לי לצעוק לבכות. אני לא מסוגלת לראות שלאנשים טוב להם ולי רע. אני בחורה טובה אבל יש לי את הקושי הזה אני כמעט ולא יוצאת מהבית אני כול היום בבית . אין לי חשק לראות אנשים כשאני עומדת לפני פגישה עיוורת אני לא הולכת. אני מפחדת מהתגובות של אנשים אני בחורה שמנה שעבר הייתי 57 ק"ג כיום הכפלתי את עצמי עקב במשברים אבל אני בחורה חזקה אני יודעת שאני לא אפול אני חזקה מבפנים אני יודעת שאני בחורה ששווה המון מבחינה פנימית אבל החברה לא מקבלת אותי. בתודה שירי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום שירי

קראתי את ההודעה שלך ועלתה אצלי שאלה: האם יש אנשים שיקרים לך? שכאשר הם מרגישים טוב - את יכולה להרגיש טוב, למרות שהיה לך רע קודם?

היי

היי קימיים שתי אנשים שמיוחדים בחיי והן הבנות שלי. כשטוב להן גם לי טוב. אבל...... כואב לי שיש להן אבא שלא מתיחס אין לו שום רגש כליפהן אני רוצה לשתף אותו בכול איורע והוא לא שם לכיוון שלהן. שיש להן יום הולדת כואב לי שהוא לא מודע לכך אני מנסה ליצור עימו קשר אך ורק כלפי הבנות והוא לא מתייחס. ובקיצור כואב לי על כול מה שאני עוברת כי לא מגיע לי את זה אני יודעת שמגיע לי יותר.

לשירי החמודה ../images/Emo42.gif ברוכה הבאה

את אומרת שאת בחורה חזקה, שאת יודעת שלא תפלי, ושאת שווה המון מבחינה פנימית. זה שאת מאמינה בעצמך, זה כשלעצמו דבר נהדר וכל כך חשוב!! מה שאני מבין מדברייך הוא שאיבדת איזשהו היבט של ביטחון עצמי. אני צודק? האם תמיד החברה לא קיבלה אותך? או שזה מאז שאיבחנו את המחלה? שתהיה לך שבת מהנה שירי אני מאמין שבפורום הזה את יכולה מאד להתחזק, ולקבל ביטחון, כמו רבים מאיתנו, שנמצאים כאן אז ברוכה הבאה

היייי

אתה צודק בזה שאין לי בטחון עצמי כי לפי דעתי נכשלתי הייתי בעבר רזה ואני מאוד רוצה לשוב להיות ככה . החברה קיבלה אותי תמיד אבל לא הרגשתי נוח עם זה אני מרגישה נוח וביטחון אם יש לי מישהו בחיי זאת אומרת חבר שאוכל לבטוח בו הבעיה היא שלא קיים אחד כזה. ואם קיים היכן הוא?

היי לאיש מהצפון

היי קודם כול תודה רבה על התמיכה ודבר שני מי אתה? אני גם מהצפון האם תוכל לספר לי מי אתה? שלך שירי

הי שירי ../images/Emo9.gif

אני מהצפון הרחוק מאדדדדדדדדדדדדד כלומר, מכאן, ממרומי הרי נפתלי אפשר לשמוע את הקול של המואזין מהכפרים הלבנוניים הסמוכים (וגם לראות את הדגלים של החיזבאללה). במילים אחרות אני גר בקיבוץ שמנצא מעל קיריית שמונה, בן כמעט 34 (עוד חודש וחצי) אני רווק שחי כיום מקיצבה של הביטוח הלאומי, כי נקבעו לי 75% נכות מסיבות שונות (בעיקר בגלל דיכאון וסיבות נפשיות אחרות, אבל לא רק). כיום אני בבית רוב הזמן ,וחי בעיקר סביב מוסיקה שאני מאד מתעניין בה (אני גם משדר בתחנת רדיו שנקראת "קול הגליל העליון" שבתור צפונית אולי שמעת עליה....) ו....... זהו בערך. אה נכון יש לי גם חתולה לבנה חירשת ויפה עכשיו תורך.. מאיפה את בצפון?

היי לך

הייי אני גרה בצפון באיזור חיפה ואני בת 29 עוד חצי שנה אני איהיה בת 30 אני מתעניינת במוסיקה בבישול אני חולה על בישולים טיולים וכו..... הא היו לי פני שנה דגים טורפים אני אוהבת את עולם המים.

לשירי

הי שירי גם לי יש דגם טורפים הנה..
עכשיו ברצינות, מאד אהבתי את המשפט שאמרת באחת ההודעות הקודמות שלך אני יודעת שמגיע לי יותר. גם לך וגם לילדים

איש יקר ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

היי שמחתי לראות את הדגים שלך אני מעריכה אותך מאוד על כול העידוד שאתה משדר אליי קבל ממני אישית
יש לי הרגשה שאתה בן אדם מקסים וזה נדיר שמישהו מעודד בדרך כלל אנשים הם אגואיסטים.

אההההה ../images/Emo9.gif

.ת...תוד...ה האמת.... נכון אבל אם מישהו היה נכנס לפורום הזה וחושב שכאן מתגלה חתך מייצג של מדינת ישראל של היום מהבחינה הזו הוא היה מופתע לטובה... צריך לזכור גם שכאן נחשף צד/ים מאד מסויים באישיות של כל כותב: את זו שהוא רוצה לחשוף. אני נתקל בהמון אגואיסטיות והמון שחצנות בחיים, ובעיקר המון תחרותיות שנראית לי יותר חלולה משתי הארובות של בתי הזיקוק ביחד.. אולי במידה מסויימת באזור שלי פחות כי אנחנו כאן מושפעים מעיזים ואין לנו את אווירת ה...... שיש במרכז וגם בחיפה, אבל אתן לך דוגמה, למדתי באיזשהו קורס בחיפה לפני שנתיים, וממש היתה איזשהי הרגשה של תחרותיות. אולי זה היה בעיני המתבונן, ואולי זה היה קצת פראנויה שלי אבל כשנגמר הקורס הזה אמרתי תודה לאל (למרות שהוא היה נחמד.. גרפיקה ממוחשבת וכל מני כאלה ולמדנו דברים יפים ומועילים). אב--------ל מצד שני אם אנחנו עושים הכללות כמו "בדרך כלל אנשים הם אגואיסטים", אנחנו עלולים להפסיד הרבה אנשים ולייצר אצל עצמנו מרירות ו "אנטי" שהוא לא בהכרח מחויב המציאות. כלומר המון אנשים הם אגואיסטיים ומצידי שימשיכו לחפש כמו חולד עיוור אחרי קריירה והגשמה עצמית ואוטו של 2500 סמ"ק ומשכורת של.... אבל פה ושם יש גם אחרים ולפעמים הם עטופים במעטה של אגואיסטים ו"משחקים את המשחק"..כי הם מרגישים צורך כזה מאיזשהי סיבה. את מכירה כאלה? כלומר כאלה שמתחת למעטה האגואיזם הם בני אדם יפים ומתחשבים ולא כדי להשיג מטרה..אלא כי הם באמת כאלה..? יאללה בי

הבודדה

New member
שוב שלום, האיש מהצפון!

טוב לדעת שאתה פה שוב, ונראה לי שממש במקביל להמצאות שלי פה (לפי השעה שמופיעה ליד ההודעה האחרונה שלך לשירי). חוץ מזה, רציתי להגיד לך שזה נפלא איך שאתה מקבל פה בזרועות פתוחות כל אדם חדש שמצטרף. בראוו!

כל הענין הוא, ש.....

שחיזוק של אחרים יכול לחזק אותך!!!! תחשבי על זה רגע..... אני גם מסיח את דעתי מהצרות שלי, לפחות לזמן מה, וגם עוזר לאחרים ותורם לדימוי העצמי שלי..... מה רע? אל תחשבי אגב ,גם לי לקח זמן אבל נתתי לזה לקרות, והיום זה עושה לי כל-כך טוב להתייחס ולענות (ולעזור פה ושם לאחרים) אולי כמו דבורה שיונקת צוף מפרח (אני גם נהנה מהצוף וגם מעביר אבקה לפרחים אחרים).

למעלה