הבדיחה על הזכרון שהבטחתי במפגש:

הבדיחה על הזכרון שהבטחתי במפגש:

סבא אומר לנכד שלו: כשמתבגרים קורים שלושה דברים. הדבר הראשון הוא שהזכרון נחלש, לא זוכרים דברים... הילד, חסר סבלנות, נו סבא, מה שני הדברים האחרים? הסבא משיב: את שני הדברים האחרים כבר שכחתי.

אוי... הזיכרון... נזכרתי בעוד אחת

בגיל 85 החליט חיים להתחתן עם פרגית צעירה בשם חנה בת ה25 לאחר ליל הכלולות אמרה חנה לחיים אולי כדאי מפעת גילך שלא נישן יחד בכדי שלא תתרגש יתר על המידה כי אתה הרי כבר לא בחור צעיר,חיים ללא היסוס הסכים שהם ישנו בחדרים נפרדים ובכל פעם שיתחשק לאחד מהם לתנות אהבים הוא ינקוש על דלתו של השני. מיד בערב הראשון בשעה שחנה התארגנה לשינה ,נשמעה נקישה על הדלת מיד פתחה היא את הדלת ומי בפתח אם לא חיים .. מיד קפצו הם למיטה ועשו אהבה סוערת מיד בסיום אמרה חנה לחיים כדאי מאד שתלך לישון בחדרך , חיים ללא היסוס יצא והלך לחדרו. חנה החלה להתארגן התקלחה והחלה להכנס למיטה ופתאם נקישה בדלת ושוב חיים בפתח נו אמר לה חיים מתחשק לי לעשות איתך אהבה מיד נכנסו למיטה ושוב קיימו מצוות "פרו ורבו" בסופו של האירוע בקשה שוב חנה מחיים ללכת לישון חנה שוב התקלחה והתארגנה לשינה כאשר שוב בדלת נשמעה נקישה וחיים שוב מבקש מחנה לעשות אהבה. שוב הם מבצעים את האקט שבסופו חנה מתיישבת במיטה ואומרת לחיים..: חיים יקירי כבר היו לי כמה מאהבים יותר צעירים ממך אבל אף אחד מהם לא יכול היה לעשות את זה 3 פעמים באותו הלילה........ ואז חיים אמר בתדהמה:מה כבר הייתי כאן הערב ???????????

למעלה