הבדלים בווליום בין אייפודים בעולם

guycarmeli

New member
הבדלים בווליום בין אייפודים בעולם

לדעתי כבר שאלתי את זה מתישהו, אבל לא זכורה לי תשובה ברורה. בכל מקרה, אז עוד עוד לא היה הפורום, אז מותר לי לשאול עוד פעם
פעם היה סיפור שאייפודים באירופה מונמכים בגלל תקנים יותר מחמירים של האירופאים. ומכיוון שאנחנו שייכים לאירופה מבחינת האייפוד, האם זה אומר שאייפודים שנמכרים בארץ חלשים יותר בווליום?

נכון, יש הבדלים

ואנחנו שמקבלים מאפל אירופה מקבלים את התקנים האירופיים שמורדים לנו את הווליום אז יש פיתרונות גם למק וגם לפיסי שמעדכנים את התוכנה של האיפוד לגרסה האמריקאית ואז אין בעיות של ווליום

אלרונד, שאלה לי אלייך../images/Emo3.gif

אם קניתי את המיני-אייפוד שלי בלוס אנג'לס, אז יש עליו את ההגבלת ווליום האירופאית?

GoatGuy

New member
בטח

איך שהמטוס נכנס לגבולות אירופה או ישראל- אוטומתית האייפוד מסתנכרן עם בקרת הIPOD בעיריית גריניץ' באנגליה, והופך להיות גירסה אירופאית.

בטח בטח, ל"א היא בירת צרפת

לא? אז התשובה היא כן , חחחח סתם סתם רוח שטות עלי עברה ולרגע רציני (אתה אשם
) ל"א כידוע היא בקליפורניה, USA מה שאומר שקיבלת את הווליום עד הסוף בייבי אז זהירות אתה יכול להתקין את הבוסטרים אבל קרא קודם את הטאגליין על פגעי שמיעה כי זה מה שיקרה לך אחרי זה

CheeCha

New member
אפשר לשאול משהו ? ../images/Emo13.gif

דווקא על הiTunes, כשהייתי בידע - המזכירות השתמשו בתוכנה לשמיעת רדיו ישראלי ... הייתכן ? כי אני ניסיתי - ולא הצלחתי למצוא תחנות רדיו בעברית ...

באמת שלא יודע , עד עכשיו סיפורים

על ניסיונות כאלו אבל למה שלא תתקשרי אליהן ותשאלי? וספרי לנו באמת איך זה קיים אם כן

למעלה