הבדלים בין ה-Dell ל-IPaq

lironma

New member
הבדלים בין ה-Dell ל-IPaq

אהלן חברה אני חדש אז תהיו סבלניים ומפורטים בבקשה :) יש לי הזדמנות לקנות PocketPC באנדורה במהלך סופה"ש (ורק בסופה"ש). אני מתלבט מאוד בין ה-Axim לבין איזשהו Ipaq. השאלות שלי הן אלה: 1) מהו דגם ה-IPaq שה-Axim מתיימר להתחרות בו, ומה היתרונות של ה-IPaq 2) אולי סופסוף מישהו יצליח להסביר לי איך יש הבדלי מסך כל כך גדולים ביניהם כאשר המפרט זהה 3) איזה מכשירי Ipaq מתקדמים מאפשרים הרחבות של שרוולים למיניהם? 4) קיים מכשיר כלשהו ברמה גבוהה שמשמש גם כטלפון סלולרי (GPRS)? בקיצור מה לקנות? אני ארצה גם לפתח למכשיר ולכן ארצה גישה לכמה שיותר פונקציות שניתן לקבל אבל עדיין לשמור על פרופורציות (ה-WLAN ב-5450 עושה לי את זה אבל המחיר שלו יותר מבאס מאשר נותן תועלת) אני אובד עצות ויש לי רק 16 שעות לבחור. תודה רבה לירון

castroman

New member
תשובה ->>>

1. ממ...אני חושב שipaq 1910 או סדרת ה38XX של ipaq... היתרונות של ipaq 1910 לעומת הדל הוא במשקל ובעיצוב ובאיכות המכשיר. 2. יש הבדלים מכיוון שכל מסך שונה ברמתו... 3.כל הipaqים חו. מה1910\1915. 4. הXDA או ipaq עם שרוול הרחבה. תקנה את הipaq 3970 מכשיר מצוין...

twiti

New member
נכון שאין לו את האפשרויות שיש

ל-3970, אבל איך ניתן להשוות את ה- Axim X5 של Dell לסדרה של ה-38XX? יש לו מעבד 400 MHz מסדרת X-Scale, יש לו 64MB של RAM ו- 48MB של ROM. המסך שלו קטן בקצת משל ה-39XX ויש לו שני חריצי הרחבה - SDIO ו- CF. כמובן שאני מתכוון לאח הגדול מבין השניים, אך גם הקטן קיבל ביקורות מצויינות, ואותו ניתן עוד להשוות לסדרה של ה-38XX למעט עניין הסוללה הנשלפת ושני חריצי ההרחבה שיש ל-Dell.

castroman

New member
צודק ../images/Emo45.gif ../images/Emo80.gif טעות שלי ../images/Emo4.gif

lironma

New member
שאלה לתשובה

1) כאשר אתה אומר "הבדל באיכות המכשיר" למה הכוונה בדיוק? 2) איך ה-XDA כמכשיר? 3) משהו לא ברור לי כל כך על שרוולי ההרחבה. האם ה-Dell לא תומך בכל שרוול בו תומך גם ה-ipaq? ואם לא אז יש שרוול GPRS ל-Dell? 4) אני מבין שאפשרויות ההרחבה של ה-dell גדולות יותר. נשמע לי שהוא מכשיר יותר אופטימלי מה-3970 במיוחד בקטגורית המחיר-תמורה. השאלה אם זה צריך להוות שיקול מכריע ואם כבר אז לא כדאי את ה-5450 (בהנחה שהבדל המחיר הוא 180 שקל)? תודה רבה לירון

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo11.gif

1.לדעתי איכות המכשיר והחומרים של הipaq
היא ברמה הגבוהה ביותר לעומת מכשירי pocket pc
2.מכשיר נחמד, למרות שמבחינת מעבד וזכרון ומסך הוא די מיושן
3.שרוולי הרחבה הם רק לipaqים...
4.יש לו פשוט חריץ הרחבה של CF וזה יתרון הגדול שלו...
ה3970
מכשיר יותר טוב מדל לדעתי
בקשר לתקציב אני מציע שתשקיעה ותקנה את ה5450

mikeoreli

New member
לך על ה XDA!!!

אם אתה כבר נוסע לאנדורה קנה את ה5450 או את הXDA. כידוע אנדורה היא מדינה בה מוצרי האלקטרוניקה מאוד זולים, ואם כבר אתה טס לשם, אז כדאי שתקנה משהו טוב במחיר נמוך.

למעלה