הבדלים בין סוגי שעועיות וקטניות אחרות
מה הדברים החשובים שכדאי לדעת על ערכים תזונתיים של קטניות? למשל, שעועית לבנה, אדומה, מאש (קטנה ירוקה, שנדמה לי שהיא אינה שועית בכלל), השחורה הקטנה, הדומה למאש? ובין סוגי קטניות אחרים? שועית, אפונא, חומוס, פול, פול מצרי, ועוד ועוד.... יש הבדלים תזונתיים חשובים שצריך להתחשב בהם באיזון התפריט? או שקטניא זו קטנית זו קטניה, ואין צורך בקטנוניות. אה, ועוד משהו: האם נכון שאחרי הנבטה הקטינא מאבדת את רוב ערכה התזונתי?
מה הדברים החשובים שכדאי לדעת על ערכים תזונתיים של קטניות? למשל, שעועית לבנה, אדומה, מאש (קטנה ירוקה, שנדמה לי שהיא אינה שועית בכלל), השחורה הקטנה, הדומה למאש? ובין סוגי קטניות אחרים? שועית, אפונא, חומוס, פול, פול מצרי, ועוד ועוד.... יש הבדלים תזונתיים חשובים שצריך להתחשב בהם באיזון התפריט? או שקטניא זו קטנית זו קטניה, ואין צורך בקטנוניות. אה, ועוד משהו: האם נכון שאחרי הנבטה הקטינא מאבדת את רוב ערכה התזונתי?