הבדלים בפרוטוקולים

הבדלים בפרוטוקולים

היי
בת 33 אוטוטו, 2 ילדים מהממים בבית של IVF איקסי
רציתי לדעת האם בעיקרון הפרוטוקולים משתניפם עם גיל המטופלת? אני חושבת לחזור אולי בקרוב (אין לי מוקפאים), ובשני הילדים היו לי פרוטוקולים שונים (כאשר בילד השני אני מניחה ששונה הפרוטוקול מכיוון שבראשונה היה לי גירוי יתר שבגללו אושפזתי)
האם ייתכם ועכשיו במידה ואחזור-לאור הגיל-שהוא יותר מבוגר מהטיפולים הקודמים-יהיה אופן טיפול שונה? או שבגלל שהטיפול האחרון הלך יחסית מהר ב"ה, והייתי צריכה רק מחזור טיפוליפ אחד, אז זה כאילו "נוסחה מנצחת"? יש דבר כזה בכלל?

כמו כן הייתי שמחה לדעת אם מישהי ניסתה להיעזר בדיקור סיני-האם זה עבד? כדאי לנסות?

פרוטוקולים=ניסוי ותהייה

אני מניחה, שאם האבחנה לא השתנה והבדיקות לפני הivf יהיו פחות או יותר אותו הדבר, ובהנחה שתלכי לאותו הרופא, אז הפרוטוקול יהיה דומה לקודם.
אני מכירה זוג שנקלט לילד ראשון בivf וכשהלך לרופא אחר לילד שני, נתן להם פרוטוקול אחר שלא הצליח. כשהתעקשו לחזור לפרוטוקול הראשו- נקלטו. אז להם היתה "נוסחה מנצחת", אבל ברור שזה לא תמיד עובד ככה וצריך פשוט לנסות (רב הנסתר על הגלוי).
ולגבי דיקור סיני- אני נעזרתי וזה עבד (פעמיים). אם מחליטים לנסות, אני ממליצה ללכת למדקר/ת שמתמחה בפוריות.
בהצלחה!

ofirsegevp

New member
פרוטוקלי טיפול

ערב טוב

הפרוטוקול נקבע בדרך כלל לאחר בדיקת הפרופיל ההורמונלי יחד עם התרשמות הרופא מנתונים נוספים, כמובן כולל מה שהצליח בעבר

מנסיוני כמוחמה לרפואה סינית ויפנית, המטפל רבות בנשים לקראת / במהלך טיפולי פריון, הדיקור הסיני יעיל במיוחד (דבר שהוכח דרך אגב
במחקר של בית החולים איכילוב יחד עם אוניברסיטת תל אביב). לנוחותך צירפתי לינק לעמוד שמסביר על דיקור סיני לפוריות
לחצי כאן לעיון

בהצלחה

למעלה