הבדלי החוקים של דריימס/לשעבר פרייד ל-UFC

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
הבדלי החוקים של דריימס/לשעבר פרייד ל-UFC

מצפייה בדריימס ומאירועים של פרייד בעבר וצפייה ב-UFC נראה כי יש הבדלים גדולים בין החוקים של שני האירגונים. דבר ראשון אשמח לדעת מה מותר ביפן שלא מותר ב-UFC(אני יודע ביפן מותר לדרוך מה שאסור בארה"ב) ודבר שני-והאם חברי הפורום מעדיפים את החוקים של יפן או של ארה"ב?זירה או כלוב?מה אתם מעדיפים-את את דריימס או ה-UFC כאירגונים אהובים?איזו הפקה יותר מרשימה?אוהבים את השדרנים היפנים?

oozz73

New member
אין תחליף ל - UFC ולכלוב

השדרים,נערות הזירה,הלוחמים וכמובן הכרוז האגדי מעל כולם

dor244

New member
מאוד בעייתי

הכלוב עדיף מהזירה אבל חייביים לאפשר בעיטות בקרקע אחרת רואים כל הזמן משחק קרקע פאסיבי

2המרפא

New member
ההבדלים עצומים

בפרייד היה מותר בעיטות לראש על הקרקע, דריכות, וברכיות אך לא מרפקים שרק גורמים לחתכים. הזירה לדעתי עדיפה כי זה מאפשר קרבות יותר אינטנסיבים כי היא גם יותר קטנה וגם אפשר לחתוך זוויות מה ששירת אנשים כמו וואנדרליי וקרו קופ. הסיבובים היו שונים עשר חמש וחמש מה שגרם לאנשים לרצות לסיים יותר מהר. היה כרטיסים צהובים על משיכת זמן והשופט היה מקים את הקרב יותר מהר על חוסר אקטיביות. ההפקה בפרייד היתה הרבה יותר מרשימה עם הרמפות והאווירה של המיסטיקה סביב הלוחמים. הכורזת היתה צורחת בטירוף אך השדרנים היפנים היו מעצבנים בזה היה להם חיסרון אך באס רוטן תמיד משעשע

favor

New member
ההבדלים לא גדולים לדעתי

בטח לא לצופה, אולי יותר ללוחמים שהתרגלו לזירה ואז צריכים להילחם באוקטאגון ולהיפך. בכל אופן יש הבדלים גם בין דרים (DREAM) לפרייד, שעליהם פירטתי לפני האירוע הראשון. ההבדלים הבולטים הם: זירה (באזור המזרחי, נהוג להילחם בזירה גם ב-WVR, לעומת במערב שם נלחמים באוקטאגון) סיבוב ראשון בן 10 דקות וסיבוב שני 5 דקות, שלא כמו ב-UFC שם זה מחולק ל-5X3. בדרים אסור בעיטות לראש כמו בפרייד, מה שכן מותר לבעוט בראש רק אם שני הלוחמים על הקרקע (כמו שג'יי זי עשה לאאוקי ואין לי מושג איך הוא התאושש) אני הייתי לוקח את החוקים של דרים ושם אותם באוקטאגון, אבל שוב, זה לא כ"כ משמעותי וזה לא מוריד מהנהת הצפיה.

doom23

New member
ההבדל לא כל כך משמעותי היום

לדעתי היום הכי "אכזרי" זה UFC בגלל המרפקים .. אבל פעם (כלומר פרייד) הקרבות היו יותר אגרסיביים והיו יותר מהנים לצפייה כי כן היה מותר לבעוט לראש (בעיטת כדורגל) כשהיריב על הריצפה ולדרוך ... וכל הדברים הכיפיים ששוגון וסילבה עשו אז
גם לדעתי היה ניתן לדעת איזה לוחם באמת יש לו יותר סיבולת מלאחרים למשל במקום שאסור לקבל ברכיות לראש או דריכות הבן אדם יכול לנוח בזמן שהוא בגארד או סייד ובפרייד פחות אבל עדיין זירה זה לא כזה כיף .. במיוחד שמחזירים אותם לאמצע כל דקה ... אין על האוקטגון ... זה גם נותן אווירה אחרת הכלוב ... יותר " אנדרגראונד " UFC יותר מהנה כיום אבל לדעתי הם צריכים לאמץ כמה מהחוקים של פרייד הכרטיסים אם אני זוכר נכון היה קנס מהמשכורת ... שזה תמריץ יפה שלא יהיה משעמם

mmamaniac

New member
ufc והאוקטגון יותר מהנים

הייתי מוסיף לשם רק בעיטות כדורגל וברכיות לראש כשהיריב על הרצפה..אין תחליף לאוקטגון ולמרפקים...

talhorm

New member
הפקה?

ההפקה הכי מרשימה הייתה של פרייד... לדריים יש הפקה דומה אבל זה עדיין לא זה אז לUFC יש את ההפקה הכי טובה ומרשימה בעולם. אני לא יודע מה אני מעדיף אני זורם עם שניהם.. .זירה וכלוב. UFC זה האירגון האהוב עליי. אני אוהב את השדרים היפנים, בעתיד החלטתי שאני חייב ללמוד יפנית
חוקים אני מעדיף של ארה"ב, החוקים של יפן אומנם מציגים קרבות יותר מרהיבים אבל מבחינת סיבובים אני חושב ששלושה סיבובים של 5 דקות זה עדיף מסיבוב של 10 וסיבוב של 5, וגם הבעיטות כדורגל בראש מאוד מסוכנות. מה שאולי אני חושב שצריך לבטל בארה"ב זה המרפקים, אני אוהב מרפקים אבל הם פותחים חתכים ואז נגמרים לנו קרבות גדולים בקלות.

2המרפא

New member
אני חושב שאתה טועה

הבעיטות לראש והדריכות נראו יותר אכזריות מאשר שהן באמת מסוכנות. קשה לי להאמין שיותר מסוכן לחטוף דריכה בראש מאשר שפידור יכתוש אותך בגראונד אנד פאונד או שקרו קופ יוריד לך את הראש בבעיטה שמאלית

favor

New member
קשה לי להאמין

בכל זאת ה-GNP מבוצע ע"י כפפות, לא נעים אבל עדיין זה לא מכה כמו ברך או דריכה או בעיטת כדורגל. וצריך לזכור שברגל יש פי 3 כוח מאשר ביד.

2המרפא

New member
אני מציע לך להסתכל טוב

על הקרבות בפרייד (לא על ההיילייטים שם הכל נראה הרבה יותר מרשים) והגיד לי אם אתה חושב שהדריכות והבעיטות כדורגל של סילבה יותר מסוכנות מהברכיות שלו. או שהבעיטה שקרוקופ ניסה להכניס לנוגיירה על הקרקע נראתה יותר חזקה מאשר הבעיטה שהוא קיבל בעמידה. תחשוב לעצמך כמה כוח אתה יכול להפעיל בדריכה לעומת באגרוף וכמה כוח את יכול להפעיל בבעיטה קצרה בלי יותר מידי תנופה על הרצפה. צריך לזכור שהם לא לקחו תנופה לבעיטה חופשית כשהם היו בועטים לאנשים בראש. מה גם שהיה יחסית קשה לפגוע בבעיטות האלה

favor

New member
תקרא שוב את מה שכתבתי

בסך הכל אמרתי שכל מה שבא ברגל חזק יותר ממה שבא מהיד.

doom23

New member
אממ

נראה לי שריכות יותר משפיעות חוץ מזה תראה את החיסולים שג'קסון קיבל משוגון וסילבה הבעיטות כדורגל גמרו אותו הוא היה ממש בעניין בכל הקרבות אבל ברגע שמגיעים הבעיטות האלה ממש מוציאות לו את המיץ ... גם אני זוכר קרב של מיר נגד איזה אחד שהתחיל לדרוך עליו בתחילת קרב ומיר היה גמור (השני נפסל) אז זה כן משפיע לעומת GNP שאפשר להתאושש ממנו יחסית

2המרפא

New member
הבעיטות לא הוציאו אותו מאיזון

הברעיות לראש בקלינץ' די עשו את העבודה הזאת. למען האמת אני זוכר שנגד שוגון והקרב הראשון נגד סילבה הוא לא קיבל כאלה ושלט על הקרקע. הנקודה שלי היא שהמכות האלה לדעתי לא יותר הרסניות מהמכות הקונבציונאליות שמותרות בחוקה והופכות את המנוחה בגארד וסייד קונטרול לרעיון שכדאי לשקול אותו טוב טוב

doom23

New member
אממ עד כמה שאני זוכר

הוא כן קיבל בעיטות בראש ...בראשון 100 אחוז בשני לא זוכר ושוגון נתן לפחות שתיים לקראת הסיום שלו לדעתי זה עדיין נראה יותר כיפי שיש עוד אופציות מאשר סתם אגרוף פה ושם

2המרפא

New member
כשאתה צודק אתה צודק

אבל נגד סילבה הבעיטה לראש כבר לא שינתה כלום הוא היה גמור מהקלינץ' ורק סנטר ברזל החזיק אותו בחיים. ושוגון שבר לו צלע בערך דקה בתוך הקרב ומאז הוא פשוט התעלל בו עד שהשופט הפסיק. ראמפייג' לא הביא אפילו מכה

למעלה