הבדל בין גריפים ננעלים

bonanai

New member
הבדל בין גריפים ננעלים

אני רוצה לעבור לגריפים ננעלים אבל מעולם לא נתקלתי פיסית בשכאלה. אשמח אם תוכלו לעזור. ראשית - האם כל גריפ ננעל בהגדרה מחליק בחופשיות פנימה והחוצה על הכידון והחיזוק מתבצע על ידי מנגנון הנעילה? או שגם כאן ישנו הטקס המרגיז של אלוהי החיכוך...??? מה ההבדל בין גריפים ננעלים בסנדרט ODI (כלומר שתי טבעות נעילה בשני קצוות הגריפ)? לבין גריפ ננעל כמו של ספשלייזד או ERGON להם יש טבעת נעילה רק בקצה החיצוני של הגריפ? האם האחרונים דורשים הכנסה (בחיכוך גבוה) כמו גריפים קלאסיים? אם לא, אז כיצד מנגנון נעילה בקצה אחד בלבד מונע את סיבוב הגריפ סביב צירו? תודה

danyiluska

New member
גריפים

אני רק יכול להגיד, שאני קניתי לא מזן, ואני ממש מרוצה מהם. עלה לי 110 ש"ח, אבל הרבה יותר יציב, וזה חשוב בירידות מטורפות, או בקפיצות.. ממליץ

bonanai

New member
אילו גריפים קנית? לצערי לא ענית!

השאלות שלי הן בעיקר בקשר לאיך מנגנון הנעילה עובד ומה עם החיכוך בהלבשה והורדה מהכידון. אשמח אם מישהו יענה. תודה ושנה טובה

ranperagmin

New member
לגבי הגריפים של ODI

יש שתי טבעות הידוק, כמו שאמרת. בעקרון הם צריכים להכנס חלק על הכידון, ללא בעיות חיכוך. ההידוק נעשה באמצעות מפתח הלן על הטבעות. הקצה נסגר באמצעות מאין "פקק" שנכנס לחלל הכידון וגם הוא מוברג בלחץ. אני מאד מאד מרוצה מהגריפים שלהם.

nintense

New member
יש לי נסיון עם ODI....

כבר שנים רבות ואופניים רבים וכפי הנראה הם ימשיכו לשרת אותי גם בשנים הבאות. החלופה היחידה שהייתי בודק היא של THE, שם הרעיון דומה, עם יותר דגש עיצובי. גריפים אחרים לא ניסיתי.

למעלה