הבדל בין מאמן, מתקשר, מטפל בהילינג

shira50

New member
הבדל בין מאמן, מתקשר, מטפל בהילינג

שלום רב, לאחרונה אני שומעת מהרבה אנשים על כך שהם מטופלים אצל מאמנים אישיים או מתקשרים או מטפלים בהילינג. אני לא יודעת מה ההבדל ביניהם ואני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש......

isaacm

New member
אספר לך

לפני שאתחיל, אמליץ לך לשאול כל אחד מה הוא מקבל - בודאי יהיה לך ברור מה ההבדל שם. אני לא יכול להסביר לך מה עושים כשמטפלים בהילינג. אני לא יכול להסביר לך מה עושים כשמטפלים בתקשור. ועל רגל אחת אימון אישי עוסק בין השאר בעידון הרגלים ודרכי חשיבה כך שהאדם מתקדם בצורה משמעותית. מקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת איציק

הסבר

על: מאמן מתקשר הילר אתחיל בזה שלמרות ששני אנשים עוסקים באותו דבר, העבודה שלהם עשויה להיראות אחרת. אם תלכי לשני מתקשרים, או שני מטפלים בהילינג, או שני מאמנים - סביר שתחווי דברים שונים. למדתי טיפול דרך הילינג למדתי אימון אישי הילינג - הילינג זה כינוי לכל שיטת טיפול שעובדת עם האנרגיה של האדם. הגוף עשוי מאטומים. הפיסיקה הקוונטית כבר גילתה זאת. מטפל בהילינג בדרך כלל עובד עם האנרגיה של האדם דרך מגע או ללא מגע. הטיפול מאפשר איזון וניקוי של הגוף הרגשי, הגוף הפיסי, הגוף המנטלי, וכל חסימה שיש בגוף בגלל טראומות, או דפוסי חשיבה הרסניים. אפשר להיעזר בהילינג לריפוי גופני, ובכלל לשינוי עצמי בכל תחום. כל מה שעברנו נמצא בגוף ומטפל בהילינג פשוט יכול להרגיש/לראות זאת. לפעמים ריפוי דרך הגוף יכול להיות מהיר יותר מאשר כל עבודה מנטלית או דרך שיחה. בנוסף, חווים בדרך כלל תוצאות מיידיות. למשל, לפני יומיים טיפלתי במישהי בת 12 שקיבלה מכה חזקה בתוך האוזן משמיעת מוזיקה בעוצמה גבוהה מדי. היו לה כאבים חזקים במשך יומיים. טיפלתי בה במשך כעשר דקות. היא חשה טוב יותר. למחרת (כמו שצפיתי) הכאב עבר לגמרי. אימון אישי - הדרכה שמתמקדת בעיקר בהווה ובעתיד. כמובן שהעבר הוא חלק מהכל, אבל לעומת שקיעות בעבר וניתוח העבר, באימון אפשר להתמקד בהווה. מה רוצים להשיג כרגע. האימון מתחיל בדרך כלל במטרות או ביעדים שהאדם רוצה להגיע אליהם. המאמן אינו מטפל, ואינו צריך להיכנס לכאבים רגשיים למשל שהאדם סוחב עמו. דרך נהדרת להגשמת מטרות ומתאים להרבה אנשים כיום. בדרך כלל באימון במהלך כל שבוע המאמן נותן משימה/ות למתאמן. תקשור - תקשור זה אומר קבלת מידע מהיקום, או במילים אחרות חיבור למידע שזמין לכולנו (שרובנו הפסקנו להיות מחוברים אליו). לכולנו יש אינטואיציה וידיעה פנימית על דברים. מי יותר מי פחות. בטח חווית סיטואציה שהרגשת מבפנים לעשות משהו או לא לעשות משהו. מתקשר יכול להתחבר למידע הזה באופן ייזום אודות עצמו או אודות אחרים. זה כמובן רחב יותר מזה. אם מישהו בא למתקשר, המתקשר יכול לעשות עם האדם עבודה כוללנית, כי הוא רואה את הכל בצורה רחבה, רואה איך דברים קשורים לדברים אחרים. המתקשר הוא לא מגיד עתידות או משהו כזה. זה עוזר?

שכחתי שתי מילים

אבל לעומת שקיעות בעבר וניתוח העבר - שבדרך כלל מתרחש בעבודה עם פסיכולוג

גלעד63

New member
מה עושה מאמן

זה קל - בעיקר כי בשביל להבין לא צריך להאמין בקיומם של דברים הנסתרים מן העין. הילינג ותיקשור - סיפור אחר לגמרי.

למעלה