הבדל קטן בן ערבי ישראל, ליהודי ישראל.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בזמן מלחמה.

ערביי ישראל תרמו סיוע הומניטרי רב לעזה.​

יהודי ישראל מסתירים שוהים בלתי חוקים.
תופעת השוהים הבלתי חוקיים גוברת: לאחר דיווח שהתקבל מהמשטרה, לוחמי מג”ב מזרוע ת”א הגיעו למתחם ובו מספר דירות, ובמהלך סריקות וחיפוש תפסו 34 שוהים בלתי חוקיים שלנו במקום. בנוסף אליהם, נעצרו אתמול 6 שב”חים בעפולה, ובשבוע שעבר נעצרו בפרדס חנה שני שב”חים שהועסקו באחד המקומות בעיר.

אפרת10512

Well-known member
בזמן מלחמה.

ערביי ישראל תרמו סיוע הומניטרי רב לעזה.​

יהודי ישראל מסתירים שוהים בלתי חוקים.
תופעת השוהים הבלתי חוקיים גוברת: לאחר דיווח שהתקבל מהמשטרה, לוחמי מג”ב מזרוע ת”א הגיעו למתחם ובו מספר דירות, ובמהלך סריקות וחיפוש תפסו 34 שוהים בלתי חוקיים שלנו במקום. בנוסף אליהם, נעצרו אתמול 6 שב”חים בעפולה, ובשבוע שעבר נעצרו בפרדס חנה שני שב”חים שהועסקו באחד המקומות בעיר.
להעניש את המעסיקים והסייענים בצורה קשה עם משפט מתוקשר היטב.
למען ייראו ויראו.
או שלא הבנתי נכון..ואנחנו שוב בקונספציה המוטעית שמאפשרת להם להיכנס

אבי בן 1231

Well-known member
להעניש את המעסיקים והסייענים בצורה קשה עם משפט מתוקשר היטב.
למען ייראו ויראו.
או שלא הבנתי נכון..ואנחנו שוב בקונספציה המוטעית שמאפשרת להם להיכנס
לא הבנת לא נכון, זו לא קוספציה לא נכונה, זה טימטום,
איני זוכר היכן ראיתי את הסירטון המראה כיצד פלסטינים עוברים בקלות את החומה שנבנתה שגובהה, כך ניראה היה לי, כ 10 מטרים.
ואנחנו עדיין לא מצאנו פיתרון כיצד למנוע זאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא הבנת לא נכון, זו לא קוספציה לא נכונה, זה טימטום,
איני זוכר היכן ראיתי את הסירטון המראה כיצד פלסטינים עוברים בקלות את החומה שנבנתה שגובהה, כך ניראה היה לי, כ 10 מטרים.
ואנחנו עדיין לא מצאנו פיתרון כיצד למנוע זאת.
זאת בהחלט קונספציה או חלק ממנה. הקונספציה של הפיקוד הבכיר של זרועות הבטחון קובעת שטוב להעלים מעת לעת עין מחדירת שב"חים, מאחר וזה משחרר לחץ אצל הפלסטינים ומאפשר להם להתפרנס בשעה שברש"פ הם לא יכולים לעשות זאת ובוודאי שלא באותם סכומים. אז אמנם מידי פעם יעשו מבצע יפה לאיסוף שב"חים, בדרך כלל אחרי שאחד מהם התברר כמבצע או מסייע לפח"ע ובמקרים נדירים וקיצוניים בהם התקשורת מתעלקת יותר מדי, המערכת אפילו תעמיד חייל ליד כל חור בגדר עד שלצלמים יימאס. בין לבין מעסיקים אומללים (אך שפועלים באופן פסול כמובן) ומבולבלים ייענשו, בדרך כלל ענישה כלכלית, והכל לטובת ההצגה. אבל ככלל המערכת פשוט מעלימה עין כי כך לדעתה צריך לנהוג.

ככה זה כשיש לך צבא שיש לו מדינה וביצוע הדירקטיבה המדינית זה לא משהו שהפיקוד הבכיר מרגיש צורך לממש וליישם, אם תחת זאת הוא יכול פשוט לעשות הצגות תדמית.

אני יודעת שפוסט שנכתב ביום ד' הופך לישן נושן ביום שישי שלאחריו... אבל
והאבל גדול כ"כ שאני כותבת יותר לעצמי מאשר שהאחרים יקראו ו/או יגיבו...
אז... הנה פוסט חשוב מאין כמוהו... אם 0 תגובות יעני, עניין שולי ולא חשוב. לא חשוב?
חורזת מספרת כאן לאחת מתוך אין ספור קונספציות שהושרו ע"י 'כוחות הבטחון' בעיקר בתודעה
האזרחית...
אז חורזת מספרת לנו על תפיסת 42 שב"חים ע"י משטרת ישראל ושוטריה האמיצים מאוד. מה שהצבא/משטרה לא מספרים לנו
כמה שב"חים נכנסים לשטח מדינת ישראל... מידי יום, לא מספרים לנו מיהו 'שב"ח' ולמה הוא שב"ח...
לא מחשבים לנו (בתקשורת כמשל) כמה משפחות אומללו בזכות אותם לא שב"חים...
אין נתונים נכונים עד ל6/10 וכמובן שאין נתונים אחרי ה-7/10 - סיממו אותנו...
אז בואו נא נפרט קצת...
עד לערב שמחת תורה שהו רק בנגב מעל ל- 27,000 ערביי עזה (קונספצית הפרנסה מרגיעה אותם), מאושרי שב"כ
שאישר כניסה של עזתים שלא היה להם, לשב"כ, מושג האם הוא מעניק אישור ולמי... כמו שהגורם המודיעיני הזה...
לא יודע עד היום כמה מנהרות חוצות בין מצרים לרצועת עזה ומה גודלן... לא יודע מה במנהרות להוציא מידע
שאני אומרת בזהירות, על חטופים, מידע שיחידת 504 מביאה לכוחות בשטח...

עוד נתון שאמור להדאיג מאוד את הקפלניסטים בעיקר ובכלל תל אביבים.
שב"ח אחד נכנס לתוככי העיר תל אביב, הסתובב בה הלוך ושוב... עד שהתפוצץ בטעות כזו או אחרת
ובנס לא עמדנו מול אסון איום ונורא...
ומה היתה ההתיחסות של 'גורמי הבטחון'? 'המחבל לא היה מוכר לנו'... הבנו? כנראה שלא.
אז אני אסביר... המחבל הלא ידוע ולא מוכר איש חמאס או ג'יהאד איסלמי... שידע להיכנס לתל אביב עם 8 ק"ג חומר נפץ
ועוד מסמרים לשיפור האפקט... שטייל בעיר... אבל. אבל אם אותו גבר היה מבקש אישור
לעבוד בתל אביב היה מקבל... כי הם לא יודעים עליו, ומי שלא יודעים עליו זכאי להיכנס ברישיון לתל אביב...
אז מה שאני אומרת... פשוט כולם שב"חים... ישנם שב"חים עם נייר וישנם שב"חים בלי נייר. היכולת שלהם והרצון
שלהם להכניס תיקים ממולכדים בהרבה ק"ג של חומר נפץ שווה לגמרי.
ומה לאלה ולקפלניסטים? הפגנות הם מקום נהדר להפעיל פצצה אנושית כזו... וכבר למדנו שהם לא
כ"כ מבדילים בין ימנים לפרוגרסיבים...

למעלה