הבד ביט הכי רע שיכול להיות.

eilat11

New member
הבד ביט הכי רע שיכול להיות.

טוב, היה לי יום נחמד שיחקתי קצת ב-its real poker דוד שלי הפקיד שם אז אני משחק בתורנירים של הגרנטייד שהם כסף טוב לקחתי אחד מקום ראשון 150 דולר ובשני זה מה שקרה (מקום ראשון יותר רציני - 336 דולר) חמישה שחקנים אחרונים, אני בביג בליינד עם 55 אלף בצ'יפים כאשר אני שני בשולחן ויש צ'יפ לידר רציני מאוד עם סביבות ה-130 אלף הסמול עם 20 אלף, משווה עוד 1500 לבליינד שהיה 3000 הצ'יפ השווה לפני מעמדה מוקדמת. אני עם 89o פלופ נפתח : 67T 2 יהלומים. למרות היהלומים החלטתי לעשות צ'ק אחרי שהסמול העביר, הצ'יפ לידר מעלה רייז קופה (9000) הסמול משווה, אני הולך אול אין (52 אלף) שתיהם משווים. הסמול פותח A8 בלי סיכוי לצבע, דרויינג דד. הצ'יפ לידר פותח KTo בלי סיכוי לצבע. טרן K ריבר K הרווחתי 120 דולר, אבל אם הקופה הזו הייתה שלי הייתי צ'יפ לידר מאוד רציני מול 2 שורט סטאק רציניים (12 ו-17) ומול הצ'יפ השני שהיה יורד לסביבות ה-70. חבל.

shailaunch

New member
הפסדת הובלה של 95% בערך

אלוהיי הפוקר בהחלט התאכזרו אלייך אבל הפחד מיהלומים היה צריך לתת לך לעשות רק רירייז משמעותי (40,000 היה עושה את העבודה) אבל היי, יש סיבה למה קוראים לזה הימורים

OZE5

New member
כל מי שמשחק מספיק זמן יודע שזה לא הימורים

shailaunch

New member
אל תתפלצן

זה בהחלט הימורים, אתה מהמר כסף לא? זה שרמת הסקיל היא נתון הרבה יותר משמעותי והמזל משחק תפקיד קטן יותר משנותנים לו קרדיט משאר משחקי ההימורים, נכון מאוד לא גורע מהעובדה שזה הימורים

KUBANI 04

New member
תקשיב ימצחיק

אין שום דבר בטוח בחיים גם כשאתה חוצה את הכביש או נוסע ברכב או טס לחו"ל ערך ההימור(מזל) בפוקר הוא קטן יחסית לכישורים שלך וההגדרה להימור זה : משחק שנתון המזל הוא קובע ללא יכולת כישורים לפי ההסבר שלך כל החיים הם הימור....... וזה מעלה בי גיכוך אז ידידי ..........אתה אל תהיי פלצן

shailaunch

New member
תקרא תלמד תבין

ציטוט: "הימור הוא כל פעולה המערבת סיכון כסף או רכוש על חיזוי תוצאה של הגרלה, משחק, תחרות או כל אירוע אחר שתוצאתו תלויה, באופן חלקי או מלא, במזל או ביכולתו של מישהו להצליח לבצע משהו. המילה "הימור" יכולה להתייחס גם לכל פעילות שבה הסיכון גבוה וההחלטות שנעשות מתבססות על ידע לא שלם (לדוגמה, השקעת מניות בסיכון גבוה, מסעות מסוכנים, ואפילו מערכות יחסים)." אם היית קורא את התגובה שלי לעומק,היית מבין שגם אני משוכנע שפוקר אינו משחק מזל, אמנם המזל הוא מרכיב משמעותי בו אבל הוא שקול ערך למזל שדרוש בהרבה סוגי ספורט "רגילים" אז לסיכום, בפוקר כן מהמרים, תגיד מה שתגיד ועוד דבר אני לא ידידך, העליתי בך גיחוך,בעיה שלך, הבדיחה היא על חשבונך ובכל מקרה, עכשיו אני כן מתפלצן

DoubleN

New member
הייתרון של השחקן תלוי בכישורים שלו

פוקר ללא ספק שייך לקטגוריה של הימורים. בפוקר אתה הופך להיות "הבית" אתה יוצר ליריב מצבים בהם הוא מקבל סיכויי קופה לרעתו בטווח הרחוק, ומקבל החלטות רווחיות עבורך גם לטווח הרחוק.

למעלה